با تفاهم نامه سه جانبه پارک علم و فناوری، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و دانشگاه علم پزشکی بیرجند محقق می شود/ ارتقای سطح آموزش و جذب فرصت های شغلی در استان

امروز خراسان جنوبی- قاسمی / تفاهم نامه سه جانبه پارک علم و فناوری خراسان جنوبی، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان و دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در راستای ارتقای سطح آموزش پزشکی و مهارت های بالینی و نیز ترویج آموزش در حوزه تکنولوژی آموزش پزشکی و یادگیری با هدف بهره گیری از پتانسیل بخش خصوصی و جذب فرصت های شغلی موجود در بازارهای کار بین المللی، در محل دانشگاه علوم پزشکی بیرجند امضا شد.
دغدغه اصلی ما اشتغال دانشجویان است
رئیس پارک علم و فناوری استان در این جلسه عنوان کرد: یکی از افتخارات ما این است که دانشگاه بیرجند و دانشگاه علوم پزشکی توانسته است بخش آموزش را به خوبی هدایت کند و در خیلی از زمینه ها در کشور سرآمد هستیم.
محمدعلی ناصری تأکید کرد: دغدغه اصلی ما در پارک علم و فناوری استان اشتغال جوانان و دانشجویان می باشد.
به گفتۀ وی در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی بیرجند باید به فرهنگ جوانان و اینکه آنها بخش خصوصی هستند توجه شود و تفاوت آنها با بخش اداری در نظر گرفته شود و در این زمینه فرهنگ سازی داشته باشیم.
رئیس پارک علم و فناوری استان تصریح کرد: پارک علم و فناوری آماگی کامل دارد تا در بخش تسهیلات و مجوزها همکاری کامل داشته باشد تا باعث اشتغال زایی جوانان شود. ناصری گفت: به صندوق پژوهش استان کاملا راه اندازی شده است و از این پس تمام تسهیلات را می توان از این صندوق پرداخت کرد. وی اهداف این تفاهم نامه را شامل بهره گیری از پتانسیل های شرکت های دانش بنیان علاقه مند به این حوزه، ارتقای سطح سلامت جامعه با محوریت آموزش، جذب فرصت های شغلی، تهیه و تدوین بسته های آموزش پزشکی بر اساس استانداردهای مورد نیاز کشورهای هدف، طراحی و پژوهش در زمینه های مورد توافق، برگزاری رویدادها، همایش ها و کارگاه های مورد نیاز، ایجاد مرکز تولید محتوای دیجیتال در حوزه آموزش سلامت و استفاده از ظرفیت های علمی و زیرساختی مشترک در خصوص ارتقای آموزش دانست.
استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و نخبه
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در این جلسه با اشاره به دانشگاه نسل، یک، دو و سه عنوان کرد: در قرن بیست و یکم دانشگاه های نسل سوم که مبتنی بر حوزه های فناوری و کارآفرینی بود روی کار آمد.
فرشید عابدی خاطر نشان کرد: وزارت بهداشت نیز تأکید دارد تا دانشگاه های علوم پزشکی به سمت نسل سه و حتی چهار حرکت کنند که دانشگاه بر مبنای ارزش ها باشد.
به گفتۀ وی دانشگاه علوم پزشکی در بخش پژوهش ارتباط خود را با حوزه صنعت زیاد کرده است و در بخش آموزش نیز با انعقاد این تفاهم نامه می توانیم آموزش هایی بر مبنای فناوری داشته باشیم و آموزش بین حرفه ای می تواند با توجه به تخصص های متفاوت باعث ارتقای شود. معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی تأکید کرد: هدف ما در این تفاهم نامه این است که از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و نخبه های استانی بهره ببریم و باید به سمت تولید محصولی برویم که ایجاد ثروت بر مبنای فناوری داشته باشد.
هدف ما اجتماعی شدن سلامت است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند نیز تأکید کرد: اگر در حوزه آموزشی با فناوری های روز پیش برویم باعث می شود تا دانشجویان بهتری تربیت شوند، همچنین با آگاهی بخشی سطح سلامت جامعه هم ارتقای پیدا کند.
محمد دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه اجتماعی شدن سلامت یکی از اهداف مهم ما می باشد، گفت: این مهم در صورتی عملی می شود که آموزش های مناسب روز را ارائه کرده باشیم.
وی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی از نظر جغرافیایی و اقتصادی دچار مشکلاتی است، بیان کرد: باید به سمت راه اندازی شرکت های دانش بنیان و اشتغال زایی جوانان حرکت کنیم.
به گفتۀ وی با این تفاهم نامه می توان شرایط بهتری برای آموزش فراهم کرد و از ظرفیت های علمی دانشگاه و زیرساخت های پارک علم و فناوری و کمک های اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استفاده مناسب داشته باشیم.
از تمام حوزه های بخش آی تی حمایت می کنیم
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات هم در این آیین گفت: در این اداره کل تلاش کرده ایم که تمام مناطق استان از زیرساخت های مناسب بهره ببرند و در همین راستا تا کنون ۶۰۰ روستای زیر ۲۰ خانوار هم دارای اینترنت نسل ۴ هستند که تا سال آینده تمام روستاها از این ظرفیت برخوردار خواهند شد.
علی دلگیر تأکید کرد: حمایت های ما فقط از استارت آپ هایی که در بخش آی تی و خود آی تی باشند نیست بلکه از تمام استارت آپ هایی که با استفاده از بخش آی تی در تمام حوزه های کشاورزی، آموزشی و صنعتی و … کار می کنند حمایت می کنیم.
به گفتۀ وی حجم اطلاعات آنقدر زیاد است که می تواند هر بخشی از آن باعث ایجاد چند شغل شود و از علوم پزشکی درخواست داریم که اطلاعات حوزه سلامت را به صورت جامع در یک بانک اطلاعاتی در اختیار جوانان قرار دهند تا ایده پردازان و پژوهشگران بتوانند از این خوراک های فکری و اطلاعات استفاده کنند.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*