آخرین خبر :

چگونه می توان باقیمانده آفت کش ها را از مواد غذایی پاک کرد؟

برخی افراد برای شستشوی میوه و سبزیجات از میزان کمی شوینده هایی مانند مایع ظرفشویی استفاده می کنند. این روش به هیچ عنوان از لحاظ علمی پذیرفته شده نیست. برای خلاص شدن از شر خاک یا میکروب های چسبیده به مواد غذایی بهتر است از آب معمولی استفاده کنید. مواد غذایی را زیر آب گرفته و به آرامی بسابید تا آلودگی های آن از بین برود. این روش بهتر از خیساندن آن‌ها در یک تشت آب است. می توانید از یک فرچه مخصوص نیز برای پاک کردن خاک و گل روی میوه ها و سبزیجات استفاده کنید.

اما زمانی که روی پوست میوه ها از موم استفاده می شود حتی استفاده از مسواک و فرچه نیز باعث زدودن کامل آن نمی شود. پارافین استفاده شده در میوه ها و سبزیجات بخصوص گوجه فرنگی و سیب (برای براق شدن پوست آن‌ها) جزو آفت کش ها نیست اما با این حال برای سلامتی مضر است. توصیه می شود هرگز از مایع ظرفشویی یا صابون برای ضدعفونی کردن میوه ها و سبزیجات استفاده نکنید. برای ضدعفونی کردن و تمیزی این مواد غذایی روش‌های طبیعی زیر را به کار بگیرید:

ضدعفونی کننده با سرکه، جوش شیرین و لیموترش

مواد لازم

سرکه سیب یا سرکه سفید: یک چهارم لیوان (۶۲ میلی لیتر)

آب: ۱ لیوان (۲۵۰ میلی لیتر)

جوش شیرین: ۲ قاشق (۲۰ گرم)

لیموترش: ۱ عدد

ترکیب جوش شیرین و لیمو

روش تهیه

داخل ظرفی سرکه و کمی آب بریزید. سپس جوش شیرین و آب لیموترش را اضافه کنید. محلول را به خوبی هم بزنید. در نهایت میوه ها و سبزیجات را با این محلول و به کمک یک فرچه مناسب ضدعفونی کنید.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*