دانستنی های علمی

خواص فوق العاده ماء‌الشعیر

جالب است بدانید که ماء‌الشعیر یک نوشیدنی کاملا باستانی و ایرانی است؛ باستان شناسان در محدوده شهر سوخته دریافتند که مردم این شهر از آب انگور و ماء‌الشعیر به عنوان نوشیدنی استفاده می‌کردند.

ماءالشعیر از موادی همچون مالت، رازک، آب آشامیدنی و گاهی مخمر تولید می‌شود، این مواد موجب شده است تا ماءالشعیر یک نوشیدنی ویژه برای افرادی باشد که با گرفتگی عروق قلبی مواجا اند، زیرا ماءالشعیر در پیشگیری از لخته شدن مفید است.

ماالشعیر از دیابت جلوگیری می‌کند و با افزایش استحکام استخوان‌ها مانع از پوکی استخوان می‌شود؛ همچنین به دلیل وجود برخی از ویتامین‌های گروه ب. در ماء‌الشعیر، نوشیدن آن برای سلامتی پوست مفید و آن را شفاف و قابل انعطاف‌تر می‌کند.

ماالشعیر منبع غذایی مالت جو، ویتامین‌های گروه B، ویتامین C، گلوکز، اسید‌های آمینه و آب کربوناته است.

با این نوشیدنی از ابتلا به دیابت جلوگیری کنید/ چگونه از بالا بودن قند خون مطلع شویم؟/ علائمی که خبر از تومور مغزی می‌دهند/ خواص شگفت انگیز یک چاشنی محبوب 

 

کاهش کلسترول با لیموعمانی

لیمو عمانی نوعی لیمو ترش است که به دلیل مزه فوق العاده، چاشنی انواع غذا‌های ایرانی است و همچنین در دمنوش‌های گیاهی هم از آن استفاده می‌شود.

اما مزیت استفاده از این چاشنی تنها طعم آن نیست؛ کاهش کلسترول بد و تنظیم فشار خون از خواص مهم لیمو عمانی محسوب می‌شود؛ علاوه بر این، این ماده غذایی، حاوی ترکیبی به نام پپتین است که در کنار کاهش کلسترول بد خون از بروز مشکلات قلبی جلوگیری می‌کند.

لیمو عمانی هم مانند سایر خانواده لیموها، منبع غنی آنتی اکسیدان است؛ آنتی اکسیدان‌ها اصلی‌ترین ماده برای پیشگیری از سرطان بوده و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شوند؛ یکی از دمنوش‌های شناخته شده هم ترکیب لیموعمانی با گل گاوزبان است؛ این دمنوش خاصیت آرام‌بخشی دارد و برای اصلاح مزاج مفید است.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

theme