حرف مردم

باسلام: خدمت مدیرکل محترم سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی جناب آقای اسفندیاری وخدمت مدیرمحترم حراست سازمان :درجلسه۲۷ تیرماه که باحضور ریاست محترم سازمان جهادکشاورزی درشهرستان مرزی درمیان برای بخش کشاورزی این شهرستان برگزارشد، ترک فعل وقصور دراین شهرستان صورت گرفته است ، دراراضی نوغاب درمیان ۱۸ حلقه چاه کشاورزی فعال و سه قنات جاری و مجتمع کلخانه ای شهرستان می باشدبا۱۳۰۰هکتارزمین زارعی آبی وباغی وقطب کشاورزی شهرستان محسوب می شودهیچ اطلاع رسانی ازسوی جهادکشاورزی این شهرستان به کشاورزان منطقه نوغاب نشده است که دراین جلسه حضورداشته باشند و بامشکلات عدیده ای که دست پنجه نرم می کنیم مطالبات خودرا درحضورآقای اسفندیاری مطرح کنیم ازشماحضراتعالی خواستارپیگیری این موضوع هستیم
۲ ۳۰۰۰۷۶۵۰۰۰۹۹۹۶
سلام درمورد پرونده سب النبی تتلو که با تنبیه و توبه میشه از گناهان این بشر ناقص العقل گذشت کرد و در موارد منافی عفت عمومی هم با توجه به اینکه همه شاکیان خودشون یک طرف بی اخلاقی بودن پس شامل اشد مجازات نمیشود و شکایت کسی که دیروز با ایشون بوده و بعد علیه ش بوده معنایی نداره، پس اجرای حکم اعدام درین مورد بخصوص الزام آور نیست و چه بسا باعث سرخوردگی قشری از نوجوانان میشه، در مجموع با نهایت احترام به دستگاه قضا بخشش این بنده گنهکار بمراتب میتونه کارسازتر باشه و از نشخوارهای رسانه های بیگانه هم جلوگیری کرد.
۳ ۳۰۰۰۷۶۵۰۰۰۹۹۹۶
سلام بیخود خودمون رو گول نزنیم. مافیا در حوزه های اقتصادی با نفوذ در مراکز قدرت هر کاری دوست داره میکنه. یکیش هم همین مافیای برنج هست. چرا تو این همه سال کنترل و نظارت دقیق نکردین؟ واقعاً کاری داره اینکار؟!!!
۴
سلام ماندن اتباع افغانستان در کشور واقعا خطرناک است. چرا گوش شنوا وجود ندارد. اصلا من مانده ام چرا خود افغان ها میلی به رفتن ندارند. در چه شرایطی حاضر به رفتن می شوند؟ چه کسی باید در افغانستان شرایط را برای آنها مهیا کند؟ آیا غیر از این است که خودشان باید بروند و شرایط کشورشان را رو به راه کنند و برای کشورشان فداکاری کنند.
۵ ۳۰۰۰۷۶۵۰۰۰۹۹۹۶
سلام  هر که با آل علی در افتاد ور افتاد به قول شهید بزرگوار سردار سلیمانی فرمودن هر کس به جمهوری اسلامی ایران تیری انداخت عاقبت بخیر نشد گرفتار شر شد این عاقبت ترامپ قمار باز دیوانه است به امید خدا دست و پاهاش قطع میشه تا بفهمه آه مردم فلسطین یمن و لبنان وایران ریشه هر چه فساد میکنه انشاءالله
۶ ۳۰۰۰۷۶۵۰۰۰۹۹۹۶
سلام وزارت آموزش و پرورش در زمینه هدایت تحصیلی،مدارس‌ استعداد های درخشان،استخدامی و تراز کنکور شفاف سازی کند .