آخرین خبر :

حلوای جوانه گندم

  • حلوای جوانه گندم
    مواد لازم: *جوانه گندم تازه ۴۰۰ گرم (یا پودر جوانه خشک): ۲۰۰ گرم* شیره خرما: ۱۰۰ گرم (یا خرمای بدون هسته): ۱۵ عدد * کره: ۱۰۰ گرم* پودر پسته: ۳۰ گرم* پودر نارگیل: ۳۰ گرم*پودر بادام: ۳۰ گرم* رازیانه نیمکوب شده: ۱ قاشق مرباخوری سرصاف* آب:  ۱ پیمانه*
  • چگونگی تهیه:

    در ابتدا جوانه را با خرمای پوست گرفته و هسته گرفته چرخ می کنیم و کره را در ظرفی حل کرده و جوانه چرخ شده را اضافه کرده و با شعله کم به مدت ۱۵ دقیقه تفت می دهیم بعد آب را اضافه کرده بهم می زنیم تا با شعله کم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد و بعد پودر رازیانه را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر بجوشد شعله را خاموش کرده داخل ظرف مخصوص ریخته و روی آن را با پودر پسته، نارگیل و بادام تزیین می کنیم.
    تذکر : اگر شما مایل بودید از جوانه گندم خشک استفاده کنید باید از ۳ پبمانه آب استفاده کنید.
    تذکر : اگر شما از شیره خرما استفاده کردید یک پیمانه شیره و ۲ پیمانه آب استفاده شود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*