درتابستان زیاد عرق می کنید؟ غذاهای سرد و شیرین ممنوع!

یک متخصص پوست ومو گفت:درفصل تابستان بارعایت تغذیه مناسب و پوشیدن لباس های نخی متابولیسم بدن خود راکاهش دهید تاکمتر عرق کنید.

خلیل صداقت پیشه متخصص پوست ومو  درگفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درخصوص عوامل کاهش تعریق بدن درفصل تابستان گفت:غذاهای سرد،شیرین وپرحجم به دلیل افزایش متابولیسم بدن باعث تعریق پیش ازحد آن می شود.
وی افزود:عوامل موثر دیگر در کاهش تعرق، استفاده ازلباس های رنگ روش ونخی ،عدم استفاده ازلباس هایی با الیاف پلاستیکی و استحمام هر روزه است.
صداقت پیشه درمورد تاثیر استفاده از خوراکی های دارای کافئین در میزان تعریق بدن عنوان کرد:استفاده از این نوع مواد خوراکی به دلیل افزایش متابولیسم باعث ایجاد تعریق می شود.
این متخصص پوست درخصوص مراقبت های پوستی درهنگام تعریق افزود: پوست در زمان تعریق مرطوب وحالتی لزشی به خودمی گیرد و سپس براثر ساییدگی دچار قرمزی و تاول می شود.
وی ادامه داد:دراثر التهاب زیاد مجرای عرق مسدودشده ،عرق راهی برای خروج ندارد این امر باعث زخم و خراشیدگی ناحیه ی مذکور شده که عفونت پوستی رابه دنبال دارد.
صداقت پیشه با بیان اینکه آب بهترین گزینه از بین مایعات برای جایگزین کردن آب ازدست رفته بدن است؛تصریح کرد: دراین فصل حدالمقدور از مصرف ادویه جاتی چون فلفل پرهیزشود چرا که این نوع ادویه باعث افزایش متابولیسم می شود و به تعریق بیش ازحد بدن کمک می کند.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*