آخرین خبر :

دانستنی های علمی

خواص شگفت انگیز بابونه

بابونه یکی از گیاهان مفید در طب سنتی است که قرن‌ها مورد استفاده اطبای ایرانی بوده است؛ امروزه هم ثابت شده که این گیاه حاوی آنتی اکسیدان‌های ضروری بدن است.

یک فنجان چای بابونه دو میلی گرم سدیم دارد که موجب می‌شود چای بابونه یک نوشیدنی فوق العاده برای مبارزه با مشکلات عصبی از جمله، اضطراب و افسردگی، بی‌خوابی و حتی اسپاسم‌های عضلانی باشد؛ همچنین بابونه به دلیل داشتن خاصیت ضد التهابی درمان مناسبی برای آلرژی و اختلالات پوستی بوده و مسکن روماتیسم است.

از این گیاه برای برطرف کردن اختلالات قاعدگی و هموروئید هم استفاده می‌شود.

چگونه تلخی بادمجان را برطرف کنیم

بادمجان یک خوراکی مفید برای کاهش فشار خون بالا و کاهش وزن است با این وجود برخی از افراد به دلیل مزه تلخی که برخی از بادمجان‌ها دارند، سراغ این ماده غذایی نمی‌روند.

بهتر است بدانید که روش‌هایی برای گرفتن تلخی بادمجان وجود دارد؛ شما می‌توانید به راحتی با آبلیمو این تلخی را از بین ببرید؛ برای این منظور بادمجان‌های پوست کنده را درون یک کاسه بزرگ پر از آب قرار داده و سه قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید؛ پس از گذشت ۱۵ دقیقه بادمجان ها آماده‌اند.

تخم‌های تیره رنگ و بزرگ بادمجان هم موجب تلخی این ماده غذایی می‌شود؛ قبل از استفاده از بادمجان آن‌ها را جدا کنید.

آنتی اکسیدان ها چه موادی هستند/ خطر این آنتی بیوتیک برای قلب/ فواید ریش برای سلامتی آقایان/  آب پنیر را دور نریزید

آب پنیر را دور نریزید

بیشتر افراد آب پنیر را دور می‌ریزند در حالی که آب پنیر منبع غنی از مواد معدنی، آلی و بسیاری از ویتامین‌های گروه B است؛ بهتر است بدانید که آب پنیر حتی در گذشته به عنوان یک نوشیدنی محبوب استفاده می‌شد.

آب پنیر موجب دفع سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا می‌شود؛ این نوشیدنی موجب تقویت عضلات شده و برای افرادی که تمرینات بدنسازی دارند فوق العاده مفید است.

آنتی اکسیدان ها چه موادی هستند/ خطر این آنتی بیوتیک برای قلب/ فواید ریش برای سلامتی آقایان/  آب پنیر را دور نریزید

افزایش احتمال حمله قلبی با مصرف کلاریترومایسین

به تازگی دانشمندان دریافتند که مصرف قرص “کلاریترومایسین” خطر حملات قلبی را در بیماران قلبی عروقی افزایش می‌دهد.

نتایج تحقیقات ۱۰ ساله‌ای که توسط سازمان غذا و داروی آمریکا بر روی بیماران قلبی انجام شده بود، نشان داد؛ افرادی که تنها ۲ هفته کلاریترومایسین را مصرف کرده بودند، به طور قابل توجهی در معرض مرگ ناشی از بیماری قلبی  قرار گرفتند.

هنوز علت افزایش خطر حملات قلبی با مصرف این دارو برای دانشمندان مشخص نیست با این وجود آن‌ها توصیه می‌کنند تا جایی که امکان دارد از دارو‌های جایگزین استفاده شود.

کلاریترومایسین نوعی آنتی بیوتیک است که برای درمان انواع مختلف عفونت‌های باکتریایی پوستی به کار می‌رود؛ همچنین از این دارو به همراه چند داروی دیگر برای درمان زخم معده ناشی از باکتری استفاده می‌شود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*