قیمت کالاهای اساسی شب عید مشابه پارسال است/ توزیع نامحدود برنج و شکر

معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد: امسال قیمت عرضه کالاهای اساسی برای تنظیم بازار شب عید نسبت به پارسال افزایشی نداشته است و توزیع نامحدود برنج و شکر تا پایان فروردین ماه آتی ادامه می یابد.

به گزارش شنبه تارنمای شرکت بازرگانی دولتی ایران، «حسن عباسی معروفان» گفت: طبق مصوبات کارگروه تنظیم بازار کشور، این شرکت از آغاز بهمن ماه توزیع نامحدود برنج وارداتی و شکر را در فروشگاه های زنجیره‌ای و تعاونی‌های مصرف آغاز کرد که این روند تا پایان فروردین ماه سال ۱۳۹۶ ادامه می یابد.
وی افزود: عرضه کالاهای در اختیار با قیمت مصوب و بدون محدودیت، آرامش بازار را رقم زده است و هیچگونه مشکلی برای تنظیم بازار این کالاها وجود ندارد.
به گفته وی، کارگروه های تنظیم بازار در هر استان، فروشگاه های توزیع کننده را تعیین و بر توزیع برنج و شکر نظارت می کنند.
وی گفت: براساس مصوبات کارگروه تنظیم بازار، قیمت شکر سفید تصفیه شده درجه یک تحویل در کارخانه ۲۵ هزار و ۲۰۰ ریال و برای فروش فله‌ای در مغازه‌ها و فروشگاه ها ۲۸ هزار و ۵۵۰ ریال تعیین شده است.
قیمت عرضه برنج درجه یک ۱۱۲۱ هندی برای مصرف کننده نهایی ۳۸ هزار ریال است و برنج وارداتی دی.ام (DM) در سراسر کشور به قیمت نهایی ۲۷ هزار ریال به مصرف کننده نهایی فروخته می شود.
معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران تاکید کرد مقدار زیادی از ذخایر کالاهای اساسی برنج و شکر در کشور وجود دارد و به هر میزان که بازار نیاز داشته باشد، در فروشگاه های زنجیره‌ای و تعاونی های مصرف عرضه و توزیع می شود.
به گزارش ایرنا، کارگروه تنظیم بازار چهارم بهمن ماه حداکثر قیمت مصرف کننده هر کیلو برنج هندی مرغوب را ۳۸ هزار ریال، اروگوئه را ۲۶ هزار ریال و سایر برنج های وارداتی را ۲۰ هزار ریال ابلاغ کرد.
میزان مصرف سالیانه برنج در کشور نزدیک به سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن است که ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتن آن در کشور تولید و نزدیک به یک میلیون آن از محل واردات تامین می شود.
نهم بهمن ماه نیز سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان اعلام کرد: کارگروه تنظیم بازار، حداکثر قیمت فروش شکر بسته‌بندی به مصرف‌کننده را در مغازه هر کیلوگرم ۳۲ هزار ریال تصویب و ابلاغ کرد.
نیاز مصرفی شکر کشور نزدیک به ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتن است که تا پایان امسال یک میلیون و ۶۰۰ هزارتن شکر تولید و ۵۵۰ هزار تن از طریق واردات تامین می شود.
میزان تولید داخلی شکر در سال ۱۳۹۴ یک میلیون و ۴۵۰ هزارتن بود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*