برگزاری همایش سالانه ایمنی در شرکت توزیع برق خراسان جنوبی

امروز خراسان جنوبی – دهقانی
بیست‌ و دومین همایش علمی-تخصصی ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با حضور معاون استاندار خراسان جنوبی، جمعی از مسئولان استانی وشهرستانی، مدیرعامل، معاونان، مدیران ادارات، کارشناسان ایمنی و جمعی از پرسنل پرتلاش این شرکت برگزار شد. به گزارش خبرنگارما؛ این همایش به‌منظور ارتقای سطح دانش تخصصی، تحلیل تجربیات، شناسایی مخاطرات و توسعه فرهنگ ایمنی در صنعت برق استان برگزار شد. در این رویداد علمی وتخصصی، برترین‌های ایمنی سال ۱۴۰۳ در حوزه‌های مختلف شامل مدیران، تکنسین‌ها، کارشناسان فنی، سرپرستان و سیمبانان نمونه ایمنی مورد تجلیل قرار گرفتند. همچنین از کارگران نمونه ایمنی به همراه خانواده‌های ایشان، به‌ویژه همسران آنان که در ایجاد فضای همدلی و حمایت نقشی مهم ایفا می‌کنند، قدردانی به‌عمل آمد. محورهای کلیدی این همایش شامل تحلیل علل ریشه‌ای حوادث (RCA)، نقش حیاتی «پرمیت» به‌عنوان ابزاری کاربردی در کنترل شرایط اجرایی ایمن، مدیریت ریسک و مؤلفه‌های مرتبط در صنعت برق، ارتقای ایمنی در شرکت‌های پیمانکاری و اجرای دقیق دستورالعمل‌های HSE ویژه پیمانکاران و نیز تجزیه و تحلیل حوادث سال گذشته بود.
سعه صدر برای چالش ها و ناترازی های حوزه برق
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان جنوبی در این همایش با بیان اینکه بحث ناترازی ها امسال بیشتر از گذشته در کشور خواهد بود، گفت: درخواست ما این است که همه ما سعه صدر خود را بالا ببریم تا از این شرایط سخت گذر کنیم. محمد علی موهبتی با بیان اینکه برگزاری این همایش ها در راستای وظایفی است که برای مدیران در سطح سازمان ها تعریف می شود، تاکید کرد: در این راستا شرکت توزیع نیروی برق استان در این نقش خود بسیار خوب عمل کرده است. وی با اشاره به اینکه سازمانی که سرمایه اجتماعی او بالاتر باشد موفق تر است، یادآور شد: شرکت توزیع نیروی برق هرسال با چالش هایی مواجه است و امسال با چالش بزرگتری مواجه خواهد بود و درخواست ما این است که همه ما سعه صدر خود را بالا ببریم تا از این شرایط سخت گذر کنیم.
کسب رتبه سوم شرکت های توزیع
بین ۳۹ شرکت توزیع کشور
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی در این همایش برق رسانی، توسعه و بهینه سازی شبکه و جذب اعتبارات ملی در استان را از جمله اقدامات انجام شده در سال ۱۴۰۳ عنوان کرد و افزود: همچنین توسعه و بهینه سازی شبکه در روستاها و تبدیل شبکه سیم به کابل خودنگهدار با پیشرفت خوبی انجام شده است. مهندس دادگر با اشاره به اینکه تبدیل شبکه به کابل خودنگهدار یکی از پروژه های کلیدی ما است، بیان کرد: در سال ۱۴۰۳ حداقل یک هزار کیلومتر از این پروژه اجرایی شد. وی با بیان اینکه همچنین سال گذشته در حوزه تقویت ناوگان خودرویی فعالیت های شاخصی انجام شده است، تصریح کرد: در حوزه تلفات و دستیابی به اهداف تعریف شده اقدامات موثری داشته ایم و جزو معدود شرکت هایی بودیم که به هدف تعیین شده دست یافتیم. وی با بیان اینکه در حوزه hse کسب رتبه سوم شرکت های توزیع بین ۳۹ شرکت توزیع کشور را داشته ایم خاطرنشان کرد: همچنین تلاش خوبی در بحث تبدیل چراغ های معابر به LED صورت گرفته است. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با اشاره به تبدیل روشنایی معابر خاطرنشان کرد: در این راستا باید توجه ویژه ای به بحث ایمنی داشته باشیم و بحث ایمنی عابرین پیاده و خودروها در مقاطع پرخطر مدنظر قرار گیرد. وی یادآور شد: علی رغم تمام خدماتی که شرکت برق ارائه می دهد ممکن است در حال حاضر و در شرایطی که ناترازی ها حکم می کند در برخی از مقاطع زمانی محدودیت هایی برای مشترکین، منازل، واحد‌های تجاری و ادارات انجام شود، مورد بی مهری و هجمه غیرمنصفانه واقع شویم، لازم است با سعه صدر برخورد کرده و بتوانیم پاسخگویی مناسبی به مراجعان و همکاران داشته باشیم.
