آخرین خبر :

اخبار علمی

تاثیر لعاب برنج در رشد مو

وقتی در آشپزخانه برنج دم می‌کنید، آب حاصل از آن را دور نریزید زیرا آب برنج سرشار از مواد مغذی است که هم برای پوست و هم برای مو فواید و خواص بسیار دارد؛ این آب که از زمان قدیم به آن لعاب برنج می‌گویند خواص فراوانی از جمله  تب بر قوی،  افزایش دهنده اشتهای کودک، درمان اگزمای کودک، درمان جوش و تپل کردن صورت، تسکین التهابات پوستی، کاهش کهیر پوست و پرپشت کردن مو دارد، اگر هفته‌ای یکبار موی سر خود را با این آب ماساژ دهید از ریزش موهایتان جلوگیری می‌کند.

معجزه‌ی لعاب برنج چیست؟/اگر دچار درد شکم شدید شاید گیاهی در بدنتان است/موادی که برای بار دوم نباید گرم کرد/اگر زیاد عرق می‌کنید گوش به زنگ باشید

علائم وجود انگل در بدن

اَنگَل به گیاه یا جانوری می‌گویند که بر روی یا داخل بدن موجود زنده دیگری زندگی می‌کند؛ انگل از این نوع زندگی فواید زیادی می‌برد چرا که با تغذیه در این مکان می‌تواند زندگی خود را ادامه دهد اما برای فردی که میزبان است مضرات زیادی دارد و به بیماری‌های مختلفی دچار می‌شود، خوب است بدانید اگر این موجود در بدنتان رشد کند دچار  لاغری، درد شکم، سرگیجه، چاقی، اسهال، زردی چهره، بی‌اشتهایی، خارش مقعد، آمدن آب از دهان، پیچش ناف، ضعف دل، دندان قروچه در خواب، هذیان گفتن و از خواب پریدن می‌شوید، در این صورت باید سریع به پزشک مراجعه کنید تا درمان شوید.

معجزه‌ی لعاب برنج چیست؟/اگر دچار درد شکم شدید شاید گیاهی در بدنتان است/موادی که برای بار دوم نباید گرم کرد/اگر زیاد عرق می‌کنید گوش به زنگ باشید

مضرات گرم کردن دوباره غذا

برخی از مواد غذایی با گرم کردن تبدیل به مواد سمی، زیان آور و سرطان زا می‌شوند؛ بهتر است آنها را برای بار دوم یا سرد مصرف کنیم و یا به اندازه مصرف فقط یک مرتبه آنها را تهیه کنیم، اصلی‌ترین این مواد غذایی عبارتند از قارچ، سیب زمینی ، مرغ و  اسفناج که از گرم کردن آن‌ها باید پرهیز کنید، با گرم کردن قارچ تغییراتی در ترکیب پروتئین و مزه این غذا ایجاد و موجب مشکلات گوارشی می‌شود.

دوباره گرم کردن مرغ باعث تغییر ترکیب پروتئین در آن می‌شود، مرغ را طولانی مدت و با حرارت بسیار ملایم گرم کنید تا از سمی شدن آن جلوگیری شود؛ سیب زمینی با گرم کردن مجدد، سمی می‌شود، اسفناج دارای درصد بالایی نیترات است که با گرم کردن مجدد، نیترات به نیتریت ( ماده ای سرطان زا) تبدیل می‌شود.

معجزه‌ی لعاب برنج چیست؟/اگر دچار درد شکم شدید شاید گیاهی در بدنتان است/موادی که برای بار دوم نباید گرم کرد/اگر زیاد عرق می‌کنید گوش به زنگ باشید

دلایل فراموشی

برخی افراد در طول روز احساس می‌کنند حافظه کوتاه مدتشان ضعیف شده است و از این حالت بسیار نگران هستند، اما خوب است بدانید برخی کارها باعث تشدید این اختلال می‌شود و با دوری از آن می‌توان این علائم را کاهش داد، مصرف برخی داروها عوارض زیادی از جمله فراموشی،  افسردگی، تنش و استرس، خستگی، بیماری‌های مزمن نظیر دیابت یا قلبی، افزایش سن دارد و مصرف مشروبات الکلی ازجمله مواردی است که در حافظه تاثیرات منفی می‌گذارد.

