استاندار در شورای اداری درمیان:فعال سازی بازارچه های مرزی مهمترین اولویت کاری دولت

 استاندار  خراسان جنوبی با بیان اینکه در شهرستان درمیان جمعیت ترکیبی اهل سنت و تشیع در کنار هم با برادری  و وحدت زندگی می کنند،گفت:مردم این استان با تاسی از منویات رهبر معظم انقلاب اعم از شیعه و سنی برادروار و در عین اخوت و مهربانی در کنار یکدیگر به زندگی مشغولند.
مهندس سید علی اکبر پرویزی در شورای اداری درمیان با اشاره به بازدید از پروژه های عمرانی مهم این شهرستان عنوان کرد: فعال سازی بازارچه های مرزی از مهمترین اولویت های کاری دولت تدبیر و امید بوده که به طرق مختلف به اطلاع طرف افغانی نیز رسیده که امیدواریم مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد هرچه سریع تر مرتفع و شاهد فعال شدن همه بازارچه های مرزی استان باشیم. وی به نقش مهم بازارچه های مرزی در ایجاد اشتغال اشاره کرد و افزود: علاوه بر این امر می توان از طریق فعال سازی بازارچه های مرزی در راستای تثبیت جمعیت در مناطق مرزی و نیز رونق اقتصادی در این مناطق گام های جدی تری برداشت. وی خاطرنشان ساخت: در صورتی که بازارچه های مرزی فعالیت خود را از سر گرفته و رونق اقتصادی نیز در آن ها جریان پیدا کند، این امر نقش بسیار مهمی در توسعه صادرات، توسعه سرمایه گذاری خارجی و نیز تقویت مؤلفه های امنیتی استان و کشور برجا خواهد گذاشت.
سیمان باقران در ردیف ۳ طرح مهم استان
در ستاد راهبری مدیریت اقتصاد مقاومتی کشور به تصویب رسید
استاندار خراسان جنوبی به بازدید از کارخانه سیمان باقران اشاره  کرد و ضمن تأکید بر حل و فصل مشکلات موجود در این کارخانه، گفت: راه اندازی کارخانه سیمان باقران به عنوان یکی از ۳ طرح مهم استان که در ستاد راهبری مدیریت اقتصاد مقاومتی کشور به تصویب رسیده بود، در دستور کار دولت قرار گرفت و تاکنون اقدامات بسیار مناسبی در جهت راه اندازی آن صورت گرفته است. مهندس پرویزی، راه اندازی کارخانه سیمان باقران را فرصتی مناسب در جهت ایجاد اشتغال در منطقه مرزی درمیان دانست و افزود: تلاش خواهیم کرد تا با حل بخش باقیمانده مشکلات، تا پایان سال جاری این کارخانه به بهره برداری برسد. وی به نقش مهم این کارخانه در جهت توسعه صادرات اشاره کرد و افزود: تمامی مسئولین ذیربط و نیز متولیان دستگاه های خدمات رسان باید همکاری لازم را در جهت افتتاح هرچه سریع تر این کارخانه مهم به انجام برسانند. استاندارخراسان جنوبی به بازدید از سد رزه در این شهرستان اشاره کرد و ضمن تاکید بر حفظ منابع آبی استان، گفت: با توجه به خشکسالی های چندین ساله در استان استفاده بهینه از منابع آبی به عنوان یک اولویت مهم باید در دستور کار مسئولین ذی ربط قرار گیرد. وی، با بیان اینکه تاکنون اقدامات خوبی در زمینه ساخت و بهره برداری از سد رزه در این شهرستان صورت گرفته است، گفت: از منابع آبی این سد باید در راستای استفاده های شرب و نیز صنایع کم آب بر استفاده شود. وی ضمن تاکید بر بکارگیری روش های نوین در کشاورزی گفت: در صورتیکه مقرر است از آب این سد در حوزه کشاورزی استفاده شود باید جدیدترین روش های آبیاری و نیز تجهیزات مکانیزه در این زمینه مورد استفاده قرار گیرد.
بهره وری از منابع آبی استان
وی بهره وری از منابع آبی استان را مورد تاکید قرار داد و افزود: با توجه به محدودیت هایی که در این زمینه در استان وجود دارد باید از این ثروت خدادادی به بهترین نحو ممکن استفاده شود. وی ادامه داد: با توجه به این امر استفاده از روش های نوین آبیاری و نیز تغییر الگوی کشت در حوزه کشاورزی باید به عنوان یک موضوع مهم در دستور کار کشاورزان و متولیان امر قرار گیرد ؛ این در حالیست که آماده کمک و مساعدت لازم در این زمینه هستیم. وی بر حل مشکلات در حوزه شهرستان ها از سوی مدیران شهرستانی تاکید کرد و ادامه داد: مدیران در شهرستان ها مسائل و مشکلات شهرستانی را تا حصول نتیجه و با تمامی توان مورد پیگیری قرار دهند و مردم از نتیجه اقدامات انجام شده مطلع شدند. وی با اشاره به معرفی دکتر طاهری به عنوان دستیار استاندار در امور اهل سنت  گفت: این تصمیم برای تسهیل در ارتباط و پیگیری مشکلات اهل سنت گرفته شده است.
