سردردهای مزمن با مصرف امگا ۳ کمتر می‌شود

براساس پژوهشی که اخیراً انجام شده، رژیم غذایی حاوی اسید‌های چرب امگا-۳ می‌تواند به کاهش سردرد‌های مزمن کمک کند.

 

براساس نتایج یک پژوهش علمی که در نشریه Journal of Neurotrauma (JN) منتشر شده است، رژیم غذایی سرشار از اسید‌های چرب امگا-۳ می‌تواند دفعات و شدت سردرد‌های مزمن، به‌ویژه در بیماران مبتلا به سردرد‌های پس از ضربه مغزی، را به‌طور قابل توجهی کاهش دهد.

در این مطالعه که توسط محققان آمریکایی انجام شده، ۱۲۲ بیمار با سابقه سردرد‌های مزمن ناشی از آسیب‌های مغزی شرکت داشتند. این افراد به مدت ۱۲ هفته تحت دو نوع رژیم غذایی متفاوت قرار گرفتند.

گروه اول رژیم غذایی معمولی با نسبت رایج امگا-۳ به امگا-۶ را دنبال کردند و گروه دوم میزان بیشتری امگا-۳ مصرف کرده و در عین حال مصرف امگا-۶ را کاهش دادند.

نتایج نشان داد که در گروهی که رژیم غذایی با امگا-۳ بالاتر دریافت کرده بودند، تعداد روز‌های سردرد در ماه حدود دو روز کاهش یافت؛ شدت درد نیز به‌طور متوسط ۳۰ درصد کمتر شد.

همچنین آزمایش‌های خونی نشان داد سطح ترکیبات ضدالتهابی مرتبط با امگا-۳ در بدن این افراد افزایش یافته است.