امروز خراسان جنوبی – حمیدی
هفدهمین جشنواره حرکت و دهمین جشنواره درون دانشگاهی رویش و دومین جشنواره نشریات دانشجویی، روز یکشنبه ۴خردادماه در دانشگاه بیرجند با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین استانی و خیرین دانشگاه ساز استان برگزار شد. رئیس دانشگاه بیرجند در این مراسم گفت: این نمایشگاه با محوریت خلاقیت، نوآوری و مسئولیت اجتماعی از روز سوم خردادماه در محل سالن امید دانشگاه بیرجند آغاز به کار کرد و تا هفتم خرداد ادامه خواهد داشت.
دکتر لامعی افزود: این رویداد فرهنگی و دانشجویی با هدف نمایش توانمندیها، ابتکارات و دغدغهمندی دانشجویان در حوزههای مختلف علمی، هنری و اجتماعی برگزار شده است. وی اظهارکرد: برگزاری این نمایشگاه نشان از پویایی دانشجویان دارد؛ اینکه در کنار تحصیل، به دنبال خلاقیت و نوآوری هستند و نگاهی دقیق و مسئولانه به اجتماع دارند.
جوانان باید پای کار بیایند؛ بیرجند
ظرفیت خودکفایی را دارد
مدیر عالی کارخانجات کاشی و سرامیک فرزاد و یکی از خیرین دانشگاه بیرجند هم در این مراسم گفت: این نمایشگاه نماد افتخار و خودباوری ملی است و همه ما، بهویژه جوانان و دانشجویان، باید از این فرصت برای پیشرفت کشور استفاده کنیم.
علی اکبر فلاحی با تأکید بر ضرورت تلاش مضاعف نسل جوان اظهار داشت: فرق ما با کشورهایی مثل چین در اراده و پشتکار است. آنها با تکیه بر نیروی کار جوان و متخصص، به قدرت صنعتی جهان تبدیل شدند. ما هم اگر باور داشته باشیم و کار کنیم، چیزی کم نداریم.
تولید ملی تنها با شعار محقق نمیشود
وی افزود: در همین بیرجند، کارخانهها و واحدهای تولیدی فعالی وجود دارد که محصولاتی تولید میکنند که در سطح کشور بینظیرهستند. وی گفت: اگر به همین ظرفیتها توجه شود و جوانان در میدان بمانند، میتوانیم به خودکفایی واقعی برسیم.
وی خاطرنشان کرد: تولید ملی تنها با شعار محقق نمیشود، باید همه دست به دست هم بدهیم تا وابستگی به خارج را کم کنیم و آیندهای روشن برای ایران بسازیم.
اینجا نماد پویایی، نشاط و تحول است
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه بیرجند هم در ادامه گفت: ما اینجا جمع شدهایم تا به خودباوری برسیم و اینجا نماد پویایی، نشاط و تحول است.
وفایی فرد افزود: یکی از نمادهای پویایی، نشاط و پیشرفت دانشگاهها در کشور برگزاری جشنوارههای دانشجویی در سطح دانشگاههاست.
وی ادامه داد: هفدهمین جشنواره حرکت ویژه دستاوردهای انجمنهای علمی، دهمین جشنواره رویش برای دستاوردهای کانونهای فرهنگی و دومین جشنواره نشریات دانشگاهی مختص نشریات دانشگاه است.
وی با بیان اینکه دانشگاه بیرجند ۲۴کانون و ۴۴ انجمن علمی فعال دارد، گفت: امید است که با برگزاری این جشنواره درون دانشگاهی رتبه های خوبی را در جشنواره ملی کسب کنیم.
دکتر وفایی فرد بیان کرد: در این جشنواره ۵۹ غرفه فعال هستند که ۳۹غرفه در اختیار انجمنهای علمی و ۲۰ غرفه در اختیار کانونهاست و زمان بازدید از غرفهها از ساعت ۸ تا ۱۲ صبح و عصرها از ساعت ۱۶ تا ۱۹:۳۰ خواهد بود.
در این مراسم از مشارکت گسترده دانشجویان و حمایتهای معاونت فرهنگی دانشگاه قدردانی به عمل آمد.