آشنایی با روش تهیه ی کالزونه مرغ و قارچ
کالزونه یک غذای ایتالیایی است که برای مهمانی ها بسیار شیک است و راحت آماده می شود. زمان آماده سازی این غذا نیم تا یک ساعت و زمان پخت آن نیز بین نیم تا یک ساعت متغیر است.
این مواد اولیه ی ذکر شده برای ۴ نفر است. در صورت تمایل می توانید مواد را کم و زیاد کنید.
مواد لازم برای تهیه ی مواد میانی
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم
فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری
فلفل شیرین یک دوم قاشق چایخوری
قارچ ۲۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۲ عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
کدو سبز حدود ۲۵۰ گرم
پنیر رنده شده ۲۰۰ گرم
روغن یک قاشق چایخوری برای تفت دادن
مواد لازم برای تهیه ی سس
پوره گوجه فرنگی ۱۶۰ گرم
آب نیم پیمانه
آب گوشت کمی
شکر یک قاشق چایخوری
فلفل چیلی یک دوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه ی خمیر:
آرد گندم ۴۵۰ گرم
خامه ۱۸ درصد چربی ۳ قاشق چایخوری
خمیرمایه ۱۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
شکر یک قاشق چایخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
مرزنجوش یا پونه کوهی ۱ قاشق غذاخوری
آب ولرم یک دوم فنجان
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ در صورت نیاز برای مالیدن روی خمیر
روش آماده سازی
مرحله ۱:
سینه ی مرغ را به تکه های نسبتاً بزرگ برش دهید و به آن نمک، فلفل قرمز و فلفل شیرین را اضافه نمایید.
مرحله ۲:
سبزیجات را نیز به تکه های بزرگ برش دهید.
مرحله ۳:
مرغ و سبزیجات را کمی تفت دهید و بر روی آن مرزنجوش یا پونه کوهی بپاشید.
مرحله ۴:
مواد تشکیل دهنده ی سس را به مدت ۵ دقیقه در حرارت کم بپزید.
مرحله ۵
گوشت و سبزیجاتِ مواد میانی را با سس مخلوط کنید و بگذارید کنار تا خنک شود.
مرحله ۶
مواد تشکیل دهنده ی خمیر را با هم خوب مخلوط کنید. سپس آن را به دونیم قسمت کنید به طوری که یکی از قسمت ها کمی بزرگتر از دیگری باشد. بعد آن قسمت بزرگتر را به شکل یک کلوچه در آورده و بگذارید حدود ۱۵ دقیقه بماند تا وربیاید.
مرحله ۷
قبل از این که این مرحله از کار را آغاز کنید، مطمئن باشید که مواد میانی تان خوب پخته شده است. مواد میانی مخلوط شده با سس را روی خمیر قرار دهید. لبه های خارجی خمیرتان نباید با مواد میانی و سس آغشته شود؛ مانند آن چیزی که در پیتزا اتفاق می افتد و در تصویر هم ملاحظه می نمایید.
مرحله ۸
کم کم روی مواد را با پنیر بپوشانید.
مرحله ۹
قسمت دوم خمیر که کوچک تر بود را روی مواد گذاشته و لبه های خارجی خمیر زیرین را روی آن آورده و کمی پیچانده و محکم کنید؛ شبیه آن چه در پیراشکی ها انجام می دهید و در تصویر هم مشخص است.
سپس یک برش “به علاوه مانند” روی سطح خمیر بزنید. بعد از این مرحله می توانید یک عدد تخم مرغ را خوب زده و روی کالزونه بمالید تا وقتی پخته می شود رنگ قهوه ای طلایی زیبایی را به خود بگیرد.
مرحله ۱۰
به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مواد را در ۲۵۰ درجه سانتی گراد یا ۴۸۰ درجه فارنهایت یا تا زمانی که خمیر قهوه ای طلایی شود، بپزید.