افزایش خطر دیابت با مصرف روزانه “نان تُست آغشته به کَره”

نان صبحانه تغذیه

متخصصان تغذیه و سلامت هشدار می‌دهند که مصرف روزانه دو برش نان تست آغشته به کَره می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را دو برابر کند.

به گزارش ایسنا، براساس مطالعه‌ای که روی بیش از ۳۰۰۰ نفر انجام شده مصرف این مقدار نان تست آغشته به کره در وعده صبحانه روزانه خطر ابتلا به دیابت را ظرف پنج سال تا دو برابر افزایش می‌دهد.

متخصصان می‌گویند: این یافته بار دیگر بر اهمیت انتخاب رژیم غذایی مدیترانه‌ای تاکید می‌کند که غنی از حبوبات، غلات کامل و سبوس‌دار، میوه، سبزی و خشکبار است و مقدار غذاهای گوشتی آن به ویژه گوشت قرمز و همچنین شیرینی‌جات در آن کمتر است.

به گزارش روزنامه تلگراف، این متخصصان همچنین متذکر شدند: شواهد بیشتری حاکی از آن است که رژیم‌های غذایی گیاهی، هم برای سلامتی انسان‌ها مفیدتر است و هم تاثیر سوء کمتری بر محیط زیست دارد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*