گفته می شود

 

گفته می شود مادر شهید رئیسی خطاب به پزشکیان گفته «سوار هلیکوپتر نشو» پزشکیان که احتمالاً جا خورده بود، گفت: «به امید خدا».

 

 

گفته می شود رایتل طی شش ماه نخست سال ۱۴۰۳ با کاهش ۲۶ درصدی سود خالص نسبت به دوره مشابه پیشین روبه‌رو شده است. این کاهش به‌گونه‌ای بوده که سود هر سهم شرکت نیز به همان نسبت افت کرده و به پایین‌ترین سطوح طی سال‌های اخیر رسیده است. در واقع، تنها در همین نیمه نخست سال قبل، بیش از ۱۱۱ میلیارد تومان از سوددهی شرکت کاسته شده است.

 

 

 

گفته می شود ویدیویی منتشر شده که ادعا شده اسکناس‌های ایران در عراق به پوشال برای محافظت از ضربه ندیدن میوه‌هایی مثل کنگر تبدیل شده است. بر اساس بررسی تیم راستی آزمایی این ویدیو در کردستان عراق ثبت شده و گوینده در ویدیو نیز با کردی میانی (سورانی) سخن می‌گوید که در بخش‌هایی از ایران و کردستان عراق رواج دارد. همچنین تیم راستی آزمایی این پول‌ها را بررسی کرده و به این جمع بندی رسید که اولاً این پول‌ها کاغذ اسکناس نیست، در ثانی پول ایران نیست. به عنوان نمونه در صورت پول ده میلیونی مشاهده می‌شود که هنوز در ایران چنین اسکناسی نداریم یا رنگ‌هایی وجود دارد که در رنگ بندی پول‌های ایران نمی‌توان مشاهده کرد. به نظر می‌رسد این پول‌ها از نوع اسکناس تزئینی است که احتمالاً به عنوان ضایعات خرد شده است.

 

 

 

گفته می شود بعد از اینکه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از توقف حملات این کشور به یمن خبر داد، مقامات یمنی و جنبش انصارالله ضمن تاکید بر ادامه حمایت حمایت یمن از نوار غزه اعلام کردند که درخواست آتش بس از سوی آمریکا بود نه یمن.
گفته می شود ادعاهای ماکرون و مقامات فرانسوی در حالی علیه ایران مطرح شده است که پلیس فرانسه در ماه مارس اقدام به ربایش «مهدیه اسفندیار» شهروند ۳۹ ساله ایرانی کرد؛ شهروندی که از سال ۲۰۱۸ در شهر لیون فرانسه سکونت داشته است.
گفته می شود مهدی خسروی گوینده خبر تلویزیون که اجرای مناظره‌های چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را در کنترل داشت، فاش کرد پس از مناظره دوم مسعود پزشکیان و وحید جلیلی که ۱۳ تیر ۱۴۰۳ انجام شد، از پزشکیان خواسته تا با سعید جلیلی دست بدهد اما پزشکیان خطاب به خسروی گفته: «با دروغگو دست نمی‌دهم» و استودیو را ترک کرده است. پزشکیان در انتهای مناظره اول به سمت جلیلی رفته بود و با او دست داده بود.
گفته می شود رشته‌های علوم پزشکی در کشور پرطرفدارند اما اصرار سیاست‌گذاران بر حفظ ظرفیت محدود رشته‌های علوم پزشکی، نخبگان ایرانی را ناگزیر به مهاجرت کرده و سرمایه انسانی کشور را به نابودی کشانده است.

بازدیدها: ۱۶