دانستنی های علمی؛

 

خوراکی هایی مفید برای سلامت چشم

علاوه بر رعایت مسائل پزشکی در سالم نگه داشتن چشم مثل نحوه مطالعه صحیح یا فاصله مناسب چشم با تلویزیون و مانیتور، مصرف برخی مواد غذایی هم در سلامت چشم موثر هستند.

احتمالا هویج را به عنوان یک خوراکی محافظ چشم می‌شناسید؛ اما باید بدانید که بیشتر مواد غذایی نارنجی رنگ برای سلامتی چشم مفید هستند؛ رنگ نارنجی مواد غذایی به دلیل حضور بتاکاروتن، نوعی ویتامین A است که به سلامتی چشم و مخصوصا شبکیه کمک زیادی می‌کند.

بروز مشکلات قلبی با دیابت/خوراکی هایی مفید برای سلامت چشم / کارهای اشتباه بعد از صرف غذا/ گوشت ماهی را کباب نکنید

بعد از غذا میوه نخورید

اگر می‌خواهید به ناراحتی‌های گوارشی دچار نشوید؛ بعد از صرف غذا کار‌های اشتباه زیر را انجام ندهید:

حداقل تا ۲ ساعت بعد از غذا نخوابید؛ خوابیدن سریع بعد از صرف غذا به افزایش سوزش سر دل منجر شده و حتی خطر سکته مغزی را نیز افزایش می‌دهد.

مصرف میوه بعد از صرف غذا را ترک کنید؛ هضم میوه به آنزیم‎‌های مختلفی نیاز دارد که پس از صرف غذا هضم میوه را مشکل می‌کند؛ همچنین خوردن میوه بعد از غذا با نفخ همراه است؛ بهترین زمان خوردن میوه زمانی است که معده به طور کامل پر نشده است.

ورزش کردن، سیگار کشیدن و جویدن آدامس هم از کار‌های اشتباه دیگری است که با لطمه زدن به روند هضم غذا، به ایجاد مشکلات گوارشی در فرد می‌انجامد.

بروز مشکلات قلبی با دیابت/خوراکی هایی مفید برای سلامت چشم / کارهای اشتباه بعد از صرف غذا/ گوشت ماهی را کباب نکنید

 رفع خارش پوست با نوشیدن آب

یکی از دلایل خارش پوست، کم آبی بدن است؛ به همین دلیل اگر با خارش پوست مواجه هستید؛ بهتر است آب بیشتری در طول روز بنوشید؛ آب در هیدراته کردن بدن موثر بوده و به شادابی و طراوت آن کمک زیادی می‌کند.

بروز مشکلات قلبی با دیابت/خوراکی هایی مفید برای سلامت چشم / کارهای اشتباه بعد از صرف غذا/ گوشت ماهی را کباب نکنید

بخار پز کردن، بهترین شیوه طبخ ماهی

گوشت ماهی به دلیل دارا بودن میزان امگا ۳ و ۶ بهترین منابع تامین پروتئین است، اما مصرف مداوم ماهی کباب شده می‌تواند برای سلامتی مضر باشد، زیرا شعله مستقیم آتش موجب تولید یک نوع ماده سمی از گوشت ماهی شده که مصرف طولانی مدت آن سرطان‌ز‌است؛ بهتر است بدانید که بهترین شیوه پخت ماهی؛ بخار پز کردن آن است که علاوه بر حفظ تمام مواد مغذی، روغن اضافه‌ای نیز دریافت نمی‌کند؛ روغنی که در سرخ کردن ماهی زیاد از آن استفاده می‌شود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*