اخبار علمی/با آکنه و جوش خداحافظی کنید/پیازچه و فواید آن برای چشم/جلوگیری از طاسی سر با رزماری/فواید روغن بادام/ خواص عالی ۷ میوه منحصربه فرد پاییزی برای سلامتی + اینفوگرافی

با آکنه و جوش خداحافظی کنید

روغن هسته انگور حاوی اسید لینولئیک است که غشاهای سلولی را تقویت می‌کند و کیفیت پوست شما را به طور کلی بهبود می‌دهد؛ استفاده منظم از این روغن انواع مشکلات پوستی را از جمله آکنه و جوش درمان می‌کند؛ خصوصیات آنتی اکسیدانی روغن هسته انگور از مسدود شدن منافذ و پدیدار شدن آکنه بر روی پوست جلوگیری می‌کند، این روغن همچنین دارای خواص ضد التهابی است که نه تنها از بروز آکنه پیشگیری بلکه به درمان آکنه‌های موجود کمک می‌کند.

///

پیازچه و فواید آن برای چشم

محققان طب سنتی معقتد هستند که پیازچه برای سلامت چشم مفید است؛ پیازچه برای تولید پروتئینی به نام رودوپسین مفید است چرا که این نوع پیاز مقدار زیادی ویتامین آ در خود دارد و به حفظ سلامت چشم کمک شایانی می‌کند، رودوپسین در شبکیه چشم برای جذب نور بیشتر بسیار حیاتی است و در نتیجه از شب کوری پیشگیری می‌کند و همچنین می‌تواند قدرت دیدتان را قوی‌تر کند، ویتامین آ موجود در پیازچه همچنین از شما در برابر اختلالات چشمی مختلف مانند آب مروارید و زخم‌های قرنیه محافظت می‌کند.

///

جلوگیری از طاسی سر با رزماری

هر کسی حتی اگر کمی با آشپزی آشنا است، طعم شگفت انگیزی که رزماری به خصوص خود گیاه (نه برگ خشک شده آن) می‌تواند به غذاها بدهد، می‌شناسد، این گیاه در مرغ و غذاهای تهیه شده با ماهی عالی می‌شود؛ برای اینکه با این گیاه از شر طاسی رها شوید این گیاه را در آب به مدت پنج دقیقه بجوشانید، سپس ترکیب را صاف کنید و یکبار در روز از آن برای شستشوی پوست سر استفاده کنید، رزماری گردش خون را بهبود می‌بخشد به همین دلیل است که برای جلوگیری از پدیدار شدن نقاط طاسی موثر است، شما می‌توانید چند قطره آب لیمو و روغن کافور به آب اضافه و سپس یک تکه پنبه را در این محلول خیس کنید و آن را روی نقاط طاسی بمالید.

///

فواید روغن بادام

روغن بادام خواص بسیار زیادی دارد که می‌توان از خواص آن بهره برد، یکی از خواص آن رفع چروک پوست صورت است، روغن بادام یک روش طبیعی برای درمان چین و چروک و پیری پوست است که باعث جوان سازی پوست صورت می‌شود؛ این روغن به عنوان یک لوسیون صورت باعث افزایش رطوبت پوست می‌شود و از ایجاد چروک صورت جلوگیری می‌کند، صورت خود را با آب بشویید، یک قاشق روغن بادام تلخ یا شیرین گرم را ۱۰ دقیقه به آرامی با انگشتان خود در حرکت دایره‌ای بر روی پوست صورت ماساژ دهید سپس صورت را با آب گرم بشویید، این روش را هر شب انجام دهید تا بهتر نتیجه بگیرید.

///

رفع سرفه‌های خشک با چند روش خانگی

پیاز یکی از بهترین مواد برای رفع سرفه‌های خشک است، برای اینکار پیاز را خرد کنید و به آن ۲ قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط پیاز و عسل به مدت نیم ساعت بماند تا آب پیاز خارج شود، سپس یک قاشق مربا خوری از آن را چند بار در روز مثل شربت استفاده کنید که برای درمان سرفه‌های خشک و مبارزه با نشانه‌های آنفولانزا بسیار موثر است، یکی دیگر راه‌های درمان سرفه مصرف انگور است که برای بهبود توانایی ریه‌های شما بسیار عالی است ضمنا انگور یک خلط آور موثر است، می‌توانید چند روز آن را امتحان کنید و نتیجه را خودتان ببینید.

