شامی گیلانی

 

 

گوشت گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیب زمینی: ۲ عدد
لپه: ۲۵۰ گرم
مغز گردو: ۷۵ گرم
سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: ۵ تا ۶ عدد
روغن مایع: به میزان لازم
زعفران دم کرده: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی را آبپز کرده لپه را نیز پخته ونرم می کنیم سیب زمینی وپیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده ومغز گردو وسبزی معطر مخلوط کرده وادویه ها ونمک وفلفل را به آن می افزاییم و در روغن فراوان سرخ می کنیم

 

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*