سرپرست معاونت امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری عنوان کرد: خیران مدرسه ساز الگوی مدیران

ورود خیران مدرسه ساز به حوزه مدرسه سازی یک الگو برای دستگاه های اجرایی است. سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری ،ورود خیرین به حوزه مدرسه سازی را یک الگوی مناسب برای دستگاه اجرایی عنوان کرد و افزود: اگر اقتصاد و فرهنگ کشور همانند جریان مدرسه سازی پر رونق باشد دیگر شاهد مشکلات از این دسته در کشور نخواهیم بود.
حسینی با تأکید بر اینکه باید یا یک برنامه ریزی برای شناسایی و جذب مشارکت خیرین، ادارات و موسسه‌ها و بانک‌ها در حوزه ساخت و تجهیز مدارس استفاده شود، گفت: استفاده از ظرفیت ادارات در کنار خیرین یک اولویت مهم است که باید به آن توجه ویژه شود و نهادها و دستگاه های اجرایی هم به این حوزه توجه خاصی داشته باشند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه خیرین مدرسه ساز الگویی برای عدالت آموزشی، توسعه و پیشرفت در کشور هستند، گفت: آموزش و پرورش باید از حضور و همراهی خیرین  که فرصت های  استثنایی در راه کمک به تعلیم و تربیت می سازند، استفاده کند.
محمد حسینی با بیان اینکه خیرین مدرسه ساز با ساخت مدرسه در مناطق محروم به یک معروف بزرگ در جامعه عمل می کنند، اظهار کرد: در قرآن کریم در بیش از ۵۵۰ آیه سفارش و تأکید به طلب علم، فراگیری دانش و توسعه آن در جامعه شده که این خود بیانگر اهمیت علم در اسلام است.
وی با بیان اینکه تولید علم در کشور رشد چشمگیر داشته و هر روز قله های بلند علم و دانش در این کشور فتح می شود، عنوان کرد: بسیاری از دانشمندان، نخبگان و مسئولین کشور تحصیلات خود را در مدارس خیرساز انجام داده و به جایگاه های بالا رسیده اند پس این افتخاری بزرگ برای خیران مدرسه ساز است.
وی با بیان اینکه ساخت مدرسه متعلق به دین اسلام و مذهب خاصی نیست؛ گفت: تمام ادیان و مذاهب به این کار پسندیده که کمک به تحصیل و فراگیری علم و دانش است توجه ویژه دارند.
حسینی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش سنگ بنای توسعه و پیشرفت  کشور است، اظهار کرد: هیچ جامعه ای بدون توسعه علمی نمی تواند به توسعه پایدار که متضمن رفاه اجتماعی، فردی، سعادت، خوشبختی، عزت، سربلندی، اقتدار و استقلال است، دست پیدا کند.
وی با بیان اینکه دولت برای ساخت، توسعه و تجهیز مدارس اقدامات خوبی انجام می دهد، گفت: دولت نگاه ویژه ای به توسعه فضاهای آموزشی دارد اما بدون حمایت خیران در این مسیر به توفیقات بزرگ دست پیدا نمی کند.
وی با اشاره به ساخت و تجهیز مدارس در روستاها و مناطق محروم کشور و به خصوص در استان خراسان جنوبی عنوان کرد: در سال های قبل از انقلاب و اوایل انقلاب در کمتر روستایی و یا دهستانی مدرسه برای دانش آموز وجود داشته اما اکنون به لطف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و کمک خیرین در تمامی روستاها مدارس ابتدایی و راهنمایی وجود دارد و فرزندان ایران اسلامی به راحتی می توانند ادامه تحصیل دهند.
حسینی با اشاره به برگزاری بیستمین جشنواره خیرین مدرسه استان و کمک خیرین به ساخت مدارس در استان گفت: هر روز برای ساخت مدارس در خراسان جنوبی بخشی از مشکلات برطرف می شود و ما از همه خیرین، هم استانی ها، ایرانیان داخل و خارج از کشور دعوت می کنیم که برای آبادانی و پیشرفت این استان محروم آستین بالا بزنند و در این امر خیر پیشقدم شوند.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*