استاندار خراسان جنوبی: توسعه پایدار در گرو همراهی و همگامی همه اقشار و گروه ها

 

استاندار خراسان جنوبی گفت:اگر قرار است جامعه ای به تعالی برسد و مردم در محیطی آرمانی و ایده آل زندگی کنند، همه باید دست به دست هم بدهیم.
به گزارش امروز خراسان جنوبی؛ ملانوری با بیان این مطلب در جلسه شورای اداری شهرستان قاینات خاطر نشان کرد:به شدت اعتقاد دارم، هیچ کس نمی تواند ادعا کند که دولت، مجلس، شورا، بخش خصوصی و… به تنهایی می توانند کار کنند و توسعه پایدار را رقم بزنند.
وی ادامه داد: توسعه پایدار، نیازمند خدمات جمعی همه گروه ها و افرادی است که مشغول کار می باشند.
به گفته وی؛ کار خوب، حاصل اقدامات جمعی است که علاقمندند کارها به درستی انجام شود.
استاندار متذکر شد: برای انجام درست کارها باید انگیزه داشته باشیم، با برنامه حرکت کنیم و همه توان و استعداد استان را در کنار هم به کار گیریم.
ملانوری افزود: اگر می خواهیم بالاترین ارزش افزوده را در محصولات خاص داشته باشیم، از معادن استان به خوبی استفاده کنیم و یا توسعه گردشگری و صنعتی را شاهد باشیم، باید از همه ظرفیت ها در کنار هم استفاده کنیم تا این مهم محقق شود.
وی خاطرنشان کرد:این که خراسان جنوبی به لحاظ استقرار واحدهای دانشگاهی از استان های پیشقدم می باشد و بیش از ۵۰ هزار دانشجو دارد اما فارغ التحصیل بیکار دارد، اصلاً قابل قبول نیست.
به گفته وی؛ در جامعه امروزی دانشگاه های نسل سوم، دانشجویانی کارآفرین تربیت می کنند که توانایی تولید ثروت دارند و سرمایه ایجاد می کنند.
استاندار تأکید کرد:در یک جامعه فرهنگی انقلابی دینی، تفکر احداث و توسعه زندان ها پسندیده نیست بلکه باید با اصلاح تفکرات به زندان هایی خالی از زندانی برسیم.
ملانوری، تغییر و اصلاح تفکرات را از وظایف مدیریتی خواند و گفت:به دوش کشیدن این عناوین، فقط برای مصاحبه و پشت تریبون قرار گرفتن و عکس یادگاری انداختن نیست بلکه روزی که مسئولیتی به ما محول می شود، آن روز باید، روز بسیار سختی برای ما باشد، زیرا اگر در دورترین نقطه استان، مشکلی پیش بیاید، معضلی رخ دهد، جوانی کارش به طلاق بکشد و… ما باید فردای قیامت جوابگو باشیم.
وی با ذکر نمونه هایی متذکر شد: همه ما در قبال آسیب های اجتماعی مسئولیم و باید پاسخگو باشیم.
استاندار، خراسان جنوبی را استانی بسیار ثروتمند خواند و از مدیران خواست در مصاحبه ها و گفتگو های خود از واژه محروم برای این منطقه استفاده نکنند.
ملانوری با اشاره به وجود ۷۵ درصد ذخایر ذغالسنگ کشور در استان، بهترین سنگ های ساختمانی، معادن منحصر به فرد، جاذبه های گردشگری و.. اظهار داشت:مگر می شود با این همه توان و استعداد، محروم بود، لذا اگر محرومیتی هست به دلیل این است که یک جای کار ما می لنگد.
وی تأکید کرد: بارها گفته ام و باز هم یادآوری می کنم که به اندازه همه وسعت و پهناوری استان، ظرفیت و استعداد داریم که باید مورد استفاده قرار گیرد.
استاندار، شرط بهره برداری از این ظرفیت ها را تقویت قدرت ریسک پذیری، اعتماد به نفس، جرأت و جسارت عنوان کرد و گفت: یکی از مهمترین وظایف رسانه، دانشگاه و تریبون داران همین است که در این زمینه اقدام کنند.
ملانوری، جذب سرمایه گذار برای بهره برداری از ذخایر موجود را یک راهکار برشمرد و ادامه داد: به جای جذب سرمایه گذار، بهترین راه این است که جوانان همین منطقه برای بهره برداری از ظرفیت ها وارد میدان شوند.
وی خاطرنشان کرد: وقتی ما به سرمایه گذار زمین می دهیم، امکانات و شرایط را برایش فراهم می کنیم، تسهیلات در اختیارش می گذاریم و… بهتر نیست همین ها را نیروهای مستعد استان استفاده کنند؟!
به گفته وی؛ تنها امکانی که سرمایه گذار در اختیار دارد، سرمایه اولیه است که ما باید آن را برای جوانان استان فراهم نماییم.
استاندار به موضوع خام فروشی محصولات استان اشاره کرد و گفت:در این حالت، تمام سرمایه استان با نازل ترین قیمت از دست می رود.
ملانوری تأکید کرد: اگر قرار است توسعه متوازن و عادلانه‌ای را شاهد باشیم باید جوانان ما با استفاده از توان مراکز تحقیقاتی به این سمت بروند که با فرآوری محصولات، شاهد ارزش افزوده باشیم.
وی با تأکید بر این که ما وقت برای از دست دادن نداریم، تصریح نمود: شهدا که برای این انقلاب خون دادند، ناظر بر کارهای ما هستند، آنها جان نداده اند که ما الان فقط ریاست کنیم بلکه ما باید به معنای واقعی خدمتگزار مردم باشیم.
به گفته وی؛ یکی از وظایف مدیریتی این است که جوانان و افراد مستعد را به سمت بهره برداری از این ذخایر سوق بدهیم.
استاندار گفت: نمایندگان، ائمه‌ جمعه و جماعت، علما، روحانیون و متنفذین همه می توانند به این موضوع ورود کنند.

