خورش بامیه با تمبرهندی

  • مواد لازم: *بامیه: ۵۰۰ گرم* گوشت: ۳۰۰ گرم* پیاز: ۱ عدد بزرگ* تمبرهندی: ۱۵۰ گرم *زردچوبه ، پودرفلفل یا گراماسالا: ۱ قاشق مرباخوری* آب: ۲ لیوان *چوب دارچین: ۲ تیکه* روغن: ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری*
  • چگونگی تهیه:
    پیاز را نگینی خرد کرده با دو قاشق روغن کمی با شعله ملایم تفت می دهیم تا سبک شود بعد گوشت قیمه ای خرد شده  را اضافه می کنیم و با شعله کم و درب قابلمه را بسته به مدت ۲۰ دقیقه تفت می دهیم بعد ادویه را اضافه می کنیم ۱ لیوان آب جوشیده اضافه کرده شعله را زیاد می کنیم تا بجوش بیاید بعد پارچه سفید را خیس کرده آن را با شعله خیلی کم دم می کنیم بقیه آب که ۱ لیوان هست روی تمبرهندی ریخته به مدت ۱ ساعت خیس بخورد آن را چنک می زنیم در صافی ریخته صاف کرده به همراه چوب دارچین داخل قابلمه ریخته تا جوش بیاید سپس با شعله کم به مدت ۳۵ دقیقه بجوشد بعد بقیه روغن را در تابه می ریزیم. بامیه ای که از قبل شسته شده و روی پارچه خشک شده و قسمت کمی از ته آن را گرفته داخل روغن با حرارت بالا سرخ شود و بعد از سرخ شدن آن را مخلوط بر مواد اولیه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه دوباره دم می کنیم بعد برای سرو آماده است.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*