گفته می شود

 

گفته می شود حجت‌الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفته حال و هوای شهرها در این کشور حسینی باید معلوم شود که محرم است و کسی که نمی خواهد اینگونه باشد، ابلیس است.اگر مساله مراعات شیوه نامه های بهداشتی است که اصرار کردیم هیاتی ها بیش از همه رعایت کردند و برگزاری برنامه ها با انضباط و مراعات بوده است.هیات های محلی مسئول محله خود هستند تا حال و هوای محل را حسینی کنند و هیات های در سطح شهر نیز مسئولیت شهر خود را دارند. در ارتباط با دولت نیز به رئیسی، رئیس جمهور منتخب گفتم هیاتی ها به شما کمک می کنند. دولت وظیفه ای دارد ولی ما قدرت محافل حسینی را دست کم نمی گیریم و همه دستگاه ها موظفند امکانات خود را در اختیار هیات ها قرار دهند.

 

 

 

گفته می شود یک نماینده به استفاده از تلگرام اعتراف کرده است حسن نوروزی، نماینده مردم رباط کریم در مجلس یازدهم گفته اگر در زمان فیلتر تلگرام شبکه های داخلی با اقبالی مواجه نشدند، به این علت بود که بودجه نداشتند و ضعیف بودند. مثلاً خود من پایگاه خبری ام را به سروش و ایتا انتقال دادم ولی چون بیش از ۲۰۰-۳۰۰ فالور نداشتم مجبور شدم تلگرام را احیا کنم.

 

 

 

گفته می شود نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفته اجرای طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی ۱۰ میلیون اشتغال پایدار در فضای مجازی ایجاد خواهد کرد

 

 

گفته می شود سید عباس مرادی از طراحان طرح «صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی» گفته فیلترینگی در کار نیست، ولی قطعا محدودیت هست مثلا محدودیت پهنای باند برای اینستاگرام. وی افزود: به میزان مهاجرت مردم به نمونه‌های داخلی، برای اپلیکیشن‌های خارجی محدودیت پهنای باند در نظر گرفته می‌شود.

 

 

 

گفته می شود رئیس پیشین فراکسیون امید اعلام کرده انقلابی گری به معنای تلاش برای تحدید و تهدید آزادی های مردم، انسداد آفرینی در مسیر گردش آزاد اطلاعات و تعمیق شکاف ملت و حاکمیت نیست. شرایط کنونی محصول ناامیدسازان خیال اندیشِ ضد مصالح ملی و امیدسوزان ناوفادار به رای ملت است. واقع بینانه با مسائل روبه رو شوید و ملت مظلوم را عصبانی نکنید.

 

 

گفته می شود وحید یامین پور از مجریان صدا و سیما که پیشتر با برنامه های مرتبط با اتفافات سال ۸۸ مانند: ایران ۸۸، روبه فردا، دیروز، امروز و فردا معروف شده در کنایه ای تند به مدیران صدا و سیما، آن ها را ترسو خواند. یامین پور در صفحه اینستاگرام خود نوشت: صداوسیما ترسو و محافظه کاره. اصلا متوجه نیست مختصات رسانه ای تغییر کرده و در یک رقابت جدید افتاده است. البته بسیاری از برنامه سازها و دست اندر کاران متوجه اند ولی مدیران ”باکفایت” دنبال دردسر نمی گردند.

 

 

گفته می شود نماینده مردم تهران در مجلس گفته ما نسبت به نحوه جبران خسارات مذاکره می‌کنیم ولی بازگشت آمریکا به برجام، بعد از پوزش از عهدشکنی، نیازی به مذاکره تکراری ندارد.سید مصطفی میرسلیم نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: آمریکا درباره مذاکره خود را به جهالت نزند.وی تاکید کرد: ما نسبت به نحوه جبران خسارات مذاکره می‌کنیم ولی بازگشت آمریکا به برجام، بعد از پوزش از عهدشکنی، نیازی به مذاکره تکراری ندارد.

 

 

 

گفته می شود “آنتونی بلینکن” و “دومینیک راب” وزرای خارجه آمریکا و انگلیس در همراهی با ادعاهای رژیم صهیونیستی و بدون ارائه مدرکی درباره کشتی هدف قرار گرفته شده در دریای عمان علیه ایران اتهام زنی کردند.

 

 

 

گفته می شود یکی از نکات بسیار مهم در تشکیل کابینه سیزدهم این است که حتی الامکان سعی شود از مطرح شدن و به کارگیری گزینه‌های تکراری که پیشتر در دولت‌های گذشته سابقه عضویت دارند، اجتناب شود و چهره‌های توانمند، جدید و هماهنگ با فلسفه تشکیل دولت قوی برای همکاری با آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برگزیده شوند. نام هایی که تاکنون مطرح شده اند هم عمدتا بر اساس اذعان افراد مصاحبه شونده، لیست استعلامات و راه‌هایی از این دست جمع آوری شده است.

معاون اول رئیس جمهور: محمد مخبر
شورای عالی امنیت ملی: (ابقای) شمخانی
وزیر آموزش و پرورش: صحرایی، فیاض یا (ابقای) حاجی میرزایی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: زارع پور
وزیر اطلاعات: گزینه داخلی: خزائی/ گزینه بیرونی: عبداللهی
وزیر امور اقتصادی و دارایی: آقای فرزین، خاندوزی
وزیر امور خارجه: امیرعبداللهیان یا باقری کنی با قائم مقامی صفری
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: قاضی زاده هاشمی و گزینه های بعدی مسجدی آرانی یا ایمانی
وزیر جهادکشاورزی: ساداتی نژاد یا عبدالملکی
وزیر دادگستری: اسماعیلی یا بهادری جهرمی
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح: امیر دریادار سیاری یا (ابقای) امیر حاتمی
وزیر راه و شهرسازی: سعید محمد یا (ابقای) اسلامی
وزیر صنعت، معدن و تجارت: فاطمی امین
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری: (محسن) اسماعیلی یا جبل عاملی
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: (محمدمهدی) اسماعیلی یا مختار پور
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: بذرپاش یا امیرآبادی فراهانی
وزیر کشور: وحیدی یا مرتضوی
وزیر میراث فرهنگی: ضرغامی
وزیر نفت: دوستی یا قاسمی
وزیر نیرو: علی آبادی
وزیر ورزش و جوانان: منصوری یا سجادی
رئیس بانک مرکزی: رهبر یا طالبی
سازمان برنامه و بودجه: میرکاظمی یا طیب نیا
سازمان انرژی اتمی: آقامیری یا طهرانچی
بنیاد شهید: (ابقای) اوحدی و (محمد) دهقان
معاون پارلمانی: (محمد) دهقان یا عظیمی
معاون حقوقی: پاد یا بهادری جهرمی
رئیس دفتر: مرتضی بختیاری یا (غلامحسین) اسماعیلی یا (محمو مهدی) اسماعیلی
معاون علمی و فناوری (ابقای)ستاری یا صاحب کار و خیاطیان
سازمان حفاظت از محیط زیست: واعظ جوادی یا راشدی
سازمان امور استخدامی: فروزنده یا علی احمدی
شورای عالی انقلاب فرهنگی: نیلی یا (ابقای) عاملی
کتابخانه ملی: مختارپور
معاون اقتصادی: میرکاظمی یا رهبر

گفته می شود، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی قصد دارد برای حل فوری مشکلات استان های خوزستان و سیستان و بلوچستان، دو استاندار ویژه برای این استان‌ها در نظر بگیرد که این دو استاندار از اعضای هیات دولت خواهند بود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*