 

 

 

 

به همت صندوق کار آفرینی امید

پرداخت ۳۳ میلیارد تومان برای ایجاد اشتغال در خراسان جنوبی

تسهیلات صندوق کار افرینی امید در قالب هزار و ۱۳۰ فقره از آغاز امسال به متقاضیان خراسان جنوبی پرداخت شد.

 مدیر عامل صندوق کار آفرینی امید در خراسان جنوبی گفت: این تسهیلات به صورت قرض الحسنه برای حمایت از کسب و کار‌های خانگی، حمایت از صنایع دستی، فرآوری محصولات کشاورزی پرداخت شده است.
زنگنه افزود: این تسهیلات در همه شهرستان‌های خراسان جنوبی پرداخت شده و زمینه اشتغال قریب به هزار و ۲۰۰ نفر را فراهم کرده است.
وی با اشاره به انعقاد ۲ تفاهم نامه با بنیاد علوی و برکت برای ایجاد اشتغال افزود:عملیات اجرایی این تفاهم نامه‌ها در ۴ شهرستان خراسان جنوبی آغاز شد.
مدیر عامل صندوق کار آفرینی امید در خراسان جنوبی گفت: حدودا ۲۵۲ نفر به این صندوق معرفی شده اند که قریب به ۲۱ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه را در استان پرداخت خواهیم کرد.
زنگنه افزود: این تسهیلات قرض الحسنه است و زمینه اشتغال ۳۰۰ نفر را در خراسان جنوبی فراهم خواهد کرد.

اجرای طرح لاله‌های روشن در ۵۰۰واحد آموزشی

همزمان با سراسر کشور طرح لاله‌های روشن در بیش از ۵۰۰واحد آموزشی استان برگزار شد.

 مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی امروز با حضور در طرح ملی لاله‌های اجرای طرح لاله‌های روشن در ۵۰۰ واحد آموزشیروشن گفت: این طرح برای دومین سال متوالی و همزمان در سراسر کشور برگزار شد.

واقعی افزود: در سال تحصیلی گذشته نیز این طرح با همکاری خوب دانش آموزان، معلمان و مدیران هم استانی برگزار شد که موفق شدیم رتبه پنجم کشوری را در این زمینه کسب و برای استان افتخاری دیگر بیافرینیم.

وی گفت: طرح لاله‌های روشن با عنوان ۴۰هزار شهید والا مقام دفاع مقدس در ۴۰هزار مدرسه کشور برگزار شد، این طرح در استان ما نیز با وجود ۴۳۵شهید فرهنگی و دانش آموز که جان شیرین خود را نثار آرمان‌های والا کردند در بیش از ۵۰۰واحد آموزشی اجرایی می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به اینکه شهادت در راه خدا سعادتی بی مثال است و نصیب هر انسانی نمی‌شود ادامه داد: خراسان جنوبی شهدای دانش آموز و فرهنگی زیادی را تقدیم اسلام و انقلاب کرده است و طرح لاله‌های روشن نیز با هدف انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال رشادت‌ های رزمندگان و شهدای دوران دفاع مقدس به نسل آینده ساز جامعه است.

در پایان این مراسم نیز از خانواده‌ای گرانقدر شهیدان فروزان فر و بهمن آبادی تجلیل شد.

