اصغر جهانگیر در پاسخ به سوالی در خصوص بازداشت نزدیکان کاظم صدیقی گفت: با گزارش واصله، افرادی در خصوص پرونده بیش از ۱۰ روزگذشته بازداشت شدند. ۶ نفر بازداشت شدند که دو نفر از آنها یکی از فرزندان ذکور حاج آقا صدیقی و همسر فرزندش که عروس خانواده است.
وی گفت: باید صبر کنیم پرونده رسیدگی شود. تحقیقات مقدماتی در حال انجام است و نمی توانیم ابعاد آن را فعلا بگوییم.
سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: اتهامات مالی است و خود حاج آقا صدیقی صراحتا گفته تابع قانون است و هیچ گونه پیگیری در خصوص منسوبین نداشتند و گفتند حاضرند برای روشن شدن قضیه به جریان دادرسی کمک کنند.
وی گفت: با پیگیریهای دستگاه قضایی ابعاد پرونده را روشن میکنیم. دستگاه قضایی هیچخط قرمزی برای مبارزه با مفاسد ندارد و همانطور که در قضیه فرزندان معاول اول قوه قضاییه خود دستگاه قضایی پیش قدم شد در این موضوع هم خود دستگاه قضایی پیش قدم شده و در دستور کار قرار داده و پرونده در حال رسیدگی اولیه است.