اخبار علمی/چند مورد از خواص جینسینگ/درمان سرماخوردگی با دم کرده چهار تخمه/افزایش شیرمادر و درمان نفخ نوزاد با زنیان/ جوانسازی مغز با این رژیم خوراکی فوق مغذی/ چگونه حافظه خود را تقویت کنیم؟

 

 

چند مورد از خواص جینسینگ

یکی از خواص جینسینگ درمان آکنه و جوش صورت است؛ مصرف منظم جینسینگ به بهبود گردش خون در پوست صورت کمک می‌کند و به همین دلیل یکی از بهترین گیاهان دارویی برای درمان آکنه و جوش صورت شناخته می‌شود؛ ماسک جینسینگ و عسل برای پوست بسیار مفید است، روغن جینسینگ را با عسل و آب مخلوط کنید و دو بار در هفته بر روی پوست صورت بمالید، بگذارید خشک شود و سپس با آب بشویید.

///

 

درمان سرماخوردگی با دم کرده چهار تخمه

دم کرده چهار تخمه برای سرماخوردگی و رفع خشونت حلق و حنجره و گرفتگی صدا سودمند است؛ ضمن آنکه صدا را صاف می‌کند،  سرفه‌های خونی و خشک را هم تسکین می‌دهد؛ بارهنگ سرد و خشک است، ضمن آنکه خوردن عصاره بارهنگ برای سل، خونروی ریه و تنگی نفس مؤثر و مفید است، ریشه، برگ و تخم بارهنگ قابض بوده و اثر نرم کننده دارد، از میوه سیستان به عنوان قابض، ضد انگل معده و نرم کننده سینه استفاده می‌شود از دانه به نیز در رفع التهاب مخاط داخلی و درمان سرفه استفاده می‌شود، همچنین اثر نرم کننده دارد.

///

 

افزایش شیرمادر و درمان نفخ نوزاد با زنیان

زنیان به هضم غذا، درمان درد معده، بهبود نفخ و یبوست کمک می‌کند، همچنین تاثیر فوق العاده‌ای در افزایش تولید شیر مادر دارد؛ دانه زنیان را به عنوان ادویه کاری و چاشنی غذا استفاده کنید، یک قاشق چای خوری دانه زنیان را با کمی نمک و آب بخورید، می‌توانید این دانه را در آب بجوشانید و بخورید، می‌توانید به جای آب معمولی پس از زایمان از عرق زنیان استفاده کنید، همچنین این ماده به تمیز کردن معده و جلوگیری از مشکلات معده کمک می‌کند.

///

با مصرف گروهی از مواد خوراکی ویژه می‌توانید سلول‌های مغزی خود را در هر سنی جوان و پویا نگه دارید.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران،کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند مواد خوراکی موجود در رژیم خوراکی مدیترانه‌ای می‌تواند سبب جلوگیری از پیری سلول‌های مغزی و جوانسازی آن شود.
یافته‌ها نشان می‌دهند آن دسته از سالمندان که رژیم خوراکی مدیترانه‌ای در طول هفته رعایت کرده اند سلول‌های مغزی سالم تری به نسبت دیگر همسالان خود داشته اند.
استفاده از رژیم خوراکی مدیترانه‌ای سبب تحریک سلول‌های مغزی، جلوگیری از نابودی آن‌ها،  تقویت حافظه و افزایش عملکرد ذهنی و تقویت اتصال نورون‌های عصبی مغزی به یکدیگر می‌شود.
این یافته‌ها حاصل تحقیق دانشمندان دانشگاه ایلینوی آمریکا برروی رابطه رژیم خوراکی با سلامت ذهنی سالمندان است.
در آزمایش انجام شده دانشمندان با ردیابی رژیم خوراکی سالمندان و انجام عکس برداری MRI از مغز آن‌ها دریافتند آن دسته از داوطلبان که رژیم خوراکی مدیترانه‌ای را رعایت کرده اند از سلامت ذهنی بالاتری برخورداربوده اند.

رژیم خوراکی مدیترانه‌ای غنی از میوه، سبزیجات، دانه‌های آجیل، حبوبات، دانه‌های غلات، خوراک دریایی، روغن زیتون، ماست و مصرف محدود گوشت قرمز و انواع خوراکی‌های شیرینی است.

تاکنون تحقیق‌های زیادی نشان داده است دارا بودن این رژیم خوراکی سبب کاهش خطر ابتلا به انواع بیماری‌های مزمن، چون سرطان، دیابت نوع دو، بیماری‌های قلبی عروقی و درنتیجه افزایش طول عمر افراد می‌شود.
رژیم خوراکی مدیترانه‌ای به اندازه‌ای در بهبود سلامت انسان‌ها اثرگذاربوده که در سال ۲۰۱۳ یونسکو این رژیم خوراکی را جزو میراث فرهنگی بشر قرار داده است.

در رژیم خوراکی مدیترانه‌ای مواد مغذی همچون اسید چرب امگا ۳، امگا ۶، لیکوپن، کارتنوئید ها، ریبوفلاوین، فولات، ویتامین B۱۲ و ویتامین D وجود دارد.

منابع مغذی در الگو‌های بیومارکر شامل، گردو، ماهی، کلم بروکسل، دانه کتان، پسته، دانه کاج و دانه کدو تنبل است، لیکوپن مشهورترین ماده خوراکی و رنگدانه‌ای است که سبب رنگ قرمز درگوجه فرنگی می‌شود.
تخم مرغ، غلات غنی شده و سبزیجات دارای برگ سبز نیز دارای منابعی همچون ریبوفلاوین یا ویتامین B۲ هستند.

سیب زمینی شیرین و هویج نیز دارای کارتنوئید هستند و فولات که عضوی از ویتامین B است در خوراکی هایی چون لوبیا، نخود فرنگی و آجیل وجود دارد، ویتامین D نیز در موادی همچون ماهی دارای اسید چرب، ماهی تن، ماهی آزاد و ماهی سالمون وجود دارد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*