آخرین خبر :

اخبار سیاسی ۲

پس‌لرزه‌های سخنان نادر قاضی‌پور علیه زنان همچنان ادامه دارد

تعدادی از نمایندگان زن مجلس نهم که از نادر قاضی‌پور به دلیل توهین به زنان، به دادسرای عمومی و انقلاب تهران شکایت کرده‌ بودند، اواسط هفته جاری در شعبه ۱۵ بازپرسی حاضر شدند و علت حضور خود در دادسرا را پیگیری شکایت از نماینده ارومیه اعلام کردند. سکینه عمرانی نماینده مجلس نهم از حضور خود به همراه تعدادی از زنان مجلس نهم در دادسرای کارکنان خبر داده و گفته است: «از اسفندماه سال گذشته که شاهد اظهارات نماینده مردم ارومیه علیه زنان بودیم، شکایت خود را به نهادهای مختلف ارائه دادیم. متاسفانه در اواسط تیرماه سال جاری بود که این شکایت به دادسرا ارجاع شد که تاخیر ۴ ماهه هم داشت.» او گفته: «روز سه شنبه ۱۷ شهریور در دادسرا حاضر شدیم و پیرامون شکایت خود از نماینده ارومیه مدارک را ارائه دادیم: شامل کلیپ سخنرانی، کپی از صحبت‌های ایشان و پرینت برخی از روزنامه‌ها که اظهارات توهین آمیز این نماینده درباره زنان را منتشر کرده بودند.» عمرانی گفته است که بر این اساس پرونده شکایت از نماینده مردم در دادسرا در جریان است و در مرحله بعد آقای قاضی‌زاده به دادسرا احضار خواهد شد.

 

گفته می شود آیت‌ا.. هاشمی رفسنجانی در دیدار اعضای تشکّل‌های دانشجویی استان خراسان رضوی گفته مردم آگاه فریب نمی‌خورند ، در زمانی که هر خبری در کوتاه‌ترین زمان ممکن بر شهپر ابزار اطلاع رسانی به سراسر جهان می‌رسد، نمی‌توان با هدف بی‌خبر ماندن مردم، به سانسور روی آورد و یا خرده شیشه در نان مردم ریخت. چرا که مردم و به ویژه جوانان، از همه چیز خبر دارند. متأسفانه در جامعه کسانی هستند که اگر حرفهای هر منتقدی ولو دلسوز مخالف جریانات فکری و سیاسی آنان باشد، برخوردهای سلبی می‌کنند که این کار اصلاً با روح انقلاب سازگار نیست. اعلام عدم التزام به اسلام و انقلاب اسلامی، آن هم برای ۵۰۰ عالم و فاضل حوزه‌های علمیه را زیبنده نظام جمهوری اسلامی نیست ، هر یک از این آقایان که رد صلاحیت شدند، در حوزه های علمیه شاگردان زیاد و در اقصی نقاط جامعه منبر دارند و حتی بعضاً ائمه جمعه و جماعات هستند. در انتخابات ۷ اسفند ۹۴ همه بزرگان یک جناح از طرف مردم یکجا حذف شدند و همه افراد لیست دوم و سوم جناحی دیگر یکجا انتخاب شدند، وجهه تمایز این دو لیست، شعار اعتدالی بود و رأی لیست منتسبین به گروه اعتدال، نشان از توجه مردم جامعه به این اصل اسلامی و شیعی است که باید به عنوان پیام انتخابات، مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

 

 

گفته می شود حرف‌ و حدیث‌هایی از جنس تطمیع و تهدید نمایندگان که موجب کناره‌گیری برخی از آنها از تحقیق و تفحص شد. حالا امیر خجسته، رئیس کمیته تحقیق و تفحص مجلس نهم از بنیاد شهید، دوباره از این پرونده جنجالی صحبت کرده وی گفته آن‌ قدر که من سر موضوع تحقیق و تفحص اذیت شدم – چون دیدم که در حق ایثارگران اجحاف می‌کنند – در زمان اسارتم در زندان‌های صدام در عراق، تا این اندازه رنج نکشیده بودم. با این‌ حال، او درباره تطمیع یا تهدید نمایندگان تأکید کرد: «نه این که بگوییم کسی پای موضوع نایستاد اما در کمیته تحقیق و تفحص حضور پیدا نکردند. آقایان گروسی، جعفرزاده و افخمی پای کار بودند اما دیگران نبودند. عرض من این است که شبکه‌ای وجود داشت و به طرق مختلف تلاش می‌کردند تحقیق و تفحص را بی‌خاصیت کنند.» خجسته نکته دیگری را درباره برخی رسانه‌ها مطرح می‌کند و مدعی می‌شود که برخی از رسانه‌ها از مفاسد اقتصادی دفاع می‌کنند. او درباره سازوکار چنین حمایت‌هایی می‌گوید: «بالاخره پیام‌هایی رد و بدل می‌شود و برخی خبرگزاری‌ها وکانال‌های تلگرامی‌ دفاع می‌کنند. روشن است که هماهنگ هستند. در مقابل، من همین‌جا اعلام می‌کنم اگر پا را از گلیم خود درازتر کنند و با وجود غارت بیت‌المال همچنان به زیاده‌گویی‌هایشان ادامه دهند، من تمام اسناد تحقیق و تفحص را در مجلس منتشر کرده و در اختیار نمایندگان قرار خواهم داد.»

