اخبارعلمی/علائم هشداردهنده درگیری ریه در کرونا!

علائم هشداردهنده درگیری ریه در کرونا!

برخی از علائم درگیری ریه در کرونا به صورت هشدار دهنده وجود دارند که افراد باید به آن توجه کنند.

 

وه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، دانشمندان جهان روز به روز با انوع پیچیده ویروس کرونا مواجه می‌شوند، به صورتی که شاید یک سرما خوردگی ساده یا درد عضلات در بدن و خیلی از علائم دیگر نشانه‌ای از بروز این بیماری خطرناک در بدن باشند.

تب، احساس سرماخوردگی، از دست دادن حس بویایی و چشایی، سرفه، تنگی نفس، علائم گوارشی و اسهال از علائم بارز ابتلا به کروناست و از سوی دیگر افرادی مبتلا می‌شوند که بدون علامت یا دارای علائم خفیف هستند.

اما احساس تنگی نفس، درد قفسه سینه، تب طولانی بیش از ۷۲ ساعت، بی حالی و ضعف و افت اکسیژن خون زیر ۹۴ درصد از علائم هشداردهنده درگیری ریه در کروناست که باید به صورت جدی به آن‌ها توجه کرد بنابراین در مطلب زیر به صورت جداگانه هرکدام از آن‌ها را مورد بررسی قرار داده ایم.

دانشمندان می‌گویند 

ابتلا به سرطانی مرگبار با مصرف زیاد نوشیدنی‌های قندی

مصرف زیاد نوشیدنی‌های قندی خطر ابتلای زودهنگام به یک سرطان مرگبار را افزایش می‌دهد.

به گزارش  وب سایت عجمان، یک مطالعه علمی که در دانشگاه واشنگتن انجام شد، ارتباط بین مصرف نوشیدنی‌های شیرین شده با قند و افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و رکتوم در زنان زیر ۵۰ سال را نشان داد.

دانشمندان توضیح دادند که مصرف بیش از حد نوشیدنی‌های قندی در دوران بلوغ (۱۳ تا ۱۸ سال) می‌تواند خطر بیماری‌هایی مانند سرطان روده بزرگ و رکتوم را افزایش دهد.

جلوگیری از کاهش شنوایی با تابش نور مادون قرمز به گوش

جلوگیری از کاهش شنوایی با تابش نور مادون قرمز به گوش

 محققان آمریکایی می گویند: تابش نور مادون قرمز به گوش می تواند از یکی از شایع ترین دلایل کاهش شنوایی جلوگیری و حتی شنوایی آسیب دیده را بازیابی کند.

به گزارش  روزنامه دیلی میل، تحقیقات نشان می دهد که نور مادون قرمز می تواند از مرگ سلول های مویی گوش که کلید شنوایی هستند جلوگیری کند و نیز موجب ترمیم شنوایی شود.

کشف روشی جدید برای درمان سرطان سینه

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که می‌توان برای درمان سرطان سینه به جای خارج کردن پستان از بدن، از روش انجماد تومور‌ها استفاده کرد.

به گزارش  وب سایت “آی ۲۴”، مطالعه‌ای بی سابقه نشان داده است که می‌توان سرطان‌های سینه که روند رشد کندی دارند را با استفاده از فناوری انجماد تومور بسیار هدفمند درمان کرد و بدون نیاز به جراحی از بین برد.

آزمایشات نشان می‌دهد که این روش در زنان مبتلا به سرطان پستان کم خطر و بالای ۶۰ سال، مؤثر است.

دکتر ریچارد واین جراح سینه در مرکز تحقیقات سرطان غربی در ایالات متحده می‌گوید: Cryoablation یا ریشه کنی از طریق انجماد راه حلی است که تومور‌های پستان را با خیال راحت، سریع و بدون درد یا نیاز به جراحی از بین می‌برد.

جوزدانی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

کاهش قند خون با مصرف این دانه‌های مفید

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف برخی از دانه‌های مفید برای درمان بیشتر بیماری‌ها به خصوص کاهش قند خون موثر است.

نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رزیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران جوان،  درباره تخم شربتی اظهار کرد: افراد باید نوشیدنی‌های مفید مانند تخم شربتی، خاک شیر و … را جایگزین نوشابه و مایعات مضر کنند.

او افزود: مصرف هر قاشق غذا خوری تخم شربتی می‌تواند نیاز بدن به منیزیم را برآورده کند چرا که منیزیم یکی از مواد معدنی موثر در ساختار و متابولیسم بدن، ساختار استخوان ها، پیشگیری از خستگی و … است.

جوزدانی تصریح کرد: تخم شربتی می‌تواند ۱۵ درصد کلسیم بدن را تامین کند، اما این به موضوع به معنای آن نیست که به صورت کامل جایگزین لبنیات شود، بلکه کفایت جذب از منابع مختلف، متفاوت بوده و دریافت کلسیم از منابع لبنیاتی از همه منابع مهم‌تر است.