دستور نوبخت برای تخصیص صددرصدی اعتبارات خراسان جنوبی

 

 

دستور نوبخت برای تخصیص صددرصدی اعتبارات استان خراسان جنوبی

با پیگیری های استاندار خراسان جنوبی، نوبخت دستور تخصیص صد درصدی اعتبارات استان را صادر کرد.

 حمیدملانوری درباره این دیدار اظهار داشت: در جریان دیدار با رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، تخصیص اعتبارات و تحقق کامل مفاد تفاهم نامه های منعقده مطرح شد که نظر مثبت دکتر نوبخت  را جلب کرد.

وی ادامه داد: مجموع اعتبارات استان اعم از تملک دارایی، توازن، نفت و…حدود ۵۰۰ میلیارد تومان است که با توجه به شرایط خراسان‌جنوبی و کم برخورداری این استان، خواستیم این اعتبار به طور کامل تخصیص یابد.

استاندار خراسان جنوبی به سفرهای دکتر نوبخت به استان اشاره کرد و گفت: در جریان سفر به استان، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور متعهد شد مبلغ ۹۴۰ میلیارد تومان ظرف دو سال به استان اختصاص یابد که حدود ۵۰ درصد این مبلغ تاکنون محقق شده است.

ملانوری افزود: درخواست ما در این دیدار این بود که بقیه این اعتبار تأمین شود که بنا به گفته دکتر نوبخت ۴۷۰ میلیارد باقی مانده تا پایان سال مالی ۹۹ در اختیار استان قرار می گیرد.

وی تصریح کرد: در زمینه پروژه‌های جهش تولید و نیروگاه های خورشیدی نیز مقرر شده بود از محل تفاهم‌نامه مبلغ ۷۵ میلیارد تومان یارانه به استان اختصاص یابد که دستور این اعتبار را هم گرفتیم.

استاندار خراسان جنوبی اظهارکرد: دستور بعدی رئیس سازمان برنامه و بودجه در این دیدار در زمینه تأمین یارانه ۳ هزار فرصت شغلی صنایع دستی بود.

ملانوری گفت: دکتر نوبخت در این نشست از تحولات صورت گرفته در استان و از اقداماتی که در زمینه مسکن اقشار کم درآمد و مدیریت بیماری کرونا انجام شده تشکر کردند.

وی تأکید کرد: امیدوارم شرایط کشور و اعتبارات، اجازه تحقق کامل این وعده ها را بدهد و ما بتوانیم از این اعتبارات در راستای توسعه استان بهره ببریم.

در این نشست پورعیسی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان نیز در این دیدار، استاندار را همراهی کرد.

پیگیری تحقق اعتبارات فاینانس ها در سازمان برنامه و بودجه کشور

استاندار خراسان جنوبی همچنین با حضور در سازمان برنامه و بودجه کشور، تحقق اعتبارات فاینانس ها از طریق کنسرسیوم بانکی را پیگیری کرد.
ملانوری در جریان حضور در سازمان برنامه و بودجه با پورمحمدی معاون هماهنگی امور اقتصادی این مجموعه دیدار کرد.
وی درخصوص این دیدار گفت: با توجه به این که بخشی از پروژه های شاخص استان از محل فاینانس تأمین اعتبار می شود، در این دیدار بر شتاب بخشی به روند اجرای این اعتبارات تأکید شد.
استاندار با اشاره به این که مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان از این اعتبار مربوط به تأمین آب است، تصریح نمود: ۲۵۰ میلیارد تومان از این اعتبار به آبرسانی روستایی و ۵۰ میلیارد تومان به تأمین آب محلات عشایری اختصاص دارد.
ملانوری افزود: بانک عامل در این پروژه، بانک رفاه است که در دیدار معاون سازمان برنامه و بودجه، بر شتاب بخشی به اجرای این تعهد تأکید شد.
وی متذکر شد: کنسرسیوم بانکی و تأمین ۱۰۰ میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌های راه استان نیز از موارد دیگر بود که پیگیری شد.
استاندار از پروژه های کمیسیون ماده ۲۳ گفت و افزود: با دستور دکتر نوبخت دو تا از پروژه‌های راه و ارتقاء بیمارستان زیرکوه به ۶۴ تختخوابی باید در کمیسیون مطرح می شد.
ملانوری افزود: در این دیدار مقرر شد این پروژه ها در لایحه نهایی دولت برای طرح در کمیسیون مطرح گردند.
شایان ذکر است : پورعیسی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان نیرگز در این دیدار حضور داشت.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*