املت جوانه ماش مفید برای افراد دیابتی

مواد لازم

۱ پیمانه جوانه ماش
۱ عدد سفیده تخم مرغ
۴/۱ پیمانه قارچ
۸/۱ پیمانه فلفل دلمه ای رنگی نگینی شده
۱ عدد گوجه فرنگی متوسط
به مقدار لازم نمک و فلفل
۸/۱ پیمانه پنیر صبحانه نگینی شده
۲ ق س روغن یا کره
۱ ق س آبلیمو

طرز تهیه املت جوانه ماش:

۱٫ قارچ ها را شسته و ورقه ورقه کنید. کمی آبلیمو روی آنها ریخته و بعد در یک تابه روی حرارت زیاد با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. جوانه را هم افزوده کمی حرارت دهید تا نرم شود. گوجه فرنگی را برش زده، دانه های آن را جدا کرده و فیله آن را به شکل مربع های کوچک برش بزنید.

۲٫ در تابه ای روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. گوجه فرنگی های خردشده را در تابه بریزید و حرارت دهید تا نرم شوند. حالا قارچ ، فلفل دلمه ای و جوانه را هم افزوده و کمی تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب با دیگر مواد مخلوط کنید.

۳٫ سفیده را در کاسه ای ریخته و با چنگال هم بزنید. مواد را در سطح تابه پخش کنید و حالا سفیده تخم مرغ را روی آنها بریزید، در تابه را بگذارید تا سفیده خودش را بگیرد.

۴٫ حرارت را خاموش کرده و املت را در ظرف مورد نظر بکشید. می توانید روی آن را با تکه های پنیر صبحانه تزئین کنید. این املت را با نان جو و آب پرتقال سرو کنید.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*