سهم هر ایرانی از پول نفت چقدر است؟

طبق آمار غیر رسمی که در سال ۹۳ منتشر شد سهم هر ایرانی از درآمد نفتی حدود ۴۵ هزار و ۷۱۲ تومان در ماه بوده است. اقتصادنیوز در گزارشی آورده بود: بر اساس آخرین آمارها و اطلاعات غیررسمی، ایران به‌ طور متوسط روزانه حدود یک‌ میلیون و ۳۰۰ تا یک‌ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه نفت و میعانات گازی صادر می‌کند. البته بخش عمده‌ای از درآمد صادراتی نفت ایران به دلیل تحریم‌ها در حساب‌های خارجی بانک مرکزی و شرکت ملی نفت بلوکه می‌شود. با این حال چنانچه قیمت صادراتی نفت و میعانات گازی ایران را ۶۰ دلار در هر بشکه فرض کنیم، می‌توان چشم‌اندازی تقریبی از میزان درآمدهای نفتی دولت به دست آورد. حاصل‌ضرب ۶۰ دلار در صادرات یک‌ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت به رقم ۷۸ میلیون دلار در روز می‌رسد اما همه درآمد نفت صادراتی ایران به دولت نمی‌رسد. بر اساس قانون بودجه سال ۹۳ کل کشور، ۲۶ درصد از درآمد نفت مستقیما به صندوق توسعه ملی واریز می‌شود و ۲ درصد نیز برای بازپرداخت عیدانه سال ۹۱ (که دولت دهم از این صندوق برداشت کرده بود) به حساب صندوق می‌رود. ۱۴.۵ درصد از این درآمدها هم در اختیار شرکت ملی نفت قرار می‌گیرد تا صرف هزینه‌های سرمایه‌گذاری این شرکت شود. بنابراین تنها ۵۷.۵ درصد از کل درآمد نفت به بودجه دولت وارد می‌شود. با این حساب تنها ۴۴ میلیون و ۸۵۰ هزار دلار از کل درآمد روزانه نفت ایران می‌تواند به حساب دولت وارد شود. با محاسبه نرخ دلار ۲۶۵۰ تومانی در نظر گرفته‌ شده در قانون بودجه، مجموع درآمد ریالی صادرات نفت روزانه به ۱۱۸ میلیارد و ۸۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان می‌رسد که در هر ماه (۳۰ روز) سه هزار و ۵۶۵ میلیارد و ۵۷۵ میلیون تومان خواهد بود.

 

 

 

گفته می شود حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی مؤتلفه اعلامکرده بخشی از جبهه پایداری نظر مثبتی درباره حمایت از محمود احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست‌جمهوری دارند. بعضی از نمایندگان ادوار هستند که نظرشان نسبت به ایشان مثبت است. مؤتلفه نیز راجع به این موضوع نظر مثبتی ندارد.

 

در عربستان سفیر و دیپلمات نداریم که پیگیر پرونده منا باشد

حسن قشقاوی، معاون کنسولی و پارلمانی وزارت امور خارجه ایران، خبر داد که سرکنسول ایران در عربستان سعودی «پیش از واقعه سفارت عربستان با ۲۸ وکیل سعودی در ریاض گفتگو کرد و دو تن از آنان وکالت ما را پذیرفتند»، اما حمله به اماکن دیپلماتیک سعودی در ایران «بهانه‌ای دست عربستان داد».او گفت: «اکنون سفیر و دیپلماتی در عربستان نداریم تا پیگیر خواسته‌های ما و اقامه دعوی درباره فاجعه منا باشد

 

 

کنایه سنگین فرمانده نیروی هوایی سپاه به هاشمی

سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت:وضعیت ایران را با دو کشور شکست‌خورده ژاپن و آلمان که اجازه ندارند ارتش داشته باشند مقایسه می‌کنند و می‌گویند اگر نیروی نظامی نداشتیم وضعمان خوب بود، من نمی‌دانم واقعاً می‌فهمند و این حرف‌ها را می‌زنند یا نمی‌فهمند؛ اگر جرأت دارند چند روز بدون محافظ تردد کنند بعد بگویند کشور نیروی نظامی نمی‌خواهد.