او با بیان اینکه تخم شربتی دارای ۱۰ درصد آهن است، تاکید کرد: آهن ۳ ظرفیتی موجود در تخم شربتی با عنوان آهن گیاهی حتی برای تامین آهن بدن کافی نبوده و نمی‌تواند منبعی برای آهن در نظر گرفته شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: تخم شربتی می‌تواند به عنوان دانه‌ای با خواص فراوان در نظر گرفته شود و برای دستیابی به آهن، منیزیم و کلسیم آن باید حتما دانه‌ها را جوید؛ در غیر اینصورت خواص آن جذب بدن نخواهد شد.

او ادامه داد: تخم شربتی دارای فیبر محلول پکتین بوده که این ماده به شدت خوب است و هر یک قاشق غذا خوری آن تقریبا ۷ گرم پکتین دارد و باعث بهبود پروبیوتیک‌ها در داخل دستگاه گوارش در روده بزرگ می‌شود که در جذب بسیاری از ریزمغذی‌ها مهم است.

جوزدانی با بیان اینکه تخم شربتی باعث احساس سیری می‌شود، تاکید کرد: روی افراد مبتلا به دیابت نوع دو مطالعه‌ انجام شده که نشان می‌دهد اگر این افراد به مدت یک ماه بعد از هر وعده غذایی یک قاشق غذا خوری از تخم شربتی را با آب مصرف کنند دچار کاهش قند خون می‌شوند.

او ادامه داد: طبق یک مطالعه دیگر، پکتین موجود در تخم شربتی بعد از مصرف غذا باعث کاهش ۸ درصدی جذب کلسترل از طریق روده‌ها می شود که بسیار خوب است به شرط اینکه افراد موارد رژیم غذایی را رعایت کنند.

درمان بیماری‌ها با نوشیدن تخم شربتی

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اضافه کرد: همچنین تخم شربتی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی_ عروقی، پیشگیری از عملکرد اکسیدان‌ها در بدن و پیشگیری از تخریب سلول‌های بدن نقش دارد و امگا ۳ گیاهی موجود در آن هم برای درمان بیماری‌ها مفید است، اما کفایت جذب امگا ۳ در بدن را نمی‌کند.

جوزدانی افزود: اگر فردی هیچ منبعی از امگا ۳ و منابع دریایی را مصرف نکند و تنها تخم شربتی را بجود تا حدودی می‌تواند امگا ۳ بدن خود را تامین کند.

او ادامه داد: زیاده روی در تخم شربتی به علت اینکه حاوی مقدار زیادی فیبر است، می‌تواند باعث ایجاد نفخ شدید در معده فرد شود و ویتامین k موجود در آن با دارو‌های رقیق کننده خون تداخل دارد بنابراین افراد مصرف کننده این دارو‌ها باید در مصرف تخم شربتی میزان تعادل را رعایت کنند، اما استفاده از آن تا یک قاشق غذا خوری مشکلی را ایجاد نمی کند.

تاثیر شفگت انگیز آب پنیر برای کاهش وزن

تحقیقات نشان می‌دهد با مصرف آب پنیر در کنار ورزش می‌توان از وزن خود کاست و عضلات خود را حجیم کرد.

به گزارش  امارات نیوز، پروتئین آب پنیر به کاهش وزن کمک می‌کند؛ به گونه‌ای که مطالعات نشان داده است که جایگزینی سایر منابع کالری دار با پروتئین آب پنیر، در کنار ورزش‌هایی مانند وزنه برداری، می‌تواند وزن شما را حدود ۳/۵ کیلوگرم کاهش داده و در مقابل توده عضلانی شما را حجم دهد.

آب پنیر چیست؟

آب پنیر مایع باقیمانده پس از فرآیند تخمیر وصاف کردن شیر است؛ درواقع یک محصول جانبی برای تولید پنیر یا کازئین محسوب می‌شود؛ پودر‌ها و نوشیدنی‌های پروتئینی از محبوب‌ترین مکمل‌های غذائی هستند.

پروتئین آب پنیر یکی از رایج‌ترین این پروتئین هاست که به سرعت هضم می‌شوند و غالبا با عنوان پروتئین آب پنیر شناخته می‌شوند.

 

حققان کره جنوبی پی بردند؛

ارتباط استخوان های شکننده با خطر بیماری قلبی در زنان

ارتباط استخوان های شکننده با خطر بیماری قلبی در زنان

به گفته محققان، نازک شدن و شکننده شدن ستون فقرات تحتانی، بالای استخوان ران و لگن پیش بینی کننده افزایش حمله قلبی و سکته است.