محروم شدن مرزنشینان از عواید حاصل از فروش سوخت جای سوال دارد
در این جلسه امام جمعه اهل سنت شهرستان درمیان ضمن تشکر از دومین سفر استاندار به شهرستان بر اهمیت وحدت در شهرستان درمیان و حل مشکلات مردم تأکید کرد.  مولوی عبداللهی با اشاره به مشکلات این شهرستان کمبود پرسنل در بیمارستان اسدیه را یکی از مهمترین مشکلات دانست و گفت: این بیمارستان تنها متعلق به شهر اسدیه نیست و برای تمام مردم شهرستان است از این رو باید برای تامین نیروی مورد نیاز آن کاری انجام شود. وی با بیان اینکه همچنین در حال حاضر ۸۵ هکتار از اراضی اسدیه بین راه و شهرسازی و بنیاد مستضعفان مشاع است، اظهارکرد: اگر این مشکل برطرف شود بسیاری از مشکلات مردم حل خواهد شد. امام جمعه اهل سنت درمیان افزود: تمامی مردم بخش مرکزی و حتی نیمی از ساکنین شهر گزیک از عواید حاصل از فروش سوخت سهمیه مرزنشینان محروم شده اند که این جای سوال دارد.
توزیع سبدهای غذایی آستان قدس رضوی بین محرومان
امام جمعه شهرستان درمیان نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات آستان قدس رضوی در شهرستان درمیان گفت: به لطف خدا و عنایتی که آستان قدس رضوی داشته است سبدهای غذایی را در سال جاری بین محرومان شهرستان توزیع کرده‌ایم. حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه باید به مشکلات این مردم توجه ویژه‌ای شود و اولویت‌سنجی نسبت به حل مشکلات مردم می‌تواند باقیات‌الصالحات باشد، افزود: کسانی که اطلاعی ندارند گمان می‌کنند مردم این شهرستان مشکلی ندارند، زیرا صورت خود را با سیلی سرخ نگه داشته‌اند، اگر مردم درخواستی از مسئولان ندارند به دلیل نجابتی است که دارند. وی از استاندار خواست تا هر چه در توان دارند نسبت به حل مشکلات مردم بگذارند، مردم درمیان انسان‌های قدرشناسی هستند و به طور قطع قدردان اقدامات خوب دولت خواهند بود. امام جمعه درمیان خاطرنشان کرد: جا دارد از انتصاب مشاور استاندار در امور اهل سنت تشکر کنم، زیرا مشاور می‌تواند کمک شایانی به حل مشکلات کرده و این مشکلات را برای استاندار بیان کند.
 تاکنون بیش از ۶۳ میلیارد تومان برای گازرسانی شهرستان درمیان هزینه شده است
فرماندار درمیان  هم در این جلسه گفت : مسئولان باید به مرزنشینان توجه بیشتری داشته باشند مخصوصاً عشایر و مرزنشینان شهرستان درمیان که ۷۸ درصد جمعیت این شهرستان را شامل می‌شوند. محمد بشیری‌زاده با اشاره به گاز رسانی به شهرستان درمیان افزود: پروژه گازرسانی به شهرستان مرزی درمیان با اعتبار  ۶۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به خوبی در دو شهر اسدیه و قهستان انجام شده است و در دو شهر گزیک و طبس مسینا نیز در حال اجرا است.
۹۹ درصد تجار بازارچه سربیشه تجار درمیانی هستند
بشیری‌زاده در ادامه به مشکلات تعطیلی بازارچه میل ۷۳ شهرستان  اشاره کرد وگفت: تجار این شهرستان به بازارچه میل ۷۸ پناه برده‌اند و از طریق این بازارچه فعالیت‌های تجاری خود را دنبال می‌کنند به طوری که می‌توان گفت ۹۹ درصد تجار بازارچه سربیشه تجار درمیانی هستند. وی اظهار کرد: کارخانه سیمان باقران بعد از ۱۱سال تا پایان سال ۹۵ به طور کامل به بهره‌برداری خواهد رسید و بار اشتغال خوبی برای شهرستان خواهد داشت. فرماندار شهرستان درمیان با بیان اینکه در سال گذشته ۲۳ راه روستایی را از محل قیر رایگان آسفالت کرده‌ایم، گفت: درخواست تخصیص قیر رایگان بیشتری داریم تا بتوانیم تمام معابر شهرها را نیز آسفالت کنیم. بشیری‌زاده با اشاره به ظرفیت‌ها و توان بالقوه شهرستان درمیان گفت: فرش قهستان به عنوان آثار ملی ثبت شده است که باید از این ظرفیت‌ ها حداکثر بهره‌برداری را کرد. وی یادآور شد: ۷۸ درصد مردم شهرستان درمیان عشایر و مرزنشین هستند که با غیرت تمام پشتیبان مرزها و نیروهای انتظامی هستند لذا باید در جهت رفاه حال این عزیزان با اخلاص تمام خدمت کنیم. فرماندار درمیان تصریح کرد: طی سفر یک روزه استاندار خراسان جنوبی از سه پروژه مهم سدرزه، سیمان باقران و بازارچه مرزی شهرستان بازدید به عمل آمد که استاندار قول مساعد  برای پیگیری و رفع موانع این پروژه‌ها دادند. در پایان جلسه شورای اداری آهنی به عنوان معاون عمرانی فرمانداری شهرستان درمیان معرفی شد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*