اخبار علمی/کلسترول خوب موجب تسهیل ورود کروناویروس به سلول می شود

محققان چینی دریافتند؛

کلسترول خوب موجب تسهیل ورود کروناویروس به سلول می شود

کلسترول خوب موجب تسهیل ورود کروناویروس به سلول می شود

محققان دریافتند گیرنده کلسترول خوب HDL در تسهیل ورود کروناویروس به سلول های میزبان انسانی نقش دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، کروناویروس از طریق پیوند پروتئین ویروسی به گیرنده سطح سلولی موسوم به ACE۲، سلول‌های میزبان را آلوده می‌کند.

محققان مؤسسه بیوتکنولوژی چین دریافتند گیرنده نوع ۱ B (SR-B۱) در کلسترول HDL موجب تسهیل ورود کروناویروس وابسته به ACE۲ می‌شود.

تیم تحقیق دریافت زیرمجموعه S۱ کروناویروس با کلسترول، و احتمالاً با HDL، پیوند یافته و جذب ویروسی را افزایش می‌دهد و تجلی SR-B۱ موجب تسهیل ورود کروناویروس به سلول‌های ACE۲ می‌شود.

یافته‌ها نشان می‌دهد که SR-B۱ به عنوان فاکتور میزبان عمل کرده و ورود کروناویروس را تسهیل می کند.

از اینرو محققان معتقدند SR-B۱ می‌تواند هدف درمانی احتمالی در پیشگیری از عفونت کووید ۱۹ باشد.

باید و نبایدهای حیاتی در مصرف سیر و سیب زمینی

متخصصان تغذیه معتقدند سیر با وجود فواید زیادی که برای سلامتی دارد، عوارض برخی بیماری‌ها را تشدید می‌کند.

باید و نبایدهای حیاتی در مصرف سیر و سیب زمینیبه گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری نووستی، یک متخصص تغذیه نسبت به خطرات خوردن سیر و سیب زمینی برای گروهی از افراد هشدار داد.

اینا زیکینا متخصص تغذیه، در مصاحبه‌ای گفت: سیر، با وجود فواید زیادی که برای سلامتی دارد، یک ماده غذایی بسیار سرکش برای انسان است.

واینا زیکینا افزود: افرادی که از زخم معده حاد، پانکراتیت و وجود سنگ در کیسه صفرا رنج می‌برند، نباید زیاد سیر بخورند؛ زیرا سیر ترشح آب معده و صفرا را تحریک می‌کند و این عمل ممکن است عوارض این بیماری‌ها را تشدید کند.

یلنا گویکینا متخصص غدد داخلی نیز روش‌های پخت و خوردن سیب زمینی را ارزیابی کرد.

به گفته او، خوردن سیب زمینی با پوست جایز نیست؛ زیرا در پوست سیب زمینی بسیاری از مواد مضر از خاک و هوا تجمع دارد.

بهتر است سیب زمینی‌ها را به صورت پوست کنده سرخ کنیم یا به صورت بخارپز آن را آماده کنیم؛ زیرا در این حالت بیشترین مقدار عناصر مفید به ویژه پتاسیم، سدیم و ویتامین B ۶ در آن‌ها باقی می‌ماند.

قابلیت ضدویروسی آلوئه ورا برای مقابله با بیماری‌ها

دانشمندان اعلام کردند یکی از خواص گیاه آلوئه ورا قابلیت ضد ویروسی آن است.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از هلث نیوز، آلوئه ورا گیاهی است که از هزاران سال پیش تاکنون به دلیل خاصیت‌های فراوانی که دارد همواره در درمان بیماری‌ها مورد توجه قرار داشته است. مصریان باستان آلوئه ورا را گیاه جاودانگی می‌خواندند. امروزه تحقیقات متعدد فواید این گیاه برای پوست را ثابت کرده است.

در طب سنتی هندی‌ها از ژله و گیاه آلوئه ورا برای درمان قلنج، یبوست، بیماری‌های پوستی و واگیر استفاده می‌کردند. با این حال، تحقیقات جدید فواید این گیاه را بیش از پیش نمایان کرده است. ساکنان بومی مکزیک (آزتک ها) از گیاه آلوئه ورا برای درمان دیابت نوع ۲ استفاده می‌کنند. در میان چینی ها، این گیاه به طور گسترده برای مقابله با بیماری‌های قارچی تجویز می‌شود.

امروزه رایج‌ترین موارد استفاده از آلوئه ورا درمان طبیعی سوختگی و جراحات، و جایگزینی آن با دارو‌های شیمیایی برای درمان مشکلات گوارشی است. با این وجود، فوید این گیاه تنها به این موارد خلاصه نمی‌شود.

آلوئه ورا

دانشمندان کره‌ای در تحقیقات جدید خود پی به قابلیت ضدویروسی این گیاه بردند. محققان اعلام کردند آلوئه ورا با قابلیت ضدویروسی خود می‌تواند در مقابله با ویروس “آنفلوانزای نوع یک” موثر باشد.

پیش‌تر نیز تحقیقات از قابلیت ضدویروسی آلوئه ورا حکایت داشت، اما دانشمندان می‌گویند هنوز نمی‌دانند این گیاه از چه مکانیسم و ساز و کاری برای مقابله و نابودی ویروس‌ها استفاده می‌کند. با این حال، به نظر می‌رسد آلوئه ورا می‌تواند به طور قابل توجهی باعث کاهش تکثیر ویروس آنفلوانزا شود.

آجیلی محبوب اما کشنده!

محققان در جدید‌ترین تحقیقات خود به کشنده بودن نوعی آجیل محبوب پی برده اند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از هلث لاین، محققان پی برده اند که خوردن بادام هندی به صورت خام می تواند کشنده باشد.

واقعیت این است که بادام هندی خام حاوی سم روغنی اوروشیول است. این ماده سمی می‌تواند باعث ایجاد درماتیت تماسی آلرژیک شود که باعث ایجاد خارش یا لکه‌های پوستی در فرد می‌شود. درماتیت به هر نوع ضایعهٔ پوستی که ماهیت اصلی و اولیه آن واکنش التهابی باشد گفته می‌شود.

اگر فردی بدنش عدم تحمل به اوروشیول را داشته باشد، حتی دوز کمی از این سم می‌تواند منجر به مرگش شود.

با این حال، بادام هندی فرآوری شده سرشار از چربی‌های اشباع نشده، ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است. بعد از فرآوری کامل، بادام هندی دیگر حاوی مواد خطرناکی نیست.

بادام هندی که از فروشگاه‌ها خریداری می‌کنید، مساله‌ساز نیستند، زیرا آن‌ها واقعاً خام نیستند، بلکه بخارپز شده‌اند تا سمومی به نام اوروشیول که در پوسته بادام هندی وجود دارند، از بین برود. این همان سمی است که در گیاه پیچک سمی نیز وجود دارد. مصرف بادام هندی واقعاً خام می‌تواند موجب یک واکنش آلرژیک شود که در صورت ابتلا به آلرژی‌های شدید می‌تواند جان فرد را نیز در معرض خطر قرار دهد.

 

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*