به گزارش ساینس دیلی، استخوان‌های نازک و شکننده در زنان به شدت با خطر بیماری‌های قلبی مرتبط است.

پوکی استخوان که اغلب بیماری استخوان شکننده نامیده می‌شود، خصوصاً در زنان پس از یائسگی شایع است. مشخصه آن نازک شدن و ضعیف شدن استخوان‌ها و افزایش خطر شکستگی است.

مطالعه قبلی نشان می‌دهد که افراد مبتلا به پوکی استخوان اغلب مبتلا به تصلب شریان هستند که نشان می‌دهد هر دو این بیماری‌ها باهم ارتباط دارند. خطر مرگ قلبی عروقی در زنان (۲۱ درصد) بیشتر از مردان (۱۵ درصد) است.

میوه‌هایی که نباید با یکدیگر مصرف کرد

متخصصان تغذیه می‌گویند برخی میوه‌ها و سبزیجات را نباید به طور همزمان مصرف کرد.

به گزارش  تایمز آو ایندیا، بسیاری تصور می‌کنند مصرف یک کاسه از ترکیب میوه‌های مختلف بهترین وعده غذایی است. افراد برای درست کردن سالاد میوه‌ها یا سبزیجات اقدام به خرد کردن آن‌ها و ترکیبشان با هم می‌کنند. سپس یک لیموی تازه را نیز بر روی آن می‌فشارند و با لذت فراوان میل می‌کنند.

با این حال، بسیاری از افراد نمی‌دانند که برخی میوه‌ها و سبزیجات را نباید با یکدیگر مصرف کرد. در این مطلب به معرفی میوه‌هایی که با یکدیگر تداخل دارند، می‌پردازیم:

۱– مصرف مِلون‌ها (مانند هندوانه، طالبی و …) با دیگر میوه‌ها

ملون‌ها را باید به صورت منفرد مورد استفاده قرار داد و به هیچ عنوان نباید آن‌ها را با انواع مختلف میوه مصرف کرد. در واقع ترکیب ملون با سایر میوه‌ها روند هضم آن‌ها را دشوار می‌سازد. این امر به دلیل آن است که ملون‌ها سریع‌تر از سایر میوه‌ها هضم می‌شوند. از این رو نباید هندوانه، طالبی، ملون شاهپسند و … را با میوه‌ها دیگر مصرف کنید.

۲– مصرف میوه‌های اسیدی با میوه‌های شیرین

هرگز نباید میوه‌های اسیدی مانند گریپ فروت و توت فرنگی را با میوه‌های شیرین مانند موز مصرف کنید، زیرا این ترکیبات باعث سوء هاضمه می‌شود. با این حال، می‌توانید میوه‌های اسیدی را به میوه‌های کمتر اسیدی مانند سیب، انار، و هلو ترکیب کنید.

میوه‌هایی که نباید با یکدیگر مصرف کرد

۳– مصرف میوه‌ها با سبزیجات

حقیقت این است که فرآیند هضم میوه‌ها و سبزیجات از یکدیگر متفاوت است. متخصصان تغذیه می‌گویند میوه‌ها بسیار سریع هضم می‌شوند و در واقع با رسیدن به معده فرآیند هضم آن‌ها به سرعت انجام می‌شود، اما فرآیند هضم سبزیجات طولانی‌تر است. همچنین بسیاری از میوه‌ها دارای قند هستند که مانع از هضم مناسب سبزیجات می‌شوند.

۴– مصرف نشاسته بالا با پروتئین

تنها شمار اندکی از میوه‌ها دارای نشاسته طبیعی هستند مانند موز نارس. با این حال، بسیاری از سبزیجات دارای سطح بالایی از نشاسته هستند که شامل ذرت، سیب زمینی، لوبیای چشم بلبلی و نخود فرنگی می‌شود. به هیچ عنوان نباید میوه‌ها و سبزیجات دارای نشاسته بالا را با میوه‌ها و سبزیجات دارای پروتئین بالا مانند اسفناج، کلم بروکلی، و کشمش مصرف کنید. برای هضم مواد غذایی حاوی پروتئین، معده به محیطی اسیدی احتیاج دارد، اما مصرف مواد غذایی قلیایی در این روند اختلال ایجاد می‌کند.

در پایان متخصصان تغذیه توصیه دارند افراد بهتر است ۴ تا ۶ وعده میوه و سبزیجات در طول روز مصرف کنند. اگر از جمله افرادی هستید که رژیم غذایی حاوی نمک بالا مصرف می‌کنید بهتر است از میوه‌های آبدار مانند هندوانه بهره بگیرید. اگر از غذا‌های حاوی کربوهیدارت‌های فراوان مانند پاستا و ماکارونی استفاده می‌کنید، مصرف سیب به روند هضم آن کمک می‌کند.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*