آخرین خبر :

اخبار علمی/کاهش ۲۶ درصدی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی با اسموتی سبز

کاهش ۲۶ درصدی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی با اسموتی سبز

کاهش ۲۶ درصدی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی با اسموتی سبز

   به گزارش دانشگاه ادیث کوان استرالیا (Edith Cowan)سبزیجات نه تنها برای عضلات و کاهش اندازه دور کمر مفید هستند، بلکه نتایج مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف سبزیجات با سلامت قلب همراه است. محققان در استرالیا دریافتند، سبزی‌های غنی از نیترات، سبزی‌های برگ‌دار و ریشه‌دار فشار خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهند.

   مصرف مکمل‌ ضروری نیست

اگرچه بازار مکمل‌های غذایی ممکن است در بسیاری از کشورها از جمله ایالات‌متحده تجارت بزرگی باشد، محققان می‌گویند: شما با سبزیجات برگ‌دار به آنها احتیاج ندارید.

نتایج این مطالعه نشان داد که یک فنجان سبزیجات غنی از نیترات، مقدار ایده‌آلی در مصرف روزانه سبزیجات است. محققان هیچ فواید اضافی در مصرف بیش از حد آن در مورد سلامت قلب پیدا نکردند.

دکتر بوندونو توضیح می‌دهد: «مردم برای افزایش سطح نیترات خود نیازی به مصرف مکمل ندارند زیرا این مطالعه نشان داد که مصرف روزانه یک فنجان سبزیجات برگ‌دار سبز برای استفاده از بیماری‌های قلبی کافی است. ما مزایای بیشتری در افرادی که مقادیر بیشتری سبزیجات غنی از نیترات مصرف می‌کنند، مشاهده نکردیم.»

اسموتی سبز

اگر خوردن سبزیجات خام مورد علاقه شما نیست، راه‌های دیگری برای دریافت این مواد مغذی وجود دارد. محققان پیشنهاد می‌کنند که یک فنجان سبزیجات مانند اسفناج را در یک اسموتی میوه قرار دهید.

وی تاکید کرد: «ترکیب سبزیجات برگ‌دار سبز خوب است، اما آنها را آبگیری نکنید چون پالپ و فیبر آنها از بین می‌رود.»

این یافته‌ها آخرین تحقیق دانشگاه Edith Cowan است که مزایای سبزیجات برگ‌دار سبز را برجسته می‌کند. محققان این دانشگاه قبلا در مورد فواید اسفناج و سایر سبزیجات برگ‌دار برای سلامت ماهیچه‌ها گزارش کرده بودند. این مطالعه نشان داد، نیترات، ماده مغذی اصلی است که عملکرد عضلات را به ویژه در زنان مسن بهبود می‌بخشد.

نوشیدن آب چه زمانی باعث مرگ می‌شود؟

باوجودی که آب فواید زیادی برای بدن دارد، اما در مواردی نادر زیاده روی در مصرف آن باعث مرگ می‌شود.

به گزارش العالم، آب یک جزء اساسی و ضروری برای ادامه زندگی است و سلول‌های بدن ما بدون آب نمی‌توانند به کار خود ادامه دهند.

اما نکته عجیب این است که علی رغم فواید زیاد آب، در برخی موارد نادر، زیاده روی در نوشیدن آن می‌تواند خطرناک بوده و باعث مرگ شود.

نوشیدن زیاد آب در برخی موارد منجر به مسمومیت با آب و در نتیجه بروز حالات زیر می‌شود:

– پایین آمدن سطح سدیم بدن که منجر به بسیاری از مشکلات سلامتی مانند سردرد و گیجی می‌شود.

– کاهش سطح سدیم همچنین در موارد پیشرفته منجر به اسپاسم عضله، تشنج صرع و کما، فشار خون بالا، دوبینی، کاهش تمرکز و تنگی نفس می‌شود.

–  تجمع مایعات در اطراف مغز و درنتیجه افزایش فشار در جمجمه می‌شود که علائم آن سردرد، حالت تهوع و استفراغ خواهد بود.

– نوشیدن بیش از حد آب در موارد دشواری که به سرعت قابل درمان نیست، می‌تواند منجر به مرگ شود.

افراد مستعد مسمومیت با آب:

۱. بیماران کلیوی

۲. ورزشکاران

۳. مبتلایان به اسکیزوفرنی

محققان انگلیسی می گویند؛

تاثیر مثبت مصرف مکمل “پری بیوتیک” بر کاهش اضطراب زنان

تاثیر مثبت مصرف مکمل "پری بیوتیک" بر کاهش اضطراب زنان

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که مصرف روزانه پری بیوتیک «گالاکتو الیگوساکارید» (GOS) می تواند سطح اضطراب را کاهش داده و منجر به بهبود کلی وضعیت سلامت روان در زنان جوان شود.

به گزارش ساینس دیلی، محققان دانشگاه سوری انگلستان به بررسی این موضوع پرداختند که آیا مصرف روزانه یک مکمل غذایی پری بیوتیک می‌تواند باعث بهبود سلامت عمومی در گروه سنی ۱۸ تا ۲۵ ساله شود.

