گفته می شود

گفته خبرگزاری «اسپوتنیک» واکنش جان کری، وزیر خارجه آمریکا را بازتاب داده که در تماس تلفنی با مولود چاووش اوغلو، همتای ترک خود، حمایت آمریکا از دولت قانونی این کشور را اعلام کرده است. وزیر خارجه آمریکا در آغاز تحولات ترکیه، اظهار امیدواری کرده بود که ثبات، صلح و انسجام بار دیگر به این کشور بازگردد. فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز شامگاه جمعه در واکنش به رویدادهای جاری در ترکیه خواستار احترام به ارزش های دمکراتیک در این کشور شد. بوریس جانسون وزیر خارجه انگلیس نیز شامگاه جمعه در واکنش به رویدادهای جاری در ترکیه گفت که نگران اتفاقات در این کشور است.
گفته می شود  واقعه نیس، زمینه تازه ای برای بیان مواضع افراطی علیه مسلمانان از سوی سیاستمداران تندرو غربی فراهم کرده است. به نوشته سایت نشریه «تایم»، نیوت گینگریچ، رئیس پیشین مجلس نمایندگان آمریکا و از جمله سیاستمداران افراطی این کشور، خواستار آن شده که از همه مسلمانان آمریکا، آزمون اعتقاد به شریعت اسلامی گرفته شود و در صورت اعتقاد آن ها به قوانین شریعت، می بایست از خاک ایالات متحده اخراج شوند. گینگریچ اظهار داشته: «بگذارید تا جایی که می توانم رک و صریح صحبت کنم. تمدن غربی در یک جنگ به سر می برد. ما باید به صراحت هر که با پیشینه اسلامی اینجا حضور دارد، بیازماییم و اگر به شریعت اعتقاد داشته باشند، اخراج شوند». وی در ادامه مدعی شده قوانین شریعت اسلام، با تمدن غربی ناسازگار است.
گفته می شود در نهایت، نخستین تصمیمات ترِزا می به عنوان نخست وزیر جدید انگلیس، از جمله دیگر موضوعاتی است که از روز گذشته تاکنون مورد توجه قرار گرفته است. به نوشته «رویترز»، ترزا می، نخست وزیر جدید انگلیس، روز جمعه اظهار داشت تا زمانی که در داخل انگلیس درباره یک «رویکرد انگلیسی» نسبت به موضوع خروج از اتحادیه اروپا توافق حاصل نشود، دولت وی اقدام به فعال کردن «ماده ۵۰» که به خروج رسمی این کشور از اتحادیه اروپا اختصاص دارد، نخواهد کرد. وی که این سخنان را پس از دیدار با نیکولا استرجون، نخست وزیر اسکاتلند بیان کرد، اظهار داشت که تلاش دارد بهترین توافق را که تضمین کننده منافع کل کشور باشد، به دست بیاورد. اسکاتلند به عنوان بخشی از پادشاهی متحده، خواستار باقی ماندن در چارچوب اتحادیه اروپاست.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*