کیک خرما

 

  • کیک خرما
    مواد لازم: *تخم مرغ: ۴ عدد *آرد: ۲۲۵ گرم *شکر قهوه ای: ۲۰۰ گرم *کره: ۲۰۰ گرم *خرما: ۲۰۰ گرم *بیکینگ پودر: ۲ ق.چ *پودر هل: ۱ ق.چ *نمک: ۱/۸ ق.چ*
  • چگونگی تهیه:

    ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
    کره و شکر قهوه ای را با همزن برقی خوب مخلوط کنید تا پوک شوند.
    تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
    خرما را اضافه کنید و باز هم خوب بزنید.
    آرد ، بیکینگ پودر ، هل و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید. مخلوط آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید.
    کیک را در قالب میان تهی به قطر ۳۰ سانتی متر و ارتفاع ۸ سانتی متر که کف آن را چرب کرده ای بریزید و روی مواد را صاف کنید و به مدت تقریبی ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید.
    کیک را بعد از پخت از فر بیرون آورده و با برش های خرما تزئین کنید.

 

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*