گفته می شود

 

گفته می شود سید حسن نصرالله در گفت و گو با «المنار» درباره ارتباط بروز جنگ در سوریه با حمایت این کشور از مقاومت گفته: «از مهمترین اعترافات صهیونیست‌ها این است که اگر ما بخواهیم حزب الله را شکست دهیم، این کار از طریق جنگ و رویارویی مستقیم ممکن نخواهد شد و جنگ با ایران هم فایده‌ای ندارد و از همین روی، آنها درصدد خارج کردن سوریه از محور مقاومت برآمدند». نصر الله درباره نقش سوریه در حمایت از فلسطین و مقاومت اظهار داشت، این کشور تنها پلی از ایران برای مقاومت نبود و هرگز آرمان فلسطین را فراموش نکرد و گزینه مقاومت در برابر دشمن را انتخاب کرد و موشک‌هایی که مقاومت لبنان در جنگ ۳۳ استفاده کرد، در کارخانه‌های نظامی سوریه ساخته شده بود و به دست مقاومت رسیده بود.

 

گفته می شود تلاش برخی کشورهای عربی و در رأس آن ها عربستان سعودی برای عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل همچنان ادامه دارد. در همین راستا، به نوشته «هافینگتون پست»، طراح عادی سازی روابط عربستان با رژیم صهیونیستی از سفر قریب الوقوع خود به فلسطین اشغالی خبر داد. این سفر در چارچوب عادی سازی بین دو طرف و ارتقای آن تا حد ائتلاف انجام می شود. انور عشقی گفت، اهتمام اسرائیل به این سفر، نشانگر تمایل تل آویو به شکستن انزوای خود در خاورمیانه از طریق عربستان است. وی تأکید کرد، سفرش به سرزمین های اشغالی با سیاست عربستان سعودی مغایرتی ندارد. یک منبع در وزارت خارجه عربستان در گفت و گو با هافینگتون پست تأیید کرد، برخی از سعودی هایی که منافع تجاری و اجتماعی در سرزمین های اشغالی دارند، با استفاده از شیوه های فریبکارانه به تل آویو می روند.

گفته می شود  نشریه انگلیسی «پراسپکت» به موضوع تلاش عربستان سعودی برای مقابله با نفوذ منطقه ای ایران پرداخته و این تلاش ها را بی ثمر دانسته است. این نشریه ادعای سعودی‌ها مبنی بر تلاش ایران برای گسترش فرقه‌گرایی در منطقه را غیرمنطقی و ارتباط نزدیک تهران با علوی‌ها در سوریه و اهل تسنن در ترکیه و عمان را دلیلی برای آن دانسته است. دشمنی میان ایران و متحدان شیعه آن از یک سو و سعودی‌ها و شرکای سنی آن از سویی دیگر، یک خصومت نامتقارن است. پشت‌پرده نفرت آل‌سعود از ایران «تحقیر تشیع» است؛ مذهبی که از دیدگاه وهابیون نه ‌تنها بخشی از اسلام نبوده بلکه پیروان آن مرتد و مستحق قتل هستند. چنین دیدگاهی در ایران وجود ندارد. رهبران مذهبی در ایران عدم توهین به اهل تسنن را اولویتی برای خود دانسته و در عین حال برای جلوگیری از تهدید شیعیان در عراق، لبنان یا هر کشور دیگری نیز تلاش می‌کنند.

 

 
گفته می شود استفاده روسیه از ناوگان خود در دریای خزر برای مقابله با داعش، موضوعی است که خبرگزاری «اینترفاکس» به آن پرداخته است. به نوشته این خبرگزاری، روسیه قصد دارد از ناوگان دریایی خود حاضر در دریای خزر، در عملیات خویش علیه مواضع داعش در سوریه استفاده کند. منابع نظامی می گویند، ناوگان روسیه واقع در دریای خزر به زودی به این عملیات ملحق خواهد شد. اینترفاکس همچنین گزارش داد، به زودی، بمب افکن‌های توپولوف ۱۶۰ روسیه نیز به عملیات علیه تروریست‌ها ملحق خواهند شد. لحظاتی پیش، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، ناوگان دریایی روسیه که هم‌اکنون در دریای مدیترانه حاضر است، سه موشک کروز به مواضع «جبهه النصره» در سوریه شلیک کرده‌ است.

 

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*