اخبار علمی/بیشتر کودکان آلوده به کرونا علایم بیماری را ندارند

بیشتر کودکان آلوده به کرونا علایم بیماری را ندارند

بیشتر کودکان آلوده به کرونا علایم بیماری را ندارند

 نتیجه یک مطالعه نشان می‌دهد تقریباً سه چهارم کودکان آلوده به کووید-۱۹ هرگز علایمی مانند تب یا سرفه نخواهند داشت.

به گزارش  ایرنا از روزنامه دیلی میل، این مطالعه جدید نشان می دهد اکثر کودکان آلوده به کووید-۱۹، علایم معمولی بیماری را نشان نمی دهند.

سازمان بهداشت جهانی:

ساعات کار طولانی، عمر را کوتاه می‌کند

مطالعات جدید سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهد میان ساعات کاری طولانی و مرگ زودرس، ارتباط مستقیمی وجود دارد.

به گزارش  خبرگزاری رویترز، سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد انجام ساعات کار طولانی می‌تواند خطر مرگ زودرس را در افراد افزایش دهد.

این سازمان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد ساعات کاری طولانی، سالانه صد‌ها هزار نفر را به کام مرگ می‌کشاند. این موضوع می‌تواند همزمان با همه گیری کرونا در جهان تشدید شود.

تحقیقات جدید درباره ارتباط میان مرگ زودرس و ساعات کاری طولانی نشان داده است تنها در سال ۲۰۱۶ بیش از ۷۴۵ هزار نفر به دلیل سکته مغزی و حمله قلبی ناشی از انجام ساعات کاری طولانی جان خود را از دست داده اند.

خواص شگفت‌انگیز توت فرنگی؛ از تنظیم فشار خون تا تقویت سیستم ایمنی بدن

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره فواید مصرف توت فرنگی به بیان توضیحاتی پرداخت.

شهاب اولیایی رژیم شناس و متخصص تغذیه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: توت فرنگی به دلیل اینکه سرشار از آنتی اکسیدان است به عنوان یک عامل ضد پیری و ضد التهابی شناخته شده است. در واقع این میوه به دلیل ویژگی خاص می‌تواند از بیماری‌هایی مانند سرطان، ناراحتی‌های قلبی- عروقی، سکته‌های قلبی و مغزی پیشگیری کند.

او در ادامه افزود: با توجه به این موضوع که توت فرنگی منبع بسیار مهمی از پتاسیم است؛ برای افرادی که دچار فشار خون هستند یک انتخاب بسیار مناسب خواهد بود. مصرف توت فرنگی می‌تواند به تنظیم و کاهش فشار خون کمک کند.

این متخصص تغذیه بیان کرد: باید به این نکته توجه داشت که یکی از عوارض احتمالی بیماری کرونا پس از بهبودی، تشکیل لخته خون است که توت فرنگی به عنوان یک میوه حاوی آنتی اکسیدان؛ نقش موثری در کاهش لختگی خون دارد.

اولیایی گفت: ویتامین c موجود در توت فرنگی می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. طبق تحقیقات اخیر مشخص شده که توت فرنگی حاوی ماده‌ای خاص به نام فیستین است که خاصیت ضدسرطانی دارد. در واقع فیستین رادیکال‌های آزادی را که طی فرآیند‌های مختلف در بدن تولید می‌شوند، خنثی می‌کند. این ماده موثر همچنین به رشد و تقویت بافت عصبی بدن کمک می‌کند که در نتیجه از اختلال پیش رونده در حافظه و یادگیری جلوگیری می‌شود؛

۲۷ اردیبهشت‌ماه روز جهانی فشار خون؛

چند تغییر غذایی ساده برای کاهش فشار خون

چند تغییر غذایی ساده برای کاهش فشار خون

فشار خون بالا یکی از عوامل ایجاد بیماری‌های بعدی و درگیری ارگان‌های مختلف بدن با عوارض مختلف است اما با تغییراتی در رژیم غذایی می‌توان فشار خون را کاهش داد.

به گزارش وب دا خوزستان، اهمیت تاثیر این عارضه موجب شده است که ۲۷ اردیبهشت‌ماه به عنوان روز جهانی فشار خون نامگذاری شود.

تغییراتی که می‌توان برای کاهش فشار خون در رژیم غذایی خود علاوه بر کاهش چربی و نمک رژیم غذایی ایجاد کرد، عبارتند از:

– خوردن غذاهای حاوی کلسیم بالا مثل لبنیات کم‌چرب

 

– مصرف غذاهای حاوی پتاسیم بالا مثل موز، پرتقال، گوجه فرنگی، سیب زمینی و کیوی

– مصرف روزانه پنج نوبت میوه و سبزی

– مصرف حداقل دو بار در هفته ماهی و غذاهای دریایی

– مصرف گوشت بدون چربی

– کاهش مصرف قهوه، چای، نسکافه

– عدم مصرف و یا محدود کردن مصرف مواد غذایی آماده پرنمک مانند فست فودها، سوسیس، کالباس ترشیجات، چیپس

نمک از عوامل اصلی افزایش فشار خون است.

–  حذف نمک از رژیم غذایی از افزایش فشار خون و سکته مغزی به‌طور قابل توجهی پیشگیری می‌کند.

