مواد لازم:
جو بلغور ۱۵۰ گرم
شیر یک لیتر
آب مرغ یا گوشت ۲لیوان
مرغ پخته وخرد شده نصف سینه
قارچ ۴عدد
هویج نگینی نصف پیمانه
جعفری ریز شده ۲ قاشق سوپخوری
خامه ۱۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
بلغور راپس از تمیز کردن خوب با آب می شوئیم و۶تا۸ ساعت خیس می کنیم بعذ آب مرغ را روی حرارت گذاشته وبلغور را داخل ان ریخته تا بپزد ونرم شود .هویج نگینی وقارچ را به مواد اضافه می کنیم تا کمی نرم شود .شیر ومرغ را اضافه می کنیم نمک آن را هم ریخته وقتی سوپ خوب جا افتاد جعفری ریز شده را می افزائیم.در صورت تمایل خامه را در آخر کار ریخته وحرارت را خاموش می کنیم ودر ظرف مناسب می کشیم و رویش را با جعفری تزیین می کنیم