///

فصل پاییز میوه‌هایی منحصر به فرد با ویژگی‌های خاص دارد که هر کدام از آن‌ها بر‌ای سلامتی افراد مفید است، در این اینفوگرافی با خواص برخی از این میو‌ها آشنا می‌شوید.

خواص خوراکی‌های فصل پاییز +اینفوگرافیبه گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ میوه های هر فصلی خواص خودشان را دارند، به عنوان مثال انار کنترل کننده کلسترول، بهبود دهنده سیستم ایمنی، محافظت در برابر سرطان، بهبود کم خونی و تقویت قلب می شود.

گلابی

گلابی سبب رفع یبوست، کنترل گرسنگی کاذب، پیشگیری از سرطان‌ و بیماریهای قلبی عروقی می شود، همچنین به دلیل وجود اسید فولیک فراوان سبب کنترل چربی خون می‌شود.

خرمالو

خرمالو از میوه های پاییزی است که سبب کنترل فشار خون، کاهش کلسترول، کاهش استرس و سلامت قلب می شود. خرمالو از سرطان دهان و ریه جلوگیری کرده، سیستم ایمن را تقویت کرده و امکان کنترل سرماخوردگی با این میوه امکان پذیر است. بهبود عملکرد دستگاه گوارش بهبود سیستم بینایی و خاصیت ضدالتهابی نیز از دیگر خواص این میوه است.

سیب

شیرین باشد یا ترش، در هر صورت سیب انتخابی فوق العاده‌ برای مصرف به صورت خام یا پخته است، در این بین دقت کنید که حتما پوست سیب را نیز بخورید زیرا سرشار از فلائونوید مفید برای سلامتی قلب است. سیب سرشار از آنتی اکسیدان است و ۴ گرم فیبر در هر وعده از آن نشان دهنده خواص بالای سیب برای سلامتی شماست.

کلم

فصل پاییز زمانی مناسب برای چشیدن انواع کلم، مخصوصا کلم بروکسل است. اگر این سبزی را خوب درست کنید مزه‌ای بی‌نظیر دارد، بهتر است آن را با سس تند و یا سس دلخواهتان مثل سرکه بالزامیک مخلوط کنید، کلم منبع بسیار خوب ویتامین B و آهن است.

گلابی

طعم شیرین و آبدار گلابی موجب محبوبیت آن بین همه است، پختن گلابی می‌تواند عطر و طعم افسانه‌ای آن را بیرون بکشد، بنابراین سعی کنید پخته آن را امتحان کنید. گلابی منبع خوبی از ویتامین C و مس و حاوی ۴ گرم فیبر در هر وعده است.

انار

دانه‌‌های انار، آب انار، هسته و پوسته انار هر کدام ارزش‌‌های غذایی منحصر به فرد دارند. هر۱۰۰ گرم انار دارای ۸۳ کالری انرژی و ۴ گرم فیبر است. از ویتامین‌‌های محلول در اب تمام ویتامین‌‌های خانواده B شاملB۱،B۲،B۳،B۶، پانتوتنیک اسید و ویتامین C و از ویتامین‌‌های محلول در چربی، ویتامین‌‌های A،K،E در انار یافت می‌‌شوند.

گریپ فروت

مزه خاص گریپ فروت در مقایسه با سایر میوه‌های خانواده مرکبات آن را متمایز می‌کند. آن را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید یا با آووکادو و میگو میل کنید و یا از یک لیوان آب تازه غنی از آنتی اکسیدان آن لذت ببرید. گریپ فروت حاوی بیش از ۷۵ درصد ویتامین C توصیه شده روزانه است، همچنین منبعی خوب از لیکوپن است،‌ پکتین موجود در گریپ فروت برای کاهش کلسترول خون مفید است.

نارنگی

می توانید از نارنگی‌های کوچک و شیرین در دستورات غذایی پاییزی استفاده کنید. آب نارنگی را با روغن، سرکه و زنجبیل در سس استفاده کنید و یادتان باشد نارنگی منبعی خوب از ویتامین C و بتا کاروتن است.

حواص خوراکی های پائیزی+اینفوگرافی

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*