خواص سیر پخته شده

سیر اگرچه دارای انواع خواص درمانی بوده و برای پوست مفید است، اما سیر پخته شده سرشار از انواع خواص مختلف برای بدن است که شاید کمتر کسی آن را بداند.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، سیر غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ ها ، ویتامین‌ها و مواد معدنی است؛ بنابراین مصرف روزانه آن روشی طبیعی و خوب برای دورشدن از بیماری‌ها و مشکلات سلامتی است.

اکثر خواص این ماده غذایی به‌سرعت تأثیر خود را برجای می‌گذارد؛ به‌خصوص زمانی‌که آن را به‌صورت طبیعی و بدون افزودنی مصرف کنید.

با خواص روزانه ۶عدد سیر پخته‌شده بیشتر آشنا شوید:
 

خواص شگفت‌انگیز!

ترکیبات فعال سیر در بدن رخنه کرده و عملکردهای حفاظتی از دستگاه‌های حیاتی بدن شروع می‌شود و میزان کلسترول و تری‌گلیسیرید خون کاهش پیدا می‌کند.

رگها تمیز و پاکسازی شده، نرمی و خاصیت ارتجاعی آن‌ها بیشتر، فشارخون تنظیم و کنترل می‌شود.

واکنش‌های ایمنی بدن افزایش پیدا می‌کند.

روند دفع فلزات سنگین از بدن با سرعت بیشتری انجام می‌شود. سلامت استخوان‌ها افزایش می‌یابد و احساس خستگی کمتر می‌شود.

راندمان جسمی و روحی افزایش می‌یابد. طول عمر سلول‌ها بیشتر و از تشکیل رگ‌های واریسی پیشگیری می‌شود.

سلامت مفاصل بهبود می‌یابد. ریه‌ها پاکسازی و تمیز می‌شوند.

همچنین موجب دفع انگل‌های روده می‌شود. میزان قند خون کنترل شده و از بروز یبوست پیشگیری و با آن مقابله می‌شود. خطر بروز عفونت در دستگاه ایمنی کاهش می‌یابد.

مزیت سیر پخته و روش تهیه

باوجود اینکه برخی متخصصان تأکید زیادی در مصرف سیر خام برای دریافت ۱۰۰درصدی خواص آن دارند، برخی دیگر نیز مصرف سیر پخته‌شده در فر را برای دریافت خواص آن توصیه می‌کنند.

مزیت این شیوه این است که مصرف سیر راحت‌تر شده و سم‌زدایی از بدن با سهولت بیشتری انجام می‌گیرد. برای این کار به ۶حبه سیر نیاز دارید. کافی است که سیرها را تمیز کرده و پس از گذشت ۲۰دقیقه، آن‌ها را در فر قرار دهید تا نرم شوند.

درنهایت آن‌ها را از فر درآورده و اجازه دهید تا خنک شوند و میل کنید.

زمانی‌که این ۶حبه سیر را میل می‌کنید، لازم است که در ۲۴ساعت آینده به میزان حداقل دو لیتر آب بنوشید و از مواد غذایی زودهضم مانند سبزیجات بیشتر استفاده کنید.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*