معجزه‌ی لعاب برنج چیست؟/اگر دچار درد شکم شدید شاید گیاهی در بدنتان است/موادی که برای بار دوم نباید گرم کرد/اگر زیاد عرق می‌کنید گوش به زنگ باشید

اصلی‌ترین دلایل زیاد عرق کردن

بسیاری افراد به طور غیر عادی عرق می‌کنند و این عرضه باعث آزار آن ها است، خوب است بدانید مصرف ادویه‌های معطر مانند کاری و زیره، خوردن سیر یا پیاز، مصرف زیاد قهوه، داشتن اضطراب زیاد، خشم، ترس، عصبانیت، سیگار کشیدن، مصرف داروهای ضدافسردگی، داروهای قلب، داروهای فشارخون و داروهای دیابت، ابتلا به بیماری‌هایی  چون اختلالات ترشح هورمون تیروئید و عفونت پنهان بدن  از مواردی است که در بروز بوی بد بسیار تاثیر دارد.

معجزه‌ی لعاب برنج چیست؟/اگر دچار درد شکم شدید شاید گیاهی در بدنتان است/موادی که برای بار دوم نباید گرم کرد/اگر زیاد عرق می‌کنید گوش به زنگ باشید

بیماری‌های ناشی از مصرف گوشت‌های فرآوری شده را بشناسید

شماری از مطالعات اثبات کرده اند که بین مصرف گوشت فرآوری شده با برخی بیماری‌ها نظیر سرطان، بیماری دوقطبی و فشارخون بالا ارتباط نزدیکی وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان هشدار می دهند اگر می خواهید از این بیماری ها دور بمانید مصرف غذاهای فرآوری شده را متوقف نمایید.

گوشت های فرآوری شده شامل هات داگ، همبرگر، سوسیس و کالباس هستند. این گوشت ها به طریقی آماده می شوند که طعم و مزه شان با استفاده از نمک، خشک کردن و دودی کردن حفظ می شود. مصرف این نوع مواد خوراکی موجب افزایش ریسک ابتلا به برخی بیماری ها و مشکلات سلامت می شود که در ادامه به آنها اشاره می شود:

سرطان کلورکتال (انتهای روده بزرگ)

موسسه سرطان سازمان بهداشت جهانی، گوشت های فرآوری شده را در رده مواد سرطان زا طبقه بندی کرده است. طبق اعلام این سازمان، مصرف روزانه ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده (کمتر از دو برش کالباس) ریسک ابتلا به سرطان کلورکتال را تا ۱۸ درصد افزایش می دهد. محققان عنوان می کنند نیتریت و نیترات افزوده شده در طول فرآوری گوشت به عنوان نگهدارنده عامل بروز این سرطان است چراکه این ترکیبات  می توانند به مواد شیمیایی سرطان زا در بدن تبدیل شوند.

بیماری قلبی

تحقیقات علمی نشان می دهد بین آلرژن موجود در گوشت قرمز نظیر کالباس و همبرگر و تشکیل چربی های مسدودکننده عروق قلبی رابطه وجود دارد که موجب افزایش ریسک حملات قلبی و سکته می شود. چربی های اشباع شده در این گوشت ها هم عامل اصلی بیماری قلبی هستند.

کاهش تعداد اسپرم

گوشت های فرآوری شده موجب تحریک سلول های چربی در بدن در تبدیل تستوسترون به استرادیول (که شبیه استروژن است) شده و در نتیجه به تولید اسپرم آسیب می رسانند. به همین دلیل مردانی که به طور مرتب گوشت فرآوری شده مصرف می کنند در مقایسه با مردانی که به ندرت از این نوع گوشت ها استفاده می کنند، تعداد اسپرم کمتری دارند.

بیماری کبدی

گوشت های فرآوری شده حاوی میزان بالا نمک است که منجر به احتباس مایعات در بدن می شود. در نتیجه بدن دچار تورم شده و بیماری کبدی ایجاد می شود.

بلوغ دیرهنگام

محققان ایرلندی دریافتند مصرف بیش از اندازه نمک که معمولا در گوشت فرآوری شده یافت می شود، ممکن است منجر به بلوغ دیرهنگام شود که می تواند باعث بروز مشکلات رفتاری، استرس و کاهش قدرت باروری شود.

فشارخون بالا و دیابت

فسفات موجود در گوشت های فرآوری شده می توانند عامل فشارخون بالا و بیماری قلبی باشند. میزان بیش از حد زیاد فسفات موجب تولید هورمونی موسوم به FGF۲۳ در استخوان ها می شود که به قلب فشار آورده و می تواند منجر به فشارخون بالا شود. سدیم اضافی در گوشت های فرآوری شده تاثیر منفی بر میزان قندخون هم دارند که می تواند منجر به دیابت شود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*