آخرین خبر :

نانی که به تنور داغ کنکوری ها می چسبد/فریب انتخاب رشته های تضمینی را نخورید

مرحله انتخاب رشته در آزمون سراسری مرحله ای است که اگر پذیرفته شدگان کنکور به درستی از آن نگذرند تمام زحمات آن ها هدر می رود.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، این روزها شرکت کنندگان کنکور سراسری بیشتر از آنکه دغدغه ای برای قبول شدن در آزمون داشته باشند به این فکر هستند که چطور در دانشگاه و رشته  مورد علاقه خود پذیرفته شوند.مرحله ی انتخاب رشته مرحله ای است که اگر به درستی از آن نگذریم تمام زحمات و درس خواندن ها بر باد خواهد رفت.مرحله ای که در آن نیاز به بررسی و مطالعه فراوان دارد.
انگار این روزها اشتباه بزرگ برخی از داوطلبین کنکور آن است که به درستی برای این آینده درسی وقت نمی گذارند.
نتیجه استرس کنکور، کنکوری ها را به کجا میبرد؟
اگرچه پذیرفته شدگان کنکور شانس انتخاب ۱۰۰ کد رشته را دارند اما استرس های این آزمون برای برخی از داوطلبان اولویت هایی را ایجاد می کند به طوری که برای قبولی در رشته دلخواه خود، راهی موسسات آزاد انتخاب رشته می شوند.
برخی از موسسات انتخاب رشته بعد از اعلام اسامی پذیرفته شدگان با تبلیغات ، مشاوره و شرایط قبولی با درصد بالا بازار گرمی می کنند.تبلیغاتی که سعی در جذب مشتری دارد تا بتوانند هزینه های هنگفتی را از پذیرفته شدگان آزمون سراسری دریافت کنند.
مینا احمدی بااشاره به اینکه دانشجوی رشته روزنامه نگاری است و رتبه اش در کنکور۹۳ ،۳۰۴ شده است می گوید: مشاوره ای که من برای انتخاب رشته خود به آن مراجعه کردم به صورت گروهی با داوطلبین دیگر این کار را انجام داد و همین امر باعث شد در آخر خودم انتخاب رشته را انجام دهم.آن مشاوره تاثیر مثبتی برای من نداشت و صرفا جهت دریافت پول از ما بود.
قول صد در صد تضمینی ورود به دانشگاه دلخواه چند درصد راست است؟
دانشجوی دیگری می گوید: سال گذشته به یکی از همین موسسات مراجعه کردم و حدود ۳۰۰  هزار تومان هم پول پرداخت کردم و طبق مشاوره های آن ها پیش رفتم،اما نه در رشته مورد علاقه خود قبول شدم و نه در دانشگاهی که قول صد در صد تضمینی آن رابه من داده بودند.
نانی که به تنور داغ خانواده ها می چسبد
از طرفی برخی از خانواده ها با نادیده گرفتن و عدم اعتماد به این نرم افزار ها به سراغ مراکزی می روند که فقط با تبلیغات زیاد توانسته اند نان خود را به تنور داغ آن ها بچسبانند.این دسته از خانواده ها بر این باورند که با پرداخت ۳۰۰ تا یک میلیون تومان می توانند فرزندان خود را به بهترین دانشگاه ها بفرستند.
در همین راستا خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور بیان کرد:پذیرفته شدگان در کنکور سراسری ضرورتی ندارد که به برخی از این موسسات مراجعه کنند و پولی به آن ها بدهند.
وی افزود:سازمان سنجش نرم افزار هایی را به نام نرم افزار انتخاب رشته در اختیار این دسته از افراد قرار می دهد تا بتوانند شانس قبولی خود را امتحان کنند.
مشغول شدن فکر مجازین کنکور به چگونگی وارد شدن به دانشگاه و رشته دلخواد خود نیازمند کمی بررسی است.البته یکی از موضوعاتی که میتواند برای داوطلب مشکل ساز باشد خانواده هایی هستند که با نگرانی های زیاد در رابطه با آینده فرزند خود آن ها را بیشتر گمراه می کنند.امید است با مطالعه و بررسی، این مشکلات برطرف شوند.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*