درمان افسردگی مردان با رژیم غذایی مدیترانه‌ای

بررسی جدید نشان می‌دهد افسردگی مردان جوان را می‌توان با رژیم غذایی مدیترانه‌ای درمان کرد.

 

ارائه مجموعه شواهدی در مورد این که رژیم غذایی چگونه می‌تواند بر سلامت روانی ما تأثیر بگذارد، همچنان ادامه دارد، زیرا پژوهش‌ها، خطرات عادات غذایی ناسالم را نشان می‌دهند. یک پژوهش جدید، این پدیده را در مردان جوان مبتلا به افسردگی بالینی مورد بررسی قرار داده و نشان داده است که پیروی از رژیم غذایی مدیترانه‌ای می‌تواند به کاهش سریع و قابل توجه نشانه‌های افسردگی کمک کند.

این پژوهش که توسط دانشمندان “دانشگاه فناوری سیدنی” (UTS) انجام شده، بر سلامت روانی مردان جوان متمرکز است. افسردگی، یکی از شایع‌ترین اختلالات سلامت روانی است و یک عامل خطر مهم برای خودکشی به شمار می‌رود. براساس آمار دولتی، بیش از سه چهارم مرگ و میر‌های ناشی از خودکشی در استرالیا، در مردان صورت می‌گیرد.

این پژوهش، ۷۲ شخص بین ۱۸ تا ۲۵ سال مبتلا به افسردگی متوسط تا شدید را در بر داشت که رژیم‌های غذایی نامناسب داشتند. شرکت‌کنندگان به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند که رژیم غذایی خود را به رژیم مدیترانه‌ای تغییر داده بودند یا از نوعی حمایت اجتماعی به نام دوستی‌درمانی برخوردار شده بودند.

“جسیکا بیز” (Jessica Bayes)، پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: تمرکز ابتدایی بر افزایش کیفیت رژیم غذایی با غذا‌های کاملا تازه و در عین حال، کاهش مصرف فست فود، شکر و گوشت قرمز فرآوری‌شده بود.

ارزیابی‌ها در آغاز، اواسط و پایان آزمایش ۱۲ هفته‌ای، با مقیاس‌های رایج برای افسردگی و کیفیت زندگی انجام شد. در نتیجه آزمایش، گروه رژیم غذایی مدیترانه‌ای در هر دو جنبه به طور قابل‌توجهی در مقایسه با گروه کنترل‌شده که دوستی درمانی را دریافت کرده بودند، امتیاز بیشتری کسب کردند. این نشان می‌دهد که تغییر رژیم غذایی به سلامت روانی آن‌ها کمک کرده است.

یافته‌های این پژوهش، به تایید این ایده کمک می‌کنند که عادات غذایی سالم‌تر می‌توانند تأثیری واقعی بر نشانه‌های افسردگی داشته باشند. ا

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*