طعم برتر غذای «امروز خراسان جنوبی» در جشنواره غذاهای سنتی

روزنامه امروز خراسان جنوبی در جشنواره غذاهای سنتی بیرجند ویژه بسیج رسانه توانست رتبه برتر پخت غذاهای سنتی را بدست آورد. به گزارش امروز خراسان جنوبی، مسئول برگزاری جشنواره غذاهای محلی بسیج رسانه روز گذشته در جمع خبرنگاران با تبریک ایام دهه کرامت و روز خبرنگار، گفت: جشنواره غذاهای سنتی و محلی برای بانوان خبرنگار خراسان جنوبی به منظور تشویق و ترویج فرهنگ مصرف غذاهای محلی استان و نمایش خلاقیت در سفره آرایی برگزار می شود. عادل اربابی افزو د: این جشنواره با حضور مسئولان استانی با رویکرد تقویت و نزدیکی فرهنگ ها و همبستگی بین بانوان خبرنگار برگزار می شود. وی با اشاره به اینکه آنچه سبب ماندگاری یک ملت و تمدن می شود، توجه به آداب، رسوم و سنت های دیرینه آن ملت است، گفت: ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سنتی و سالم جای فست فودها(غذاهای فوری) در جامعه امروزی یک ضرورت است. وی ادامه داد: غذاهای بومی به سبب سازگاری با محیط و سبک زندگی مردم، قیمت ارزان و در دسترس بودن می توانند جایگزین مناسبی برای غذاهای آماده و فاقد ارزش غذایی شوند. اربابی تصریح کرد: این قبیل جشنواره ها علاوه بر جلوگیری از فراموش شدن سنت های محلی و غذایی مفید، سبب ترویج فرهنگ غذایی مناسب و فاقد مواد نگهدارنده و رنگ های شیمیایی می شود. مسئول برگزاری جشنواره غذاهای محلی بسیج رسانه با اشاره به اینکه در این جشنواره خبرنگاران روزنامه امروز خراسان جنوبی، خبرگزاری ایسنا، ایکنا، فارس، شبستان، برنا و بیرنامه و نشریه آوای جوان شرکت کردند، افزود: این جشنواره از ساعت ۱۱ ظهر آغاز و تا ساعت ۱۳ طول کشید و انواع سلیقه ها و غذاهای محلی از انواع آش محلی، نون جوش گرفته تا کشک و بادمجان در محل تالار غدیر بیرجند به نمایش گذاشته شد. اربابی ادامه داد: برای ارزیابی و داوری این جشنواره دو نفر از داوران اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خراسان جنوبی حضور داشتند. وی همچنین از حضور سرپرست خانه مطبوعات و مسوول آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای خراسان جنوبی برای شرکت در این جشنواره تقدیر کرد و گفت: سعی می کنیم این جشنواره را در سطح استان نیز گسترش دهیم. جباری، کارشناس آشپزی این مسابقه، بر اهمیت غذاهای سنتی تاکید کرد و گفت: در غذاهای سنتی به دلیل اینکه مواد شیمیایی کمتر استفاده می شود تضمین کننده سلامتی است.وی با تاکید بر اینکه برگزاری این گونه مسابقات بر ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سنتی و احیای سنت های گذشته تأثیر گذار است، افزود: باید سعی کنیم عادت های غلط را از بین برده و در جهت فرهنگ سازی آن قدم برداریم. کارشناس آشپزی استان، این مسابقه را خوب ارزیابی کرد و یادآورشد: تنوع غذاهای محلی کمتر دیده می شد که لازم است در این خصوص غذاهای سنتی بیشتر در سطح جامعه معرفی شود. جباری برگزاری این مسابقه را یکی از گام ها در جهت اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: در کنار فعالیت های دولتی برای جلوگیری از فساد، واردات بی رویه، باید فرهنگ کار و تلاش را آموزش داده و برای این مهم باید از خانواده ها آغاز کرد.وی شاخصه های لازم برای برتری غذاها در این مسابقه را مواد مصرفی، خواص این مواد، طرز پخت، تزیین غذا و میز غذا بیان کرد و افزود: داوری برای من کار دشواری است اما سعی می کنم به یاری خداوند بهترین داوری را داشته باشم. گفتنی است، پس از داوری گروه روزنامه امروز خراسان جنوبی مقام اول، خبرگزاری فارس مقام دوم، خبرگزاری های ایسنا و ایکنا مقام سوم و هفته نامه آوای جوان و پایگاه خبری تحلیلی بیرنامه مشترکاً مقام چهارم را کسب کردند.

photo_2016-08-09_15-55-17

photo_2016-08-09_16-45-10

photo_2016-08-09_15-54-28

IMG_2686

 photo_2016-08-09_15-55-49

IMG_2665

 photo_2016-08-09_15-53-55

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*