قدردانی پلیس از جایگزینی چراغ های پرمصرف به LED در معابر پرتردد
رئیس پلیس راهور بیرجند در این همایش ضمن تشکر از مدیریت توزیع برق بیرجند بابت هماهنگی در زمینه روشنایی معابر از طرح جایگزینی چراغ های پرمصرف به LED به ویژه در معابر پرتردد و با نور حاشیه ای کم تشکر کرد. سرهنگ محمدی زاده با اشاره به ضرورت آموزش در حوزه های تخصصی اظهار داشت: آموزش های لازم در حوزه های تخصصی بسیار مهم و حائز اهمیت است و سبب کاهش حوادث در حوزه های مختلف می شود.
80 درصد ازحوادث شرکت های توزیع
ناشی از سقوط از پایه و برق گرفتگی
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی در این همایش گفت: در مجموع ۸۰ درصد از حوادثی که در سال گذشته و سال های قبل از آن در کشور رخ داده است ناشی از سقوط از پایه و یا حادثه برق گرفتگی بوده است.
مهندس هادی منصوریان با اشاره به اینکه در سال گذشته در سطح کشور ۲۳ حادثه منجر به فوت برای پرسنل شرکت های توزیع برق اتفاق افتاده است، بیان کرد: از این تعداد ۶۰ درصد معادل ۱۳ حادثه ناشی از سقوط از پایه و ۲۰ درصد ناشی از برق گرفتگی بوده است.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با بیان اینکه برای جلوگیری از حوادث سقوط، باید مسائل ایمنی رعایت شود، افزود: استفاده از کمربند ایمنی و چهارپایه های نگهدارنده می تواند از سقوط پایه و برق گرفتگی جلوگیری نماید.
شاخص بسیار پایین حوادث
در شرکت برق استان
مدیر دفتر ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی در ادامه این همایش با اشاره به اینکه حوادث در کمین است، گفت: از سال ۱۳۹۹ تا سال ۱۴۰۳ تعداد فوت شدگان حوادث در کشور بالغ بر ۱۱۸ نفر بوده است و خوشبختانه به دلیل توجهات و مسائل کنترلی این آمار سیر نزولی داشته است و امسال نسبت به سال گذشته شاهد کاهش آمار حوادث منجر به فوت در استانها بوده ایم.
جواد بهائین با بیان اینکه خانواده می تواند نقش مهمی در کاهش حوادث داشته باشد، تصریح کرد: عدم رعایت مسائل ایمنی منجر به وقوع حوادث بسیاری می شود که در این راستا خانواده نقش مهمی در کاهش حوادث دارد. وی به آمار حوادث در شرکت توزیع نیروی برق استان اشاره کرد و اظهار داشت: خوشبختانه با تمهیدات انجام شده شاخص حوادث در سطح شرکت توزیع نیروی برق استان بسیار پایین است به گونه ای که با تلاش مدیران، سرپرستان و کارکنان در چند سال گذشته فاقد هر گونه حادثه جدی بودیم.
در ادامه این همایش چند مقاله علمی و تخصصی با تمرکز بر مسائل ایمنی در محیط‌های عملیاتی و اجرایی صنعت برق توسط ۲ تن از مدیران شرکت ارائه شد که نقش مهمی در ارتقای بینش فنی کارکنان ایفا کرد. در پایان از پرسنل نمونه ایمنی شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی تجلیل وقدردانی شد.

بازدیدها: ۲۱