دانستنی های علمی؛

 

 

افزایش احتمال سرطان روده با این مواد غذایی

محققان آمریکایی دریافته اند که مصرف بیش از حد برخی از مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد؛ گوشت، غلات تصفیه شده و نوشیدنی‌های حاوی کالری بالا از این نوع مواد هستند.
همچنین محققان دریافته اند این مواد غذایی در زنان و مردان چاق اثر منفی بیشتری داشته و احتمال بروز سرطان روده در این افراد باز هم بیشتر خواهد بود.
سرطان روده بزرگ، شایع‌ترین نوع سرطان است.

افزایش احتمال سرطان روده با این مواد غذایی / آیا پروبیوتیک‌ها برای سلامتی مفید هستند؟ / خواص شگفت انگیز حبوبات/ دشمن اصلی کبد را بشناسید

آیا پروبیوتیک‌ها برای سلامتی مفید هستند؟

در روده انسان انواع گوناگونی از باکتری‌ها وجود دارد که بسیاری از آن‌ها برای گوارش بهتر غذا مفید هستند؛ پروبیوتیک نام یک نوع از این باکتری هاست.
گرچه تاکنون پیرامون فواید مصرف پروبیوتیک‌ها مطالب زیادی انشار یافته است؛ کتابخانه ملی پزشکی آمریکا در مطلبی عنوان کرده است که شواهد علمی مهمی درخصوص لزوم استفاده از پروبیوتیک‌ها پیدا نکرده است.
این مرکز در تازه‌ترین گزارش خود آورده است که پروبیوتیک‌ها می‌توانند دارای برخی عوارض جانبی باشند؛ به همین دلیل باید افراد مکمل‌های پروبیوتیک را با مشورت پزشک مصرف کنند.

افزایش احتمال سرطان روده با این مواد غذایی / آیا پروبیوتیک‌ها برای سلامتی مفید هستند؟ / خواص شگفت انگیز حبوبات/ دشمن اصلی کبد را بشناسید

خواص شگفت انگیز حبوبات

برخی افراد از خوردن حبوبات به دلیل ایجاد نفخ و مشکلات کوارشی آن خودداری می‌کنند؛ اما باید این نکته را در نظر داشته باشند که حبوبات خواص زیادی دارند؛ حبوبات از جمله گیاهان پروتئینی محسوب می‌شوند که علاوه بر پروتئین، حاوی مقادیر قابل توجهی کربوهیدرات و مواد معدنی مختلفی همچون آهن، کلسیم، پتاسیم، منیزیم بوده و منبع ویتامین‌ها مخصوصا ویتامین‌های گروه B هستند.
برای حذف نفخ از حبوبات می‌توانید آن‌ها را بین ۸ تا ۴۸ ساعت خیس دهید و پوست آن‌ها را جدا کنید.

افزایش احتمال سرطان روده با این مواد غذایی / آیا پروبیوتیک‌ها برای سلامتی مفید هستند؟ / خواص شگفت انگیز حبوبات/ دشمن اصلی کبد را بشناسید

 

نقش منیزیم در سلامتی استخوان ها

گرچه در جلوگیری از پوکی استخوان، کلسیم و ویتامین D حرف اول را می‌زنند، اما بهتر است بدانید که منیزیم هم در کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان موثر بوده و کمبود آن می‌تواند به بروز پوکی استخوان بیانجامد.
کاهش سطح منیزیم به تشکیل کریستال در سلول‌های استخوانی منجر می‌شود که به صورت مستقیم موجب کاهش تراکم معدنی استخوان و نهایتا پوکی استخوان می‌شود.

افزایش احتمال سرطان روده با این مواد غذایی / آیا پروبیوتیک‌ها برای سلامتی مفید هستند؟ / خواص شگفت انگیز حبوبات/ دشمن اصلی کبد را بشناسید

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*