اخبار علمی

درمان‌هایی برای کم خونی

بسیاری افراد کم خونی را فقر آهن می‌دانند و تصور می‌کنند با مصرف قرص‌هایی مانند آهن این مشکل رفع می‌شود غافل از اینکه عوامل بسیاری مانند اختلالات روده‌ای، بارداری، خونریزی و غیره در بروز این بیماری موثر هستند که شاید از وجود آنها بی خبر باشیم، برای اینکه بتوان این مشکلات حل شود محققان طب سنتی راهکارهایی ساده پیشنهاد داده‌اند، برای این کار روزی دوبار عسل را در آب جوش حل و بعد آن را میل کنید،  مقداری مویز را در سرکه خیسانده و پس از خارج کردن آن‌ها را خشک کنید و آن دانه‌ها را بخورید، همچنین راسته گوسفند را به همراه پیاز و زردچوبه پخته و آن را بخورید چرا که برای درمان این بیماری مفید است.

درمان سنگ کلیه با پوشال‌های بین دانه خربزه/معجونی شیرین برای از بین بردن معده درد/ دانه‌هایی ریز سیاه که کم خونی را ریشه کن می‌کنند

درمان درد کف پا

درد در ناحیه پا یکی از بیماری‌های شایع است و بسیاری افراد به دنبال راهی برای درمان آن هستند، راه‌های زیادی برای رهایی از درد پا وجود دارد که ساده‌ترین آن ماساژ است، اگر پاشنه پا و کف پایتان درد می‌کند با استفاده از روغن‌های مختلف می‌توان درد در این ناحیه را کاهش داد، برای این کار کافی است با استفاده از روغن گرم زیتون، سیاه‌دانه، کنجد یا نارگیل محل درد یا موضع را روغن مالی کنید و کار را تا درمان قطعی ادامه دهید.

درمان سنگ کلیه با پوشال‌های بین دانه خربزه/معجونی شیرین برای از بین بردن معده درد/ دانه‌هایی ریز سیاه که کم خونی را ریشه کن می‌کنند

تاثیر رژیم غذایی بر تقویت باکتری‌های ضد سرطانِ پستان

رژیم غذایی گیاهخواری وگانیسم تغذیه غذا

رژیم غذایی نه تنها بر میکروب‌های روده اثر دارد بلکه دیگر قسمت‌های بدن را هم تحت تاثیر قرار می‌دهد.

به گزارش ایسنا، متخصصان علوم پزشکی در آمریکا در مطالعه‌ای روی نمونه‌های جانوری مشاهده کردند که رژیم غذایی نه تنها بر میکروب های روده بلکه بر دیگر قسمت‌های بدن از جمله پستان تاثیر می گذارد. این تاثیرگذاری به اندازه‌ای قابل توجه است که می‌تواند خاصیت ضد سرطانی داشته باشد یا در خطر ابتلا به سرطان موثر باشد.

همچنین محققان در بررسی‌های بیشتر به مقایسه تاثیرگذاری رژیم غذایی مدیترانه‌ای و غربی روی میکروب‌ها و ترکیب‌های فعال به لحاظ زیستی در غدد شیری میمون‌ها پرداختند.

آنها اظهار داشتند: یافته‌های بدست آمده می‌تواند چشم‌انداز جدیدی را در پیشگیری و درمان سرطان پستان داشته باشد.

در آمریکا، سرطان پستان شایع‌ترین نوع سرطان در میان زنان است. در سال ۲۰۱۵ میلادی به ازای هر ۱۰۰ هزار زن ۱۲۵ مورد جدید ابتلا به سرطان پستان مشاهده شد.

در مطالعات اخیر آمده‌ است: غدد شیری انسان نیز همچون روده، میکروبیوم مخصوص به خود را دارد. همچنین تومورهای سرطانی پستان حاوی سطح پایین‌تری از گونه‌های باکتری Lactobacillus در مقایسه با توده‌های غیرسرطانی است.

علاوه بر این، خطر ابتلا به سرطان پستان در زنان بر اساس نوع رژیم غذایی متفاوت است. رژیم‌های غذایی سالم از قبیل مدیترانه‌ای که سرشار از میوه، خشکبار، سبزیجات، ماهی و روغن زیتون است خطر ابتلا به این نوع سرطان را کاهش می‌دهد. درحالیکه، رژیم‌های غذایی غربی که سرشار از خوراکی‌های فرآوری شده و چربی است این خطر را افزایش می‌دهد.

هرچند، درحالیکه شواهد نشان داده که رژیم غذایی تاثیر عمده‌ای بر تنوع میکروبی روده دارد اما مشخص نبوده که این ادعا در مورد میکروبیوم پستان نیز صحت داشته باشد. به همین دلیل گروهی از متخصصان آمریکایی به ارزیابی این فرضیه پرداختند که رژیم غذایی می‌تواند بر میکروبیوم غدد شیری تاثیر بگذارد.

به گزارش مدیکال نیوزتودی، در این مطالعه ۴۰ میمون ماده در مدت ۳۱ ماه رژیم غذایی غربی و مدیترانه‌ای را دنبال کردند. پس از گذشت این دوره زمانی مشاهده شد سطح باکتری Lactobacillus در بافت پستان میمون‌هایی که از رژیم غذایی مدیترانه‌ای مصرف کرده بودند در مقایسه با میمون‌های گروه دیگر ۱۰ برابر بیشتر بوده‌ است.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*