خاصیت ضد سرطانی «لبو» را جدی بگیرید

خاصیت ضد سرطانی «لبو» را جدی بگیرید

لبو به دلیل دارا بودن مواد معدنی غنی و انواع ویتامین ها خواص درمانی زیادی برای کودکان و بزرگسالان دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، لبو به عنوان یک داروی گیاهی و رنگ خوراکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

لبو حاوی آنتی اکسیدان های زیادی است چین و چروک پوست را کاهش داده و باعث جوان سازی پوست صورت می‌شود.

چغندر در واقع شامل تمام مواد مغذی مفید از جمله ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند ویتامین B و C، پروتئین و فسفر است که برای تقویت و افزایش رشد مو مفید هستند.

بتالین و آنتی اکسیدان های موجود در لبو برای سم زدایی و پاک سازی کبد مفید بوده و به درمان خانگی کبد چرب کمک می‌کند.

سطح گلوکز خون را کاهش دهد و حساسیت به انسولین را بهبود ببخشد.

 

کاهش التهاب و کمک به پیشگیری از سرطان

چغندر دارای ماده‌ای به نام کولین است که می‌تواند حرکات عضلانی، خواب، یادگیری و حافظه را تقویت کند. این مواد مغذی با جذب چربی باعث انتقال امواج عصبی شده و التهاب مزمن را کاهش می‌دهد.

چغندر دارای رنگدانه بتاسیانین است که می‌تواند از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری کند. نیترات‌های که به عنوان مواد نگهدارنده در گوشت استفاده می‌شوند، احتمال دارد با ترکیب شدن در بدن منجر به تشکیل ترکیبات نیتروسامین شوند که در بدن به سرطان تبدیل می‌شوند. آب چغندر به کاهش یا جهش سلول‌های ناشی از این ترکیبات کمک می‌کند. چغندر برای جلوگیری از سرطان‌های کولن، ریه و پوست مؤثر است.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*