آخرین خبر :

آرشیو روزانه: ۲۱ آذر ۱۳۹۶

محققان عنوان می کنند؛ رژیم غذایی که ریسک آلزایمر را تا ۵۳ درصد کاهش می دهد

رژیم غذایی شبه مدیترانه ای موسوم به MIND می تواند ریسک ابتلا به اختلال شناختی را کاهش دهد. به گزارش خبرنگار مهر، زوال عقل یا دمانس یکی از خطرناک ترین و ناراحت کننده ترین شرایطی است که هر فردی می تواند در طول زندگی با آن مواجه شود. زوال عقل یک اختلال مزمن یا پایدار در فرآیندهای مغزی است که ...

ادامه مطلب »

محققان پی بردند؛ سویا و کلم بروکلی ریسک عوارض درمان سرطان سینه را کاهش می دهد

مصرف سبزیجات کلمی و محصولات سویا با کاهش عوارض درمان سرطان سینه مرتبط است. به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه جرج تاون آمریکا عنوان می کنند مصرف محصولات سویا نظیر شیر سویا و توفو (پنیر سویا) و سبزیجات کلمی نظیر کلم پیچ، کلم برگ و بروکلی به کاهش عوارض جانبی ناشی از درمان بیماران مبتلا به سرطان سینه کمک می ...

ادامه مطلب »

چرا دچار کمبود ویتامین E می‌شویم؟

ویتامین E، وتامین محلول در چربی با خاصیت آنتی اکسیدانی است که به سلامت سیستم ایمنی کمک می‌کند. به گزارش ایسنا، ویتامین E به طور طبیعی در طیف وسیعی از خوراکی‌ها وجود دارد و در برخی از کشورها حتی بعضی از مواد غذایی با این ویتامین غنی می‌شوند تا به افزایش میزان دریافت آن در بدن کمک شود. به همین ...

ادامه مطلب »

خطر در کمین کودکان متولد شده از مادران مبتلا به آرتریت روماتوئید

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد کودکان متولد شده از مادران مبتلا به آرتریت روماتوئید در معرض خطر فزاینده ابتلا به این بیماری قرار دارند. به گزارش ایسنا، در این بررسی آمده است کودکان متولد شده از مادران مبتلا به آرتریت روماتوئید  بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری و دیگر اختلالات مزمن هستند. این یافته‌ها بر اساس بررسی اطلاعات ...

ادامه مطلب »