یادداشت امروز / پذیرش سند ضد فرهنگی ۲۰۳۰ با چه نیتی؟!

رهبر معظم انقلاب در سخنرانی اخیر خود در جمع فرهنگیان از پذیرش بی سر و صدای یک سند ضد فرهنگی تحت عنوان سند ۲۰۳۰ توسط دولت به شدت انتقاد کردند و با گلایه از شورای عالی انقلاب فرهنگی که زودتر از اینها جلوی پذیرش این سند را نگرفته، فرمودند: نباید کار تا جایی پیش می رفت که ما مجبور به جلوگیری از این سند شویم …
این موضع گیری شفاف و صریح مقام معظم رهبری که همگان فرمایشات ایشان را فصل الخطاب می دانند، نشان از اهمیت موضوع دارد. معظم اله تأکید فرمودند: این سند و امثال آن مواردی نیست که جمهوری اسلامی ایران تسلیم آنها شود و امضای این سند و اجرای بی سر و صدای آن قطعا مجاز نیست و به دستگاههای مسئول هم اعلام شده است …
اما سند ۲۰۳۰ چه سندی است و پذیرش آن چه تبعاتی می تواند داشته باشد که اینگونه باعث رنجش خاطر مقام معظم رهبری گردیده است؟!
سند ۲۰۳۰ در حقیقت یک سند به ظاهر فرهنگی آموزشی است که از سوی سازمان ملل و یونسکو در سال ۲۰۱۵ با هدف اصلاح ارتقای کیفی آموزش تدوین گردیده و دولتی که آن را بپذیرد متعهد به اجرائی نمودن کلیه مفاد آن تا سال ۲۰۳۰ میلادی در کشور متبوعش تحت نظارت سازمان ملل خواهد بود، در غیر این صورت باید به این سازمان پاسخگو باشد! …
البته آنطور که گفته شده متن کلی مفاد سند ۲۰۳۰ بسیار فریبنده و به ظاهر مطلوب و ایده آل است. به عنوان مثال در این سند از حمایت خانواده سخن به میان آمده که در ظاهر چیز بدی نیست و خیلی هم خوب است اما در متن این سند مشخص می شود که خانواده مد نظر تدوین کنندگان سند، خانواده همجنس بازان را هم شامل می شود و این خانواده ها نیز باید در کشوری که سند ۲۰۳۰ را می پذیرند به رسمیت شناخته شده و مورد حمایت قرار گیرند! …
مشابه همین بند، بحث حمایت از اقشار آسیب پذیر نیز در سند آمده که باز هم نمی توان اشکال و ایرادی به اصل آن وارد دانست اما بر اساس این سند، گروه همجنس بازان و روسپی ها نیز به عنوان قشر آسیب پذیر باید مورد حمایت باشند! …
از مفاد دیگر سند ۲۰۳۰ اجرای طرح ارائه آموزش مسایل و روابط جنسی در سنین مختلف به کودکان و نوجوانان است که این برنامه های آموزشی از سه چهار سالگی آغاز می شود و …
شاید دیگر بیش از اینها نیازی به تبیین مفاد سند ۲۰۳۰ نباشد و تا همین جای کار هم مشخص می شود که چرا مقام عظمای ولایت اینطور محکم و قاطع در مقابل پذیرش و اجرای این سند ایستاده اند و …
باید گفت این سند برگرفته از همان سیاست های یک بام و دو هوا، شعاری و هدفمند کشورهای غربی و استکبار جهانی در دفاع از به اصطلاح حقوق بشر تدوین و تنظیم  شده که قطعا تبعات فراوانی از جمله سست شدن بنیان خانواده ها، ترویج فساد و فحشا و بی بند و باری و …
و در یک کلام جایگزینی اسلام آمریکایی و انگلیسی به جای اسلام ناب محمدی (ص) است. در این بین از غربی ها و اجانب و بیگانگان انتظار نمی رود که با نظام اسلامی از در دوستی وارد شوند و آنها همواره سیاست براندازی نظام اسلامی را دنبال می کنند اما چرا باید دولت مردان ما در چنین دام بی سر و صدا به صورت پنهان و بدون به مشورت گذاشتن موضوع در داخل نظام، آن را بپذیرند یا به امضا برسد؟!
امضاکنندگان سند ۲۰۳۰ که از آن می توان به عنوان یک سند ضد فرهنگی یاد کرد باید به افکار عمومی پاسخ دهند که در نظام اسلامی که با نثار خون پاک دهها هزار شهید شکل گرفته، با چه نیت و هدفی چنین سندی را امضا کرده و اجرای آن را پذیرفته اند …

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*