نتایج این مطالعه نشان داد کسانی که دوز روزانه پری بیوتیک دریافت کردند با کاهش سطح اضطراب، سلامت روان شأن بهبود یافت و نسبت به گروه کنترل، سلامت روده‌ای شأن بهتر بود.

جلوی پوکی استخوان را بگیرید

چگونه تراکم استخوان را بعد از یائسگی حفظ کنیم؟

همه‌ی خانم‌ها طی دوران یائسگی به دلیل تغییرات هورمونی، تغییراتی را در بدن خود نیز تجربه می‌کنند. با افت استروژن، احتمال ابتلا به انواع بیماری‌های مزمن نیز بیشتر می‌شود از جمله انواع سرطان، دیابت و مشکلاتی در تراکم استخوان مانند پوکی استخوان.
پوکی استخوان

چه کسانی بیشتر در معرض کاهش تراکم استخوان هستند؟

زنانی که سابقه‌ی پوکی استخوان را در خانواده دارند بیشتر مستعد ابتلا به این مسئله‌اند. اما فاکتورهای زیر نیز می‌توانند بر این احتمال اثر بگذارند:

یکی از بهترین راه‌های حفظ سلامت و قدرت استخوان‌ها ورزش است. فعال کردن بدن با پیاده‌روی، دوی آهسته، شنا، بدنسازی یا دیگر انواع ورزش‌ها، تراکم استخوان را حفظ کرده و جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد

. زیاد لاغر یا ریزاندام بودن
. چاقی
. مصرف داروهای کورتیکواستروئید
. پُرکاری تیروئید
. داشتن رژیم غذایی کم کلسیم و کم ویتامین D
. مصرف الکل و سیگار
. بی‌تحرکی و یکجانشینی

آیا می‌توان کاهش تراکم استخوان را به حداقل رساند؟

بافت استخوان وقتی که کاهش پیدا کند، جایگزین کردن آن بسیار سخت است؛ اما راهکارهایی وجود دارند که به شما کمک می‌کنند این احتمال را کاهش دهید، مثلاً در پیش گرفتن یک سبک زندگی سالم برای حفظ تراکم استخوان به صورتی که سلامت استخوان‌هایتان نیز حفظ شود.
عادت‌های زیر پیش از یائسگی و طی آن توصیه می‌شوند تا بتوانید جلوی سرعت گرفتن روند کاهش تراکم استخوان‌ها را بگیرید:

کلسیم بیشتر مصرف کنید
کلسیم یکی از مهم‌ترین مواد معدنی برای سلامت استخوان‌هاست زیرا مؤلفه‌ی اساسی در ترکیب استخوان محسوب می‌شود. بین ۳۰ و ۳۵ سالگی، مصرف روزانه ۱۲۰۰ میلی‌گرم کلسیم توصیه می‌شود. سپس با رسیدن به یائسگی، این دوز باید به ۱۵۰۰ میلی‌گرم کلسیم در روز افزایش بیابد. بهترین منابع کلسیم شامل موارد زیر می‌شوند:
. شیر و محصولات لبنی (پنیر)
. سبزیجات سبز و برگ‌دار مانند بروکلی و کلم برگ
. ماهی‌های آب سرد
. سویا
. آب پرتقال
. مکمل کلسیم
. تخمه آفتابگردان
. لوبیا و عدس
. بادام
. انجیر
. کنجد

زیاد سدیم مصرف نکنید
کلیه‌ها، کلسیم را نیز همراه با سدیم فیلتر می‌کنند، بنابراین مصرف سدیم زیاد می‌تواند به ضرر استخوان‌هایتان باشد.
غذاهای پُرنمک، نمک سفره و هر منبع دیگری از سدیم، دفع کلسیم از بدنتان را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید

 

ویتامین D را دریابید
بدن به میزان مناسبی ویتامین D نیاز دارد تا کلسیم را جذب کرده و آن را به استخوان‌ها برساند. افراد بزرگسال به روزانه ۸۰۰ واحد ویتامین D نیاز دارند. بعد از ۵۰ سالگی، این میزان به ۱۰۰۰ واحد در روز می‌رسد. منابع ویتامین D شامل موارد زیر می‌شوند:
. غلات غنی‌شده با ویتامین D
. شیر
. زرده تخم‌مرغ
. ماهی‌های آب شور
. جگر
نور خورشید اجازه می‌دهد پوست، ویتامین D بسازد؛ اما باید در حد اعتدال در معرض نور خورشید قرار بگیرید زیرا زیاد در معرض نور خورشید بودن، احتمال سرطان پوست و دیگر عوارض پوستی را افزایش می‌دهد.

ورزش کنید
یکی از بهترین راه‌های حفظ سلامت و قدرت استخوان‌ها ورزش است. فعال کردن بدن با پیاده‌روی، دوی آهسته، شنا، بدنسازی یا دیگر انواع ورزش‌ها، تراکم استخوان را حفظ کرده و جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*