آخرین خبر :

آرشیو روزانه: ۲۸ بهمن ۱۳۹۶

علمی

طر سرطان با این خوراکی‌ها محققان فرانسوی دریافته‌اند که مصرف مواد غذایی “با درجه بالای فرآوری‌” خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد. خوراکی‌های با درجه فرآوری بالا به صورت انبوه و به اصطلاح کارخانه‌ای تولید می‌شوند؛ انواع کنسروها، ناگت مرغ، برخی از انواع کیک‌ها، محصولات پروتئینی فراوری شده مانند سوسیس و کالباس و تنقلاتی مثل چیپس از جمله مواد ...

ادامه مطلب »

پیامک

سلام جناب اقای بخشدار باتوجه به اینکه مردم روستای واشان از داشتن دهیار …… محروم هستند واین روستا با جمعیت بالا از داشتن دیجیتال و شبکه گاز محروم هستند به چه کسی مراجعه کنند ۲ سلام از مسئولین مربوطه نسبت به تاخیر در بازسازی خیابان غفاری و خوابیدن کاسبی مغازه داران و مشکل جابجایی همشهریان تقدیر مینمایم امیدوارام این روال ...

ادامه مطلب »
theme