– در خواندن برچسب‌های غذایی توجه کنید. اسم علمی نمک، کلرید سدیم است؛ روی برچسب‌های مواد غذایی به جای نمک، سدیم درج شده است.

–  برای پیشگیری از فشار خون بالا به میزان سدیم درج شده روی برچسب‌های بسته‌های مواد غذایی دقت کنیم.

– حداکثر نمک مصرفی روزانه نباید بیش از یک قاشق چایخوری (۲۳۰۰ میلی‌گرم) باشد.

– معمولا” نصف نمک مجاز از طریق غذاهای آماده و یا بسته‌بندی تامین می‌شود.

نان بخورید تا لاغر شوید!

بسیاری از افراد تصور می‌کنند نان باعث افزایش وزن می‌شود، اما متخصصان تغذیه نظر متفاوتی در مورد خوردن نان هنگام رعایت رژیم لاغری دارند.

به گزارش  وب سایت MSN، در این گزارش برخی دلایلی که  نشان می‌دهند نان سبوس دار می‌تواند به شما در کاهش وزن کمک کند معرفی می‌شود:

۱. شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه می‌دارد

بسیاری از افراد به عنوان راهی برای سیر ماندن در طول روز و در عین حال دست یابی به کربوهیدرات‌ها، به محصولات نان روی می‌آورند و به گفته متخصصان، آنچه در فرآیند مدیریت وزن اهمیت دارد کیفیت نان مصرفی است.

لیزا یانگ متخصص تغذیه، می‌گوید: بسیاری از افراد از ترس افزایش وزن از غلات اجتناب می‌کنند، بدون اینکه بدانند نان سبوس دار (مانند گندم کامل یا بلغور جو دوسر) حاوی فیبر است که باعث می‌شود افراد ساعت‌های بیشتری احساس سیری کنند و این کمک می‌کند تا از خوردن غذای بیشتر خودداری کرده و در نتیجه به کاهش وزن کمک می‌کند.

۲. تامین فیبر مورد نیاز بدن

نان سبوس دار حاوی فیبر است که یک ماده اساسی برای کاهش وزن است. دکتر جینان بنا می‌گوید: نان سبوس دار ممکن است حاوی مقدار زیادی فیبر باشد که به شما کمک می‌کند احساس سیری کنید و کالری زیادی اضافه نکنید. فیبر قسمت بسیار مهمی در رژیم لاغری است.

طبق گزارش انجمن قلب آمریکا، به منظور داشتن سلامتی مطلوب باید حداقل روزانه ۲۵ تا ۳۰ گرم فیبر مصرف کنید.

۳. تقویت سلامت روده

علاوه بر احساس سیری، یکی از مهمترین جنبه‌های خوردن غذا‌های پر فیبر، ارتقای سلامت روده است. طبق گفته یک متخصص تغذیه، مصرف نان حاوی ۱۰۰ ٪ گندم کامل یا غلات کامل باعث غنی شدن آرد از فیبر می‌شود که می‌تواند به تنظیم قند خون کمک کند، سلامت روده را تقویت کرده و خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد. این می‌تواند به مدیریت وزن نیز کمک کند.

۴. جلوگیری از پرخوری

ادی ریدز متخصص تغذیه و مشاور بهداشت می‌گوید که نان‌های سبوس دار حاوی درصد بالایی از فیبر غذایی هستند که برای مدت طولانی تری احساس سیری به شما می‌دهد و این باعث کاهش نیاز به خوردن مقادیر اضافی غذا می‌شود و در نتیجه به موفقیت آمیز بودن تلاش شما برای کاهش وزن کمک می‌کند.

۵. راهی عالی برای خوردن غذا‌های مقوی

متخصصان تغذیه تأکید می‌کنند که نان سبوس دار می‌تواند راهی آسان برای افزودن غذا‌های مغذی بیشترمانند تخم مرغ، آووکادو و کره مغز‌ها به وعده غذایی شما باشد.

ظهور قارچ سیاه در مبتلایان به کووید ۱۹

ظهور قارچ سیاه در مبتلایان به کووید ۱۹

 متخصصان در بین بیماران هندی مبتلا به کووید ۱۹ که در حال بهبودی هستند، مواردی از بروز نوعی عفونت قارچی نادر گزارش کرده اند که با عنوان قارچ سیاه شناخته می‌شود.

به گزارش  پایگاه خبری گاردین، بر اساس اعلام مرکز کنترل و جلوگیری از بیماری‌ها، این عفونت موکورمیکوزیس نام دارد و توسط گونه‌ای قارچ ساکن در خاک و مواد در حال تجزیه، موسوم به موکورمیست تولید می‌شود.

این عفونت مرگبار است و میزان مرگ و میر ناشی از آن بسته به شدت عفونت بین ۴۶ تا ۹۶ درصد است.

به گفته متخصصان، این نوع عفونت قارچی بسیار نادر است و افرادی را تحت تاثیر قرار می‌دهد که سیستم ایمنی آن‌ها در اثر ابتلا به کووید ۱۹ دچار ضعف شده است. به اعتقاد محققان استفاده از داروهای استروئیدی و ابتلا به کووید ۱۹ دو عامل اصلی موج جدید این عفونت قارچی محسوب می‌شوند.

.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*