دولت چین ۴٫۹ میلیون شهروند چینی را از سوار شدن به هواپیما و ۱٫۶ میلیون نفر را از سوار شدن به قطار محروم کرد.
سایت صبحانه آنلاین نوشت: در ادامه سیاست های سخت گیرانه مبارزه با مفسدان اقتصادی و افراد و شرکت های بد حساب، دولت چین میلیون ها چینی را از سوار شدن به هواپیما یا قطار منع کرده است. این ممنوعیت مادامی که این افراد بدهی های خود را تسویه نکنند ادامه خواهد داشت. تنبیه شدگان همگی از افرادی هستند که سوابق اعتباری ضعیفی داشته و بدهی های خود را در سررسید های قانونی پرداخت نکرده اند.
اقدام دولت چین در راستای بهبود و شفافیت سیستم یکپارچه اعتبارات اجتماعی این کشور صورت پذیرفته است.
“لیان ویلیانگ ” معاون رئیس کمیسیون توسعه و اصلاحات ملی چین روز سه شنبه با اعلام تصمیم جدید گفته است دولت پکن به منظور ایجاد یک سیستم اعتبار یکپارچه اجتماعی به هر شهروند و یا شرکت این کشور یک کد اعتباری داده است و تصمیمات جدید در ایجاد محدودیت برای سفرهای هوایی و زمینی نیز با بررسی حساب بیش از ۶۴۰ میلیون شهروند چینی و با بررسی در بانک اطلاعاتی مشترک ۳۷ نهاد دولتی چین گرفته شده است.
بر اساس این تصمیم جدید، شهروندانی که سابقه اعتباری خوبی ندارند از سوار شدن به هواپیما و قطار منع شده اند.
به گفته این مقام چینی “بانک تجارت و صنعت چین” نیز با توجه به اطلاعات جدید تقاضای وام ۲۸۳۳ شهروند یا شرکت بد حساب چینی را رد کرده و از صدور ۲۱۰ هزار کارت اعتباری جدید برای همین تعداد افراد بد حساب خودداری کرده است.
علاوه بر این شرکت اعتباری ” zhima” در چین که متعلق به ” علی بابا ” بزرگ ترین شرکت تجارت آنلاین چین است ، حساب اعتباری بیش از ۵۱۱ هزار مشترک بد حساب خود را مسدود کرده است.
از سوی دیگر دادگاه عالی خلق چین (عالی ترین نهاد قضایی چین) اخیرا در تار نمای رسمی خود اسامی افراد و شرکت های بد حساب چینی را که احکام مالی دادگاه های این کشور را اجرا نکرده اند، منتشر کرده است. این اسامی منتشر شده از دریافت بسیاری از خدمات عمومی از جمله خرید دولتی، شرکت در مناقصات و مزایده های دولتی و صدور گواهینامه های ملی محروم خواهند ماند.
به گفته لیان ویلیانگ با تنبیهات جدید مالی در چین، بیش از ۴۰۰ هزار شهروند بد حساب به صورت داوطلبانه بدهی های مالی خود را تسویه کرده اند.
دولت چین در سال های گذشته به منظور مقابله با فساد و ایجاد شفافیت مالی در نظام اقتصادی این کشور تصمیماتی بدیع و بی سابقه به مورد اجرا گذاشته که محرومیت سوار شدن به هواپیما و قطار یک نمونه از آنهاست.
دولت پکن اخیرا به منظور مقابله با فساد، دولتمردان این کشور را به بازدید یک روزه از موزه انقلاب کمونیستی چین می برد تا مقامات رده میانی و حتی رده بالای این کشور که از نسل های دوم و سوم پس از انقلاب کمونیستی چین هستند، با مفاهیم اصیل انقلابی این کشور آشنا شده و به زحمات و بهای سنگینی که انقلابیون چینی برای به پیروزی رساندن انقلاب کمونیستی (۱۹۴۹) متحمل شده اند، آگاه شوند.