به گفته یک متخصص فیزیولوژی، مصرف ریواس در فصل بهار و تابستان که مزاج افراد رو به گرمی میرود، بسیار مفید است و به دلیل داشتن طبع سرد، برای کسانی که کبد گرم دارند نیز، توصیه میشود. بخش تغذیه و آشپزی تبیان دکتر سید مهدی میرغضنفری با اشاره به اینکه مزاج ریواس در حد متوسط، سرد و خشک است افزود: ...
ادامه مطلب »آرشیو روزانه: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶
اینفوگرافی: ۳ فایده «تندخوری» و دیگر هیچ!
غذاهای تند خواص بیشماری برای بدن دارد که ۳ مزیت اصلی آنها در اینفوگرافی زیر آورده شده است. به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ غذاهای تند مثل سیر و پیاز و برخی از ادویهجات تند از قبیل فلفل قرمز، پودر کاری و سسهای تند مثل توباسکو فواید زیادی برای بدن دارند که بخش عمدهای از این خواص را باید در مادهای ...
ادامه مطلب »