۱۲ ماده موثر در کنترل دیابت

بسیاری از مواد خوراکی در درمان دیابت موثرند ولی برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری خام خواری و استفاده از سبزیجات مفیدتر است.

محمد کاشانی کارشناس طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛گفت: مواد غذایی در کنترل انواع بیماری از جمله دیابت موثرند اما برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری ماده خوراکی خاصی وجود ندارد.
کاشانی ادامه داد: گیاهانی مثل دارچین، شنبلیله، سیر و پیاز، آووکادو ،آجیل ، زعال اخته، گیلاس، سرکه، قهوه تلخ شاید این بیماری را کنترل کنند ولی در جایی که ما روزانه مبالغ بسیاری از برنج و نان مصرف می کنیم نقش زیادی ندارند.
وی اظهار کرد: گیاهانی مانند شنبلیله برای افراد دیابتی انسولین تولید کرده و باعث پایین آمدن سطح قند خون شده اما این یک درمان خاص نیست.
کاشانی در ادامه گفت: کل میوه جات و انواع سبزیها از جمله سبزی مذکور قند بدن را تامین می کند بدون اینکه سطح قندخون تغییر کند . اما شکر و مشتقات آن به شکل زیاد به افزایش قند در بیماران دیابتی می انجامد.
این کارشناس طب سنتی در ادامه گفت: بهترین راه پیشگیری از دیابت خام خواری مانندخوردن سبزیجات به جای برنج و نان  است.
وی تاکید کرد: در میان خشکبار فندق ماده مغذی برای پایین آوردن سطح قندخون و در گیاهان گیاه گزنه بسیار مفید است.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*