افزودن بهار نارنج به چای موجب هضم بهتر غذا میشود و ناراحتیهای معده را کاهش میدهد. به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ به گلهای سفید رنگ درخت نارنج، بهار نارنج میگویند که در فصل بهار شکوفه میدهند. بهار نارنج از تیره (خانواده) سدابیان است و خاصیت آرامبخشی دارد؛ شکوفههای بهار نارنج در ۲ نوع تلخ و شیرین یافت میشوند و ...
ادامه مطلب »آرشیو روزانه: ۵ دی ۱۳۹۶
دانستنیهای علمی؛
خطر فاسد شدن غذا در دمای محیط برخی تصور میکنند گذاشتن غذای گرم در یخچال، غذا را فاسد میکند؛ در حالی که این تصور اشتباه است. در حقیقت، ضرر سرد شدن مواد غذایی در محیط به مراتب بیشتر از سرد شدن آنها در یخچال است. بیشتر باکتریهای بیماریزا در دمای محیط میتوانند جمعیت خود را تا ۲ برابر تکثیر ...
ادامه مطلب »پیامک
۳۰۰۰۷۶۵۰۰۰۹۹۹۶ اینقدردرروزنامه های استان از سرمایه گذاروسرمایه گذاری نوشته می شودولی چرابه وضعیت فعلی سرمایه گذاری هایی که در گذشته دراستان صورت گرفته بادیدانتقادی نگاه نمی شود؟جذب نیروی بزرگترین کارخانه استان به چه شکل است؟برویداین مساله راخصوصادرزمان مدیریت فعلی بررسی کنیدتامتوجه شوید.درحالیکه این کارخانه باسهام مردم وسرمایه دولت ایجادشده است. ۲ اگربه وقایع انتخابات سال۸۸نگاه کنیم می بینیم پایتخت حدودهشت ...
ادامه مطلب »