 

 

 

پیشنهاد تسلیحاتی ۱۱۵ میلیارد دلاری آمریکا به عربستان

بر اساس یک سند محرمانه گزارش داد: این پیشنهاد که بالاترین پیشنهاد تسلیحاتی ارائه‌شده آمریکا به عربستان سعودی در ۷۱ سال اخیر به شمار می‌آید، فروش تسلیحات و تجهیزات و همچنین ارائۀ آموزش‌های نظامی را شامل می‌شود.این گزارش که از سوی «ویلیام هارتونگ» از مرکز سیاست بین‌المللی در امریکا تهیه شده، متشکل از ۴۲ قرارداد جداگانه است که هنوز بخش اصلی آن به عربستان ارسال نشده‌است.هارتونگ به رویترز گفت این گزارش در تاریخ ۸ سپتامبر (۱۸ شهریور) منتشر خواهد شد. گزارش هارتونگ براساس داده‌های آژانس همکاری امنیتی دفاعی منتشر شده است.هارتونگ تصریح کرد حجم تسلیحاتی که امریکا به عربستان سعودی می‌فروشد، می‌تواند اهرم مناسبی برای اعمال فشار علیه ریاض باشد.هارتونگ گفت: «اکنون زمان آن است که دولت اوباما از بهترین اهرمی که در اختیار دارد، وابستگی عربستان سعودی به تسلیحات و حمایت امریکا، در اولین گام علیه جنگ در یمن استفاده کندهارتونگ ادامه داد: پس گرفتن پیشنهاد کنونی جهت ارائۀ تانک‌ها یا توقف بخشی از ده‌ها میلیارد تسلیحات و خدمات نظامی، پیامی روشن به رهبران سعودی است که آنها باید بمباران همه جانبه مناطق نظامی و غیرنظامی یمن را متوقف کنند و گام‌هایی واقعی در جهت مقابله با افزایش تلفات غیرنظامیان بردارند

.

۱.۱میلیون زن مجرد در کشور تنها و جدا از خانواده زندگی می‌کنند

لمان خدادادی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از وجود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار زن سرپرست خانواده و بیش از یک‌میلیون و ۱۰۰ هزار نفر زن مجرد که جدا زندگی می‌کنند در کشور خبر داد.

 

 

 

اطلاعات محرمانه تیم ملی ایران چگونه لو رفت؟

در ادامه اقدامات ضدجاسوسی سرمربی تیم ملی این بار هم کی روش سعی کرد تا در شن یانگ اطلاعاتی از درون اردوی ایران درز پیدا نکند اما این بار با رودست چینی‌هاروبرو شد.به گزارش”ورزش سه”، خبرنگاران چینی برای این که بتوانند خبرهای اردوی تیم ملی ایران را کامل بگیرند، با هرکسی که دم دست‌شان می‌آمد، زد و بند می‌کردند ازجمله راننده اتوبوس تیم ملی تا مسئولان هتل و راننده اختصاصی اشکان دژاگه! قبل از بازی با چین خبر رسید دو بازیکن ایران عازم بیمارستان شده‌اند تا آزمایشات و تست های پزشکی را انجام بدهند. این خبر محرمانه بود تا این که یکی از روزنامه‌های چینی آن را منتشر کرد و باعث بهت و حیرت کارلوس کی روش و مسئولان تیم ملی شد.وقتی خبر منتشر شد تازه مسئولان تیم ملی فهمیدند چه رکبی از میزبان خود خورده‌اند. یکی از مسئولان تیم ملی با تایید این خبر گفت:«ما بعداً فهمیدیم از طریق راننده‌ای که اشکان را به بیمارستان برده بود، این خبر را گرفتند. به خاطر همین گفتیم باید یک نفر را مأمور کنیم تا حواسش به این چیزها باشد».

 

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*