به گفته محققان، زنان می توانند با کاهش مصرف کالری فقط به مدت دو روز در هفته، ریسک سرطان سینه را کاهش دهند. به گزارش خبرنگار مهر، یافته های محققان نشان می دهد پیروی از رژیم غذایی کم کالری به مدت دو روز در هفته منجر به تغییرات پیشگیرانه سرطان در بافت سینه می شود. در این مطالعه، زنان دارای ...
ادامه مطلب »آرشیو روزانه: ۱ تیر ۱۳۹۵
محققان ایرانی پاسخ دادند استفاده از چه نوع سوختهایی در خانه احتمال حمله قلبی را افزایش میدهد؟
محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری انستیتو تحقیقات سرطان انگلستان و امریکا و سازمان بینالمللی تحقیقات سرطان بهتازگی دریافتهاند تماس طولانی با آلودگی هوای خانه ناشی از سوختهایی از قبیل نفت و گازوئیل برای تولید گرما، روشنایی و پختوپز، باعث افزایش مرگومیر و حمله قلبی میشود. به گزارش ایسنا، بر اساس تحقیق جدیدی که در مجله circulation انجمن ...
ادامه مطلب »آنتیبیوتیک، فوائد تغذیه با شیر مادر را کاهش میدهد
نوزادانی که از شیر مادر تغذیه میکنند در صورت مصرف آنتیبیوتیکها، کمتر از فوائد این ماده غذایی باارزش بهرهمند میشوند. به گزارش ایسنا، مصرف آنتی بیوتیک در نوزادانی که از شیر مادر تغذیه میکنند باعث میشود آنان کمتر از نوزادان دیگر از فوائد تغذیه با این ماده غذایی مقوی و پرخاصیت بهرهمند شوند. در این بررسی آمده است خوراندن داروهای ...
ادامه مطلب »بلال یا سرطان؟/ با خوردن بلال دانه دانه سرطان را وارد بدنتان می کنید
با وجود منبع غنی از ویتامین ها در ذرت اما متخصصان درباره برخی مصارف آن هشدار می دهند. پیام فرحبخش متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتوگو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران،گفت: ذرت در کنار نان، برنج و سیب زمینی یکی از خانواده نان و غلات و منابع کربوهیدرات محسوب می شود. این ماده سرشار از ویتامین های خانواده B ...
ادامه مطلب »مواد غذایی که شما را از آلزایمر نجات میدهد
یک متخصص تغذیه گفت : آلزایمر زمینه های ارثی دارد ولی گاهی مواقع با خوردن برخی از مواد غذایی می توان این روند را به تعویق انداخت . محمد حسین عزیزی متخصص علوم تغذیه درگفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: با توجه به اینکه آلزایمر زمینه های ارثی دارد ولی برخی از مواد ...
